Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zaltan pl lub chiny ?

zender

Recommended Posts

Witam

Mam pytanie czy aby napewno pltyki firmy zaltan sa plytkami polskiej produkcji ,taka informacjie znalazlem na formu.

Jednak przegladaja storne firmowa wyglada to raczej na ukryta chinszczyzne http://www.zaltan.com.pl/pol/ceramika.htm

Moze ktos dotarl do bardziej glebszych informacji.

pozdrawiam i czekam na odp.

Lafaenza włoska jest z pewnością. Poszukuję płytek Pasha z lafaenzy właśnie. Może podpowiesz mi gdzie spotkałeś płytki tej firmy??

PLYTKI dostalem w Sosnowcu woj.Slaski firma salon lazienk [email protected]. Dostalem je w dosc promocyjnej cenie ze wzgledu na fakt iz leza i zalegaja u dystrybutora juz w PL ( chyba kots zamowil i zrezygnowal)

Zender: w łazience górnej mam płytki polskiej firmy Paradyż, nowa seria, a krzywe masakrycznie, po prostu łódki, w kuchni za to mam chińskie płytki robione dla Cermagu, proste, trzymają kąty, naprawdę świetna jakość..

Chińskie wcale nie musi oznaczać badziewne, a europejskie dobre jakościowo i dziwie się, że jeszcze są ludzie, którzy nie wiedzą o tym..

Zender: w łazience górnej mam płytki polskiej firmy Paradyż, nowa seria, a krzywe masakrycznie, po prostu łódki, w kuchni za to mam chińskie płytki robione dla Cermagu, proste, trzymają kąty, naprawdę świetna jakość..

Chińskie wcale nie musi oznaczać badziewne, a europejskie dobre jakościowo i dziwie się, że jeszcze są ludzie, którzy nie wiedzą o tym..

jakos nie mam takiego szczescia :D poki co wszystko co kupielm chinskie odbija mi sie czkawka. Z cerkola kupilem pltyki iiiii 10x10 ok alllllee juz 20x30 ludki na maxa !! a jak wiem to PL ! Czyli w pelni potwierdza to co mowisz.

a znasz płytki Nowej Gali ? Jeżeli nie, to przejrzyj sobie - ja mam w łazience dolnej serie Inox a na balkonie Quarzite, jedne i drugie są prościutkie, super jakość (czyli niczym nie odbiegają od chińskich :wink: )

czekaja na ulozenie Nowa Gala MM02 chociaz z tego co wiem to NG ich nie robi bo nie jest w stanie technicznie wykonac. Poki co moge poiwedziec ze sa super

Chyba wezmiemy rozwniez NG do kuchni tam quarzite poler.