Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Sylwi i Darka ZET

darekzet

Recommended Posts

• Odpowiedzi 110
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam sąsiada :) z Zagościńca :)

... dziekuję Ci za namiary na geodetę i koparkowego ... oba (nie obaj ;)) wyorzystane :) ... ja tez mam projekt indywidualny, który "rysowała" pani Grażyna :), i też kupuję materiały u pana Henryka :) oraz piasek u pana Wiśniewskiego ... ach ta lokalna ... wygoda ;)))

Będę do Ciebie zaglądać i podgladać postępy w pracach budowlanych :)

pozdrawiam

Kruela

fajnie że komuś przydały się namiary ... ja wychodzę z założenia że trzeba wspierać lokalny rynek, jeżeli mogę coś kupić/załatwić korzystając z lokalnych specjalistów to tak robię :)

jak będziesz potrzebowała hydraulika do kanalizy to mam namiar do gościa z Duczek ... robił mi kanalizę w stanie 0 ... nie był hiper tani, ale doradził, zrobił szybko i sprawnie oraz ma duże upusty w hurtowni w wołominie

btw ... w którym miejscu się budujesz ?

Też się obśmiałam z tego zdjęcia ;))) ... masz rację do odważnych świat należy ;)

... zazdraszczam chudziaka ;))) ... jestem jakis tydzień za wami, więc podgladam jak będą wyglądały następne etapy :)))

budujemy sie na początku, wjeżdżając od Helenowa :)

PS. podejrzewam, ze tak jak ja pomyliłeś pana Henryka z (jego bratem) panem Kazimierzem ;), który jest kierownikiem i zawiaduje wszystkim :) (bardzo profesjonalnie zresztą :)) wiesz gdzie :)

trzymam kciuki :)

Też się obśmiałam z tego zdjęcia ;))) ... masz rację do odważnych świat należy ;)

... zazdraszczam chudziaka ;))) ... jestem jakis tydzień za wami, więc podgladam jak będą wyglądały następne etapy :)))

budujemy sie na początku, wjeżdżając od Helenowa :)

PS. podejrzewam, ze tak jak ja pomyliłeś pana Henryka z (jego bratem) panem Kazimierzem ;), który jest kierownikiem i zawiaduje wszystkim :) (bardzo profesjonalnie zresztą :)) wiesz gdzie :)

trzymam kciuki :)

Darku :) przepraszam za mało budowlaną dygresję, ale zdjęcie teraz masz dużo fajniejsze ;) ... miło jak taka ładna "kobietka" wejdzie facetowi na glowę ;)))

Bardzo chętnie sie spotkam :) ... tez sie zastanawialam gdzie sie twoja chalupka buduje :) ... Jezdzisz czasami po materialy do swojego wykonawcy? ... to napewno mnie odwiedzisz :))))

pozdrawiam serdecznie sasiadów :)

Kruela

Darku :) przepraszam za mało budowlaną dygresję, ale zdjęcie teraz masz dużo fajniejsze ;) ... miło jak taka ładna "kobietka" wejdzie facetowi na glowę ;)))

Bardzo chętnie sie spotkam :) ... tez sie zastanawialam gdzie sie twoja chalupka buduje :) ... Jezdzisz czasami po materialy do swojego wykonawcy? ... to napewno mnie odwiedzisz :))))

pozdrawiam serdecznie sasiadów :)

Kruela

wiem, wiem ... tamta fotka była zbyt bojowa :)

faktycznie Zuzia (moja córeczka) weszła mi na głowę ... tatuś robi wszystko pod jej dyktando :)

po materiały nie jeżdżę, ale na pewno odwiedze Cię przy okazji ... do zobaczenia :)

• 2 weeks później...