darekzet 20.10.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 zapraszam do komentarzy jeżeli macie jakieś pytania to chętnie odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 20.10.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Witam nie wiesz czy Pan Henryk buduje tylko w twoich okolicach ?Będę podglądał postępy !!!Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.10.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Witam sąsiada ... dziekuję Ci za namiary na geodetę i koparkowego ... oba (nie obaj ) wyorzystane ... ja tez mam projekt indywidualny )) Będę do Ciebie zaglądać i podgladać postępy w pracach budowlanych pozdrawiam Kruela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 22.10.2008 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Witam nie wiesz czy Pan Henryk buduje tylko w twoich okolicach ?Będę podglądał postępy !!!Pozdrawiam!!! kiedyś budowali sporo w wawie ... teraz preferują okolicę (ok 20 km) i ze względu na nawał pracy raczej takie budowy biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 22.10.2008 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Witam sąsiada z Zagościńca ... dziekuję Ci za namiary na geodetę i koparkowego ... oba (nie obaj ) wyorzystane ... ja tez mam projekt indywidualny, który "rysowała" pani Grażyna , i też kupuję materiały u pana Henryka oraz piasek u pana Wiśniewskiego ... ach ta lokalna ... wygoda )) Będę do Ciebie zaglądać i podgladać postępy w pracach budowlanych pozdrawiam Kruela fajnie że komuś przydały się namiary ... ja wychodzę z założenia że trzeba wspierać lokalny rynek, jeżeli mogę coś kupić/załatwić korzystając z lokalnych specjalistów to tak robię jak będziesz potrzebowała hydraulika do kanalizy to mam namiar do gościa z Duczek ... robił mi kanalizę w stanie 0 ... nie był hiper tani, ale doradził, zrobił szybko i sprawnie oraz ma duże upusty w hurtowni w wołominie btw ... w którym miejscu się budujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.10.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 tutaj: http://images33.fotosik.pl/386/402a54d6b915b246m.jpg genialnie wyglądało oj, ja też popatrzyłabym z usmieszkiem powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 22.10.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Witajcie ! Jesteśmy na podobnym etapie prac i budujemy podobny metraż .Będziemy zaglądać Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 22.10.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Zapomniałam dodać, że projekt macie bardzo fajny i domek pewnie wyjdzie superPrzestrzeń i funkcjonalność...fajnie, fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 22.10.2008 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 tutaj: http://images33.fotosik.pl/386/402a54d6b915b246m.jpg genialnie wyglądało oj, ja też popatrzyłabym z usmieszkiem powodzenia oj tak, na składzie budowlanym śmiali się ze mnie żebym uważał na wiadukt na radzymińskiej ważne że dałem radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.10.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Też się obśmiałam z tego zdjęcia )) ... masz rację do odważnych świat należy ... zazdraszczam chudziaka )) ... jestem jakis tydzień za wami, więc podgladam jak będą wyglądały następne etapy )) budujemy sie na początku, wjeżdżając od Helenowa PS. podejrzewam, ze tak jak ja pomyliłeś pana Henryka z (jego bratem) panem Kazimierzem , który jest kierownikiem i zawiaduje wszystkim (bardzo profesjonalnie zresztą ) wiesz gdzie trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.10.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Też się obśmiałam z tego zdjęcia )) ... masz rację do odważnych świat należy ... zazdraszczam chudziaka )) ... jestem jakis tydzień za wami, więc podgladam jak będą wyglądały następne etapy )) budujemy sie na początku, wjeżdżając od Helenowa PS. podejrzewam, ze tak jak ja pomyliłeś pana Henryka z (jego bratem) panem Kazimierzem , który jest kierownikiem i zawiaduje wszystkim (bardzo profesjonalnie zresztą ) wiesz gdzie trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 29.10.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Witam , ciekawy domek budujesz od czasu do czasu zajrzę do dzienniczka. jakie roboty jeszcze w planie na ten rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 29.10.2008 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Witam , ciekawy domek budujesz od czasu do czasu zajrzę do dzienniczka. jakie roboty jeszcze w planie na ten rok? hmm ... planujemy pełny stan surowy z odeskowanym dachem i papą prace wstrzymać może tylko ekstremalne załamanie pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 29.10.2008 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 ... budujemy sie na początku, wjeżdżając od Helenowa nie wiem gdzie :(wjeżdżając od Helenowa nie widziałem żadnej rozpoczętej budowy ... musimy spotkać się którejś soboty i wymienić doświadczeniami budowlanymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 29.10.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Darku przepraszam za mało budowlaną dygresję, ale zdjęcie teraz masz dużo fajniejsze ... miło jak taka ładna "kobietka" wejdzie facetowi na glowę )) Bardzo chętnie sie spotkam ... tez sie zastanawialam gdzie sie twoja chalupka buduje ... Jezdzisz czasami po materialy do swojego wykonawcy? ... to napewno mnie odwiedzisz ))) pozdrawiam serdecznie sasiadów Kruela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 31.10.2008 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Darku przepraszam za mało budowlaną dygresję, ale zdjęcie teraz masz dużo fajniejsze ... miło jak taka ładna "kobietka" wejdzie facetowi na glowę )) Bardzo chętnie sie spotkam ... tez sie zastanawialam gdzie sie twoja chalupka buduje ... Jezdzisz czasami po materialy do swojego wykonawcy? ... to napewno mnie odwiedzisz ))) pozdrawiam serdecznie sasiadów Kruela wiem, wiem ... tamta fotka była zbyt bojowa faktycznie Zuzia (moja córeczka) weszła mi na głowę ... tatuś robi wszystko pod jej dyktando po materiały nie jeżdżę, ale na pewno odwiedze Cię przy okazji ... do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 13.11.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 cześć fajny dom, zaczęłam czytać dziennik.. mamy podobne wymiary zewn..ale inną bryłę.. będe kibicować powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 14.11.2008 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 cześć fajny dom, zaczęłam czytać dziennik.. mamy podobne wymiary zewn..ale inną bryłę.. będe kibicować powodzenia dzięki ! Wam też życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 14.11.2008 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 ... Jezdzisz czasami po materialy do swojego wykonawcy? ... to napewno mnie odwiedzisz ))) Kruela byłem i widziałem ładna, zadrzewiona działeczka, fajne miejsce na domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 14.11.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Cześć Sylwio, cześć Darku, macie kolejnego kibica Jakbyście potrzebowali namiarów na ekipy czy materiały, służę pomocą - my już malujemy i za 2 tygodnie przeprowadzka Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts