Kruela 22.11.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 byłem i widziałem ładna, zadrzewiona działeczka, fajne miejsce na domek nie się też podoba ... jadąc ostanio do Wołomina widziałam Waszą budowę ) ... cudnie Wam chałupka rośnie pozdrawiam sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asik84 26.11.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Hej, czytałam Twoją wypowiedz na forum o keramzycie, tez mam zamiar budowac z pustaków "alfa" i jeśli mozesz to odpisz jak najszybciej ile placiłes i czy to cena z transporem, netto czy brutto, czy dawałeś zbrojenie co 3 warstwe??? Muszę chyba szybko kupic materiały bo potrzebuję fakture i dlatego tak się narzucam aby szybko miec odpowiedź, pozdrawiam i zycze powodzenia w dalszych etapach budowy p.s.nie zła chatka się szykuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 26.11.2008 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Hej, czytałam Twoją wypowiedz na forum o keramzycie, tez mam zamiar budowac z pustaków "alfa" i jeśli mozesz to odpisz jak najszybciej ile placiłes i czy to cena z transporem, netto czy brutto, czy dawałeś zbrojenie co 3 warstwe??? Muszę chyba szybko kupic materiały bo potrzebuję fakture i dlatego tak się narzucam aby szybko miec odpowiedź, pozdrawiam i zycze powodzenia w dalszych etapach budowy p.s.nie zła chatka się szykuje:) ceny wysłałem Ci na PW zbrojeń nie dawałem, szef ekipy budowlanej (właściciel zakładu produkującego pustaki keramzytowe) powiedział że od 15 lat buduje z keramzytu, nigdy nie dawał zbrojeń i nie było nigdy żadnego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi1719503365 28.11.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Witam,Interesujący projekt domu. Życzę powodzenia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.12.2008 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 No expres normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 08.12.2008 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Witam, Interesujący projekt domu. Życzę powodzenia. Pozdrawiam dzięki, wzajemnie No expres normalnie to fakt, ekipa ekspresowa ! co ważne, dokładna i samoobsługowa śmiało mogę polecać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.12.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 witam pięknie ten wasz domek urósł i to w tak w krótkim czasie Gratulacje !!!! Ja będę budować Topaza (w Halinowie) - nad którym się zastanawiałeś i jak widzę twój domek jest do niego bardzo podobny Będę zaglądać i kibicować w dalszych etapach budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 26.12.2008 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 witam pięknie ten wasz domek urósł i to w tak w krótkim czasie Gratulacje !!!! Ja będę budować Topaza (w Halinowie) - nad którym się zastanawiałeś i jak widzę twój domek jest do niego bardzo podobny Będę zaglądać i kibicować w dalszych etapach budowlanych fakt, SSO urósł dość szybko ... ale ekipa mi się trafiła extra zorganizowana i profesjonalna ! projekt naszego domu powstał "na bazie" topaza może dlatego wydaje Ci się podobny życzę powodzenia w budowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 23.01.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 witam ,co tam u was słychac na budowie może macie już okna wstawione ,chetnie bym zobaczyła dalsze etapy z waszej budowy ,domek pieknie wygląda i jaka przestrzen , my z mężem tez przymieżamy sie do budowy tego domku z tym ze to bedzie topoz III lustrzane odbicie ,pozdrawiam i czekam na dalsze postępy i zdjęcia z domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 26.01.2009 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 witam ,co tam u was słychac na budowie może macie już okna wstawione ,chetnie bym zobaczyła dalsze etapy z waszej budowy ,domek pieknie wygląda i jaka przestrzen , my z mężem tez przymieżamy sie do budowy tego domku z tym ze to bedzie topoz III lustrzane odbicie ,pozdrawiam i czekam na dalsze postępy i zdjęcia z domku hej okna i inne prace wykończeniowe bedziemy zaczynali w marcu/kwietniu aktualnie robimy projekt wnętrz ... dopiero z gotowym projektem rozpoczniemy wykończeniówkę jak cokolwiek bedzie się zmieniało na naszej budowie to na pewno wstawię fotki życzę Wam powodzenia w budowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.01.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 hej mam pytanko czy wy budujecie topaza?? jeżeli tak czy mógłbyś wstawic kilka fotek z pokoi na górze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 27.01.2009 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 hej mam pytanko czy wy budujecie topaza?? jeżeli tak czy mógłbyś wstawic kilka fotek z pokoi na górze pozdrawiam nasz domek jest wzorowany na topazie jednak jest to projekt indywidualny, uszyty dla nas forki znajdziesz w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.02.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Witam sąsiada ... dziekuję Ci za namiary na geodetę i koparkowego ... oba (nie obaj ) wyorzystane ... ja tez mam projekt indywidualny )) Będę do Ciebie zaglądać i podgladać postępy w pracach budowlanych pozdrawiam Kruela fajnie że komuś przydały się namiary ... ja wychodzę z założenia że trzeba wspierać lokalny rynek, jeżeli mogę coś kupić/załatwić korzystając z lokalnych specjalistów to tak robię jak będziesz potrzebowała hydraulika do kanalizy to mam namiar do gościa z Duczek ... robił mi kanalizę w stanie 0 ... nie był hiper tani, ale doradził, zrobił szybko i sprawnie oraz ma duże upusty w hurtowni w wołominie btw ... w którym miejscu się budujesz ? Darku czy mógłbyś podać mi jeszcze raz namiar na hydraulika ? ... tak go ukryłam, że nie mogę go znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 19.02.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Darku czy mógłbyś podać mi jeszcze raz namiar na hydraulika ? ... tak go ukryłam, że nie mogę go znaleźć ten, który robił mi kanalizę to Stanisław Grabowski z Duczek (Przytorowa 132a) ... tel 0-601 970288 lub 7877448 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asieks 12.03.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Jestem pod wrażeniem solidności z jaką powadzisz DB. Ja odpadłam po pierwszych ( moich) 50 000. a domek wyrósł jak na drożdżach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 13.03.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Jestem pod wrażeniem solidności z jaką powadzisz DB. Ja odpadłam po pierwszych ( moich) 50 000. a domek wyrósł jak na drożdżach przy kończeniówce pewnie nie będę już tak solidny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 hej darekzet co tam u was słychasć nic nie piszesz jak postepy może okienka już wstawiliscie ,napisz co tam sie u was dzieję na budowie ,no i może znowu zaczniesz prowadzic dziennik po przerwie zimowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.03.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Hej, Przejeżdżałam ostatnio koło Twojego domku, jak jechałam z wizytą do Kruelki Bardzo fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 31.03.2009 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 hej! dzieki za odwiedziny domek przezimował w całkiem dobrym stanie ... obecnie jestem w trakcie dogrywania ekip okna - zamówione - montaż na początku maja wentylacja/rekuperacja - dogadałem się, montaż rur 6 kwietnia dach - zamawiam jutro - ekipę mam, kładę dachówkę nelskampa płaską, montaż będzie około połowy maja ocieplenie/elewacja - wczoraj dogadałem się z forumowiczem - prace około połowy/końca lipca brame wjazdową wybrałem - normstahl odkurzacz centralny - dogadałem sie wczoraj, montaż instalacji ok 15 kwietnia czekam na kilka wycen dotyczących alarmu i hydrauliki na razie wszystko wygląda wmiarę dobrze, aczkolwiek na początku maja na świat przyjdzie mój "dziedzic" i nie wiem czy będę miał czas na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 hej! dzieki za odwiedziny domek przezimował w całkiem dobrym stanie ... obecnie jestem w trakcie dogrywania ekip okna - zamówione - montaż na początku maja wentylacja/rekuperacja - dogadałem się, montaż rur 6 kwietnia dach - zamawiam jutro - ekipę mam, kładę dachówkę nelskampa płaską, montaż będzie około połowy maja ocieplenie/elewacja - wczoraj dogadałem się z forumowiczem - prace około połowy/końca lipca brame wjazdową wybrałem - normstahl odkurzacz centralny - dogadałem sie wczoraj, montaż instalacji ok 15 kwietnia czekam na kilka wycen dotyczących alarmu i hydrauliki na razie wszystko wygląda wmiarę dobrze, aczkolwiek na początku maja na świat przyjdzie mój "dziedzic" i nie wiem czy będę miał czas na budowę to widze całą liste masz zaplanowaną co jak i kiedy super mam pytanko wiesz już może ile cię wyniosą okna tak mniej więcej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts