darekzet 31.03.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 to widze całą liste masz zaplanowaną co jak i kiedy super mam pytanko wiesz już może ile cię wyniosą okna tak mniej więcej pozdrawiam no do końca to nie jst jeszcze zaplanowane, ale powoli zaczyna się klarować okien mam 21 szt ... w sumie 53 m2 zamówiłem okna drewniane (drewno mranti) barwione na kolor orzech, okna z jednym szprosem konstrukcyjnym na dole antywłamy, trzy duże okna na dole to fixy w ramach, wszystkie okna z szybą 1.0 + ciepła ramka, kontaktrony w okuciach cena z montażem 32k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 to widze całą liste masz zaplanowaną co jak i kiedy super mam pytanko wiesz już może ile cię wyniosą okna tak mniej więcej pozdrawiam no do końca to nie jst jeszcze zaplanowane, ale powoli zaczyna się klarować okien mam 21 szt ... w sumie 53 m2 zamówiłem okna drewniane (drewno mranti) barwione na kolor orzech, okna z jednym szprosem konstrukcyjnym na dole antywłamy, trzy duże okna na dole to fixy w ramach, wszystkie okna z szybą 1.0 + ciepła ramka, kontaktrony w okuciach cena z montażem 32k to cena super tym bardziej jeżeli są to drewniane okienka, własnie ja tez sie zastanawiam na drewnianymi ale bałam się ceny a tu prosze no bo w sumie bedziemy miec bardzo podobne domki wiec cena okienek bedzie też podobna ihihih z tym że my chcemy okienka bez szprosów dzieki za szybką odpowiedz a rolety zewnętrzne zakładacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 31.03.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 to cena super tym bardziej jeżeli są to drewniane okienka, własnie ja tez sie zastanawiam na drewnianymi ale bałam się ceny a tu prosze no bo w sumie bedziemy miec bardzo podobne domki wiec cena okienek bedzie też podobna ihihih z tym że my chcemy okienka bez szprosów dzieki za szybką odpowiedz a rolety zewnętrzne zakładacie ?? cena na okna jest dobra, to fakt nam nie podobają się szprosy w postaci wielu krateczek w oknie, ale żeby okna ciekawiej wyglądały to wymyśliliśmy jeden szpros konstrukcyjny (gruby jak rama skrzydła) ... takie są w wizualizacji oryginalnego topaza rolet nie zakładamy ... myślałem nad tym długo ale jakoś nie mam przekonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vyper 27.04.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Darku, chcialam zapytac o namiar na Twojego architekta. Z tego co pisałeś to nie wział dużo za projekt. Zadowolony byles z jego pracy? Jesli jest godny polecenia to bede wdzieczna za namiary na priva. dzieki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 28.04.2009 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Darku, chcialam zapytac o namiar na Twojego architekta. Z tego co pisałeś to nie wział dużo za projekt. Zadowolony byles z jego pracy? Jesli jest godny polecenia to bede wdzieczna za namiary na priva. dzieki serdeczne kontakt podawałem na wątku wołomińskim tu masz namiar: http://www.netsprint.pl/serwis/card?id=4689940&catid=7190&q=projektowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vyper 28.04.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Wielkie dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smakor 05.05.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ten system kanalizy Wavin to wziąłeś którą wersję? Tą niskoszumową czy normalną? Ja się zastanawiam czy warto się pakowac w te systemy niskoszumowe. Choć tych elementów nie jest zbyt duzo więc ew. dopłata nie jest mega wielka. geberity tez mają swoje Silent 20db... ale jakoś mało o tym w necie i trudno powiedzieć czy to marketing czy faktycznie coś daje "na ucho"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 06.05.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ten system kanalizy Wavin to wziąłeś którą wersję? Tą niskoszumową czy normalną? Ja się zastanawiam czy warto się pakowac w te systemy niskoszumowe. Choć tych elementów nie jest zbyt duzo więc ew. dopłata nie jest mega wielka. geberity tez mają swoje Silent 20db... ale jakoś mało o tym w necie i trudno powiedzieć czy to marketing czy faktycznie coś daje "na ucho"... kanalizę mam zrobioną na standardowym wavinie nie widzę sensu dopłacać za marketingowe bajery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert---b 09.08.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Witam, macie fajny domek, dużo ciekawych rozwiązań----- jestem pod wrażeniem.Mam kilka pytań.- ile zapłaciłeś za tynki(m2) i miksokret, ja mam ofertę za 12-13 zł tynk cem-wap nakładane ręcznie z ostatnią warstwą piaskiem kwarcowym- jakiej firmy masz kominy- ile kosztował Was rekuperator, mam chęć założyć ale interesuje mnie cena rzeczywista.- ile elektryk wziął za punkta PozdrawiamPS: mam namiar na osobę która dobrze i za rozsądną cenę zakłada solary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 17.08.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Witam, macie fajny domek, dużo ciekawych rozwiązań----- jestem pod wrażeniem.Mam kilka pytań. - ile zapłaciłeś za tynki(m2) i miksokret, ja mam ofertę za 12-13 zł tynk cem-wap nakładane ręcznie z ostatnią warstwą piaskiem kwarcowym - jakiej firmy masz kominy - ile kosztował Was rekuperator, mam chęć założyć ale interesuje mnie cena rzeczywista. - ile elektryk wziął za punkta Pozdrawiam PS: mam namiar na osobę która dobrze i za rozsądną cenę zakłada solary dzieki odpowiedź poszła na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.08.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Darek, po pierwsze OGROMNE GRATULACJE synka !!!!! Po drugie, widzę, że prace ruszyły z kopyta i dużo się teraz u ciebie dzieje na budowie Coraz fajniej zaczyna twój domek wyglądać. Podoba mi się płaska dachówka, którą my też zamierzamy położyć na naszego Topaza. Jeśli możesz, to wstaw nowe zdjęcia, co udało wam się już zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 18.08.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Darek, po pierwsze OGROMNE GRATULACJE synka !!!!! Po drugie, widzę, że prace ruszyły z kopyta i dużo się teraz u ciebie dzieje na budowie Coraz fajniej zaczyna twój domek wyglądać. Podoba mi się płaska dachówka, którą my też zamierzamy położyć na naszego Topaza. Jeśli możesz, to wstaw nowe zdjęcia, co udało wam się już zrobić dziękuję za gratulacje ... mały daje nam popalić dachówka wygląda super ... niestety efekt widać dopiero z 30-40 metrów niebawem wstawię aktualne foty, teraz trochę w pracy mam młynek i nie ma czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 03.09.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witaj Darku, Z twojego dziennika wnioskuję, że zrezygnowałeś z drewna? To duży błąd. Ja niestety też musiałam zrezygnować (ze względów finansowych) i chociaż wiele osób twierdzi, że wstawki, które zaproponował mi wykonawca są ok to jednak to zupełnie nie to samo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 03.09.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witaj Darku, Z twojego dziennika wnioskuję, że zrezygnowałeś z drewna? To duży błąd. Ja niestety też musiałam zrezygnować (ze względów finansowych) i chociaż wiele osób twierdzi, że wstawki, które zaproponował mi wykonawca są ok to jednak to zupełnie nie to samo . tak, tak ... zrezygnowaliśmy z drewna odstraszyły mnie koszty i potrzeba konserwacji elewacji drewnianej może i to błąd ... ale po wielu dyskusjach i przemyśleniach popełniamy go świadomie mam nadzieję że elewacja wykończona wymyślonymi przeze mnie upiększeniami będzie wyglądała równie okazale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seblas 03.09.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witam Panie Darku, można namiary na tego gościa od systemu ocieplenia firmy STO?Prosiłbym też o kontakt do ekipy ociepleniowców. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 03.09.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witaj Darku, Z twojego dziennika wnioskuję, że zrezygnowałeś z drewna? To duży błąd. Ja niestety też musiałam zrezygnować (ze względów finansowych) i chociaż wiele osób twierdzi, że wstawki, które zaproponował mi wykonawca są ok to jednak to zupełnie nie to samo . tak, tak ... zrezygnowaliśmy z drewna odstraszyły mnie koszty i potrzeba konserwacji elewacji drewnianej może i to błąd ... ale po wielu dyskusjach i przemyśleniach popełniamy go świadomie mam nadzieję że elewacja wykończona wymyślonymi przeze mnie upiększeniami będzie wyglądała równie okazale Czekam z niecierpliwością na zdjęcia. Niestety moja elewacja już zrobiona więc nic nie "ściągnę Ja też mam boniowanie tylko takie "alla" drewno. Niestety nie byłam w stanie dobrać potem do tego koloru tak, żebym była zadowolona. No cóż, wkońcu za kilka lat można to zmienić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 03.09.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witam Panie Darku, można namiary na tego gościa od systemu ocieplenia firmy STO? Prosiłbym też o kontakt do ekipy ociepleniowców. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Sebastian właściciel ekipy ociepleniowej, forumowy leszeq >> http://forum.muratordom.pl/uzytkownik69179.htm z tego co wiem to na lato 2010 teraz się umawia nie wiem jakiego jesteś regionu, za mój rejon odpowiedzialny jest Pan Marek Sienieniewski, kontakt tutaj >> http://www.sto.pl/evo/web/sto/61798_PL-Sto_w_Polsce-Doradcy_Handlowi.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 03.09.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witaj Darku, Z twojego dziennika wnioskuję, że zrezygnowałeś z drewna? To duży błąd. Ja niestety też musiałam zrezygnować (ze względów finansowych) i chociaż wiele osób twierdzi, że wstawki, które zaproponował mi wykonawca są ok to jednak to zupełnie nie to samo . tak, tak ... zrezygnowaliśmy z drewna odstraszyły mnie koszty i potrzeba konserwacji elewacji drewnianej może i to błąd ... ale po wielu dyskusjach i przemyśleniach popełniamy go świadomie mam nadzieję że elewacja wykończona wymyślonymi przeze mnie upiększeniami będzie wyglądała równie okazale Czekam z niecierpliwością na zdjęcia. Niestety moja elewacja już zrobiona więc nic nie "ściągnę Ja też mam boniowanie tylko takie "alla" drewno. Niestety nie byłam w stanie dobrać potem do tego koloru tak, żebym była zadowolona. No cóż, wkońcu za kilka lat można to zmienić... jakiej firmy imitację drewna robiłaś ? ja już prawie byłem zdecydowany na RODEO super efekt, jednak koszt mnie przeraził podeślij fotki Twojej elewacji ... może zaczerpnę coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 03.09.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witaj Darku, Z twojego dziennika wnioskuję, że zrezygnowałeś z drewna? To duży błąd. Ja niestety też musiałam zrezygnować (ze względów finansowych) i chociaż wiele osób twierdzi, że wstawki, które zaproponował mi wykonawca są ok to jednak to zupełnie nie to samo . tak, tak ... zrezygnowaliśmy z drewna odstraszyły mnie koszty i potrzeba konserwacji elewacji drewnianej może i to błąd ... ale po wielu dyskusjach i przemyśleniach popełniamy go świadomie mam nadzieję że elewacja wykończona wymyślonymi przeze mnie upiększeniami będzie wyglądała równie okazale Czekam z niecierpliwością na zdjęcia. Niestety moja elewacja już zrobiona więc nic nie "ściągnę Ja też mam boniowanie tylko takie "alla" drewno. Niestety nie byłam w stanie dobrać potem do tego koloru tak, żebym była zadowolona. No cóż, wkońcu za kilka lat można to zmienić... jakiej firmy imitację drewna robiłaś ? ja już prawie byłem zdecydowany na RODEO super efekt, jednak koszt mnie przeraził podeślij fotki Twojej elewacji ... może zaczerpnę coś jak napisałam wcześniej mam boniowanie ze styropianu. Mogę podesłać fotki na maila jak tylko podeślesz mi adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 03.09.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witaj Darku, Z twojego dziennika wnioskuję, że zrezygnowałeś z drewna? To duży błąd. Ja niestety też musiałam zrezygnować (ze względów finansowych) i chociaż wiele osób twierdzi, że wstawki, które zaproponował mi wykonawca są ok to jednak to zupełnie nie to samo . tak, tak ... zrezygnowaliśmy z drewna odstraszyły mnie koszty i potrzeba konserwacji elewacji drewnianej może i to błąd ... ale po wielu dyskusjach i przemyśleniach popełniamy go świadomie mam nadzieję że elewacja wykończona wymyślonymi przeze mnie upiększeniami będzie wyglądała równie okazale Czekam z niecierpliwością na zdjęcia. Niestety moja elewacja już zrobiona więc nic nie "ściągnę Ja też mam boniowanie tylko takie "alla" drewno. Niestety nie byłam w stanie dobrać potem do tego koloru tak, żebym była zadowolona. No cóż, wkońcu za kilka lat można to zmienić... jakiej firmy imitację drewna robiłaś ? ja już prawie byłem zdecydowany na RODEO super efekt, jednak koszt mnie przeraził podeślij fotki Twojej elewacji ... może zaczerpnę coś jak napisałam wcześniej mam boniowanie ze styropianu. Mogę podesłać fotki na maila jak tylko podeślesz mi adres bardzo chętnie >> [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts