jarekpolak 01.10.2016 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2016 wbij koniecznie gwoździe w otwory po starych gwoździach jeśli papa zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awieuro 01.10.2016 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2016 Raczej nie interesują mnie półśrodki.... To może montaż blachy wychodzącej spod gąsiora i zachadzącej na dachówkę. Z dołu tego nie zobaczysz jak podszlifują zamki. Może być też blacha miedziana, wtedy masz przyjemne z pożytecznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekpolak 01.10.2016 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2016 i podłącz od razu pod instalacje odgromową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Zaborniak 01.10.2016 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2016 Tak, pomysł z blachą jest godny uwagi... moich wykonawców. Ja mam jeden pomysł - położyć dach od nowa. Wszystkie inne rozwiązania to półśrodki, którymi nie jestem zainteresowany. Howgh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorzal4 02.10.2016 02:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Dach nadaje sie do przekładki. W tym stanie będzie przeciekał na 100%. Można bawić się w zastosowanie szerszej taśmy kalenicowej bądź nawet tasmy kominowej (aluflex). Poprawi to wygląd i nie będzie zaciekać lecz nadal nie będzie to tak jak powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awieuro 02.10.2016 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Rozumiem. To musisz znaleźć inną ekipę bo to nie jest w stanie wykonać dachu. Nawet jak go zdejmiesz i położysz nowe krycie wstępne i ekipa prawidłowo go rozmierzy to ten super wykonany dach nadal będzie ,,półśrodkiem,, , bo to przecież membrana i domino z jednym zamkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Zaborniak 02.10.2016 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Z pierwszym zdaniem zgadzam się w pełni, a drugiego nie rozumiem - dlaczego nazywasz półśrodkiem "super wykonany dach" z pełnym deskowaniem płytą osb, membraną 170 g i dachówką ceramiczną domino z jednym zamkiem? Możesz rozwinąć myśl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awieuro 02.10.2016 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Z pierwszym zdaniem zgadzam się w pełni, a drugiego nie rozumiem - dlaczego nazywasz półśrodkiem "super wykonany dach" z pełnym deskowaniem płytą osb, membraną 170 g i dachówką ceramiczną domino z jednym zamkiem? Możesz rozwinąć myśl? Deskowanie i papa SBS na włókninie i np dachówka Piano nie byłyby półśrodkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Zaborniak 02.10.2016 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Byś może, nie będę dyskutował, bo się na tym nie znam. Jestem prawnikiem a nie dekarzem, ale od dekarzy oczekiwałem, że znają się na tym, co robią i że również mogą coś doradzić. Niestety trafiłem na dyletantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awieuro 02.10.2016 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 To kiepsko chłopaki trafili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts