zdzichu124 20.10.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Witam, potrzebuję kupić kominek z płaszczem wodnym z narożną szybką. Bardzo ciężko było mi cokolwiek znaleźć- znalazłem TYLKO 1 taki http://www.allegro.pl/item456733865_kominek_z_plaszczem_wodnym_edilkamin_29_dx_sx.html co o nim myślicie? może znacie jakieś z większą szybką? (właściwie z tą drugą częścią szybki, która w tym modelu ma tylko 23cm) Płaszcz wodny konieczny (co sprawia największy problem bez płaszcza jest dużo takich) Proszę pomóżcie :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 20.10.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 poszukaj w ofercie polskiego ARYSTO... mają fajne boczne i pod płaszcz też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzichu124 21.10.2008 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 dziekuje za odpowiedz, ale z tego co przejrzalem wlasnie cala oferte arysto, to musze powiedziec ze maja idelalne dla mnie kominki, tylko ze niestety vez płaszcza wodnego te kominki bez niego są super, takiego chciałbym mieć, ale właśnie z płaszczem. i pod płaszcz też... znaczy, że można wstawić płaszcz ? EDIT: wysłałem maila do ARYSTO i już mi odpowiedzieli można dorobić płaszcz! ale super dziękuję bardzo za wskazanie tej firmy ! :* pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzichu124 21.10.2008 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 a jeszcze odświeżę temat. co soądzicie o tym poprzednim kotle (link do allegro jest w moim pierwszym poście)? jak firma się sprawuje itp. proszę o odpowiedź. dodatkowo może coś o tej firmie Arysto, awaryjność itp bo jak już kupować, to dobrze dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts