magda26 20.10.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Czy projektujecie sami wystrój swoje wnętrza ? może macie jakieś projekty którymi chcielibyście się pochwalić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 22.10.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 wszystko w glowie i podpatrzone gdzie indziej nigdy nie zatrudnie projektanta wnetz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda26 22.10.2008 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 A może polecisz mi jak urządzić sypialnie w harmonijnym, ale zarazem nowoczesnym designie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 23.10.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 nie dam rady bo jednemu podoba sie tesciowa a drogiemu corka a tak na powaznie do kogo ma byc to cudo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baraneczek 26.10.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 wszystko sam ja osobiscie projektuje meble to podstawa pomysly biore z czasopism , z glowy z natury,ogolnie lubie laczyc cos z niczego najwazniejsze przy projektowaniu to twoja fantazja ona cie moze tylko ograniczyc,pozdrawiam nio i oczywiscie kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda26 29.10.2008 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Skoro przeglądasz często czasopisma związane z wystrojem wnętrz to może polecisz mi jakieś meble o japońskim designie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts