Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klaudia Kulawik

ged

Recommended Posts

• Odpowiedzi 127
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ale przyznacie że program powoli zmierza do ............Idola czy Szansy na sukces............a czy o to chodziło?????

Zapytaj producentów. Im to najwyraźniej nie przeszkadza :p A jak się to komuś nie podoba, to przecież nie musi im poprawiać statystyk oglądalności i oglądać na siłę. W polskiej telewizji jest mnóstwo innych propozycji w tym samym czasie. Jest z czego wybierać :p

Sądzę, że tylko pomiędzy obiema Klaudiami rozegra się finał. Walencik jest w lepszej sytuacji, bo już wie co i jak zaśpiewała Kulawik. Wybierze jeszcze lepszy wyciskacz łez i ciarko-generator.

http://mamtalent.plejada.pl/108,4526,1,klaudia_walencik,0,wideo_detal.html#autoplay

Walencik jest rewelacyjna. Lepasza od Kulawik wg mnie (zupełnie subiektywna ocena nie poparta argumentami:wink: )

Niemniej dla mnie Paulina Lenda jest nr 1

Ciekawe, że klaudia walencik i lenda sa w jednym wieku. obie mają po 15 lat:

http://img146.imageshack.us/my.php?image=ma1dk2.jpg

http://img216.imageshack.us/my.php?image=mt2tv1.jpg

(Niech mnie ktos przeklei - nie mogę zdjęcia dołączyc nie wiem czemu :roll: :-? )

Ponadto program nazywa się "Mam talent" . Uważam, że śpiewacy mogą zaistenieć w programach takich jak "Idol" czy "Szansa na sukces" i odbierają miejsce komuś kto ze swoim talentem nie ma szans zaistnieć gdzie indziej.

Popieram. To samo tyczy się tancerzy. Za to Snake mi się podobał :wink: .

Ja też liczę na Sssnake'a :D Po sąsiedzku 8) Chodziłam na jego wakacyjne występy już kilkanaście lat temu :wink: Pół osiedla się zbierało na trawniku (na rozstawionych krzesełkach), gdy Wąsik odstawiał swoje czary :D

No ale coś Ty ... kurcze, ale miałaś atrakcję ... naprawdę jest świetny.

Mnie natomiast zszokowała ta mała która potrafi pocałować swój tyłek na dzień dobry i do widzenia ... po prostu szczęka mi opadła :o . Wszystko mnie bolało na sam widok tego co robiła ze swoim ciałem :lol: . Nie wiem na ile to jest zdrowe i normalne .... ale kurcze....przyznajcie, że mało jest ludzi którzy potrafią takie rzeczy :roll: .

Patologia i starość na wózku.

jeśli starość na wózku to co z tym zrobić?..... ano nic ona i tak będzie wymiatać ;)

z mieszanymi uczuciami oglądałem jej występ. Właśnie z jednej strony wszystko mnie bolało ;) .....a z drugiej zastanawiałem się co ona może jeszcze wymyślić??....jakie są granice ludzkich możliwości?

z mieszanymi uczuciami oglądałem jej występ. Właśnie z jednej strony wszystko mnie bolało ;) .....a z drugiej zastanawiałem się co ona może jeszcze wymyślić??....jakie są granice ludzkich możliwości?

Ja również z mieszanymi uczuciami to oglądałam. Z jednej strony podziw nad ciężką pracą i gibkością jaką osiągnęła. Z drugiej strony jakieś to dla mnie nieestetyczne było.

Jeśli na starość to pół biedy, myślę,że stanie się to duzo wcześniej.

Hipermobliność stawów biodrowych i barkowych, nie wspominając juz o kręgosłupie doprowadzi do zwyrodnień i potwornego bólu.

Mnie to nie zachwyca - mnie to przeraża.

Hipermobliność stawów biodrowych i barkowych, nie wspominając juz o kręgosłupie doprowadzi do zwyrodnień i potwornego bólu.

Mnie tez to przerażało.

Zastanawiam sie czy to faktycznie fizyczna anomalia czy godziny cięzkich cwiczeń?

Mnie tez to przerażało.

Zastanawiam sie czy to faktycznie fizyczna anomalia czy godziny cięzkich cwiczeń?

Cokolwiek by to nie było - kalectwo murowane . :cry:

Miałem kolegę,który nic nie ćwiczył,nie chodził na WF (był zwolniony) a mimo to w wieku 18 lat potrafił sobie założyć nogi na szyję.

Niektórzy tak mają.

Czy to talent,czy anomalia?

Ja też założę nogi za głowę (a mam nieco :wink: ponad 18 lat), problem w tym,że sama ich nie zdejmę :oops:

Anomalia - tak , choć da sie to "wyćwiczyć" -pytanie tylko po co?

.....Anomalia - tak , choć da sie to "wyćwiczyć" -pytanie tylko po co?

najlepiej o to zapytać te dziewczynkę a możne jej rodziców? ....jest do tego zmuszana poprzez chore ambicje rodziców a może ona sama chce to robić?

a może my sami wiemy co jest lepsze?....po co tak się wyginać??

Miałem kolegę,który nic nie ćwiczył,nie chodził na WF (był zwolniony) a mimo to w wieku 18 lat potrafił sobie założyć nogi na szyję.

Niektórzy tak mają.

Czy to talent,czy anomalia?

Ja też założę nogi za głowę (a mam nieco :wink: ponad 18 lat), problem w tym,że sama ich nie zdejmę :oops:

Anomalia - tak , choć da sie to "wyćwiczyć" -pytanie tylko po co?

:D :D

podobnie jak u mnie..

• 2 weeks później...