Paty 26.10.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 ale przyznacie że program powoli zmierza do ............Idola czy Szansy na sukces............a czy o to chodziło????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.10.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 ale przyznacie że program powoli zmierza do ............Idola czy Szansy na sukces............a czy o to chodziło????? Raczej "Od przedszkola do Opola" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.10.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 ale przyznacie że program powoli zmierza do ............Idola czy Szansy na sukces............a czy o to chodziło????? Zapytaj producentów. Im to najwyraźniej nie przeszkadza A jak się to komuś nie podoba, to przecież nie musi im poprawiać statystyk oglądalności i oglądać na siłę. W polskiej telewizji jest mnóstwo innych propozycji w tym samym czasie. Jest z czego wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 27.10.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 mam nadzieję, że nie wygra P.Lenda, bo po prostu nie podoba mi się jej głos, a to co zrobiła z Jaksonem to rzeczywiście kicha... Mozę któraś z małych Klaudii wygra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 27.10.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Sądzę, że tylko pomiędzy obiema Klaudiami rozegra się finał. Walencik jest w lepszej sytuacji, bo już wie co i jak zaśpiewała Kulawik. Wybierze jeszcze lepszy wyciskacz łez i ciarko-generator. http://mamtalent.plejada.pl/108,4526,1,klaudia_walencik,0,wideo_detal.html#autoplay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 27.10.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Walencik jest rewelacyjna. Lepasza od Kulawik wg mnie (zupełnie subiektywna ocena nie poparta argumentami:wink: ) Niemniej dla mnie Paulina Lenda jest nr 1 Ciekawe, że klaudia walencik i lenda sa w jednym wieku. obie mają po 15 lat: http://img146.imageshack.us/my.php?image=ma1dk2.jpg http://img216.imageshack.us/my.php?image=mt2tv1.jpg (Niech mnie ktos przeklei - nie mogę zdjęcia dołączyc nie wiem czemu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 27.10.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Ponadto program nazywa się "Mam talent" . Uważam, że śpiewacy mogą zaistenieć w programach takich jak "Idol" czy "Szansa na sukces" i odbierają miejsce komuś kto ze swoim talentem nie ma szans zaistnieć gdzie indziej. Popieram. To samo tyczy się tancerzy. Za to Snake mi się podobał . Ja też liczę na Sssnake'a Po sąsiedzku Chodziłam na jego wakacyjne występy już kilkanaście lat temu Pół osiedla się zbierało na trawniku (na rozstawionych krzesełkach), gdy Wąsik odstawiał swoje czary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.10.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 No ale coś Ty ... kurcze, ale miałaś atrakcję ... naprawdę jest świetny. Mnie natomiast zszokowała ta mała która potrafi pocałować swój tyłek na dzień dobry i do widzenia ... po prostu szczęka mi opadła . Wszystko mnie bolało na sam widok tego co robiła ze swoim ciałem . Nie wiem na ile to jest zdrowe i normalne .... ale kurcze....przyznajcie, że mało jest ludzi którzy potrafią takie rzeczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 28.10.2008 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Patologia i starość na wózku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.10.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Patologia i starość na wózku. jeśli starość na wózku to co z tym zrobić?..... ano nic ona i tak będzie wymiatać z mieszanymi uczuciami oglądałem jej występ. Właśnie z jednej strony wszystko mnie bolało .....a z drugiej zastanawiałem się co ona może jeszcze wymyślić??....jakie są granice ludzkich możliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 28.10.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 z mieszanymi uczuciami oglądałem jej występ. Właśnie z jednej strony wszystko mnie bolało .....a z drugiej zastanawiałem się co ona może jeszcze wymyślić??....jakie są granice ludzkich możliwości? Ja również z mieszanymi uczuciami to oglądałam. Z jednej strony podziw nad ciężką pracą i gibkością jaką osiągnęła. Z drugiej strony jakieś to dla mnie nieestetyczne było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.10.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Patologia i starość na wózku. Jeśli na starość to pół biedy, myślę,że stanie się to duzo wcześniej. Hipermobliność stawów biodrowych i barkowych, nie wspominając juz o kręgosłupie doprowadzi do zwyrodnień i potwornego bólu. Mnie to nie zachwyca - mnie to przeraża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 28.10.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Patologia i starość na wózku. Jeśli na starość to pół biedy, myślę,że stanie się to duzo wcześniej. Hipermobliność stawów biodrowych i barkowych, nie wspominając juz o kręgosłupie doprowadzi do zwyrodnień i potwornego bólu. Mnie to nie zachwyca - mnie to przeraża. Mnie tez to przerażało. Zastanawiam sie czy to faktycznie fizyczna anomalia czy godziny cięzkich cwiczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.10.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Patologia i starość na wózku. Jeśli na starość to pół biedy, myślę,że stanie się to duzo wcześniej. Hipermobliność stawów biodrowych i barkowych, nie wspominając juz o kręgosłupie doprowadzi do zwyrodnień i potwornego bólu. Mnie to nie zachwyca - mnie to przeraża. Mnie tez to przerażało. Zastanawiam sie czy to faktycznie fizyczna anomalia czy godziny cięzkich cwiczeń? Cokolwiek by to nie było - kalectwo murowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 28.10.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Miałem kolegę,który nic nie ćwiczył,nie chodził na WF (był zwolniony) a mimo to w wieku 18 lat potrafił sobie założyć nogi na szyję.Niektórzy tak mają.Czy to talent,czy anomalia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.10.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Miałem kolegę,który nic nie ćwiczył,nie chodził na WF (był zwolniony) a mimo to w wieku 18 lat potrafił sobie założyć nogi na szyję. Niektórzy tak mają. Czy to talent,czy anomalia? Ja też założę nogi za głowę (a mam nieco ponad 18 lat), problem w tym,że sama ich nie zdejmę Anomalia - tak , choć da sie to "wyćwiczyć" -pytanie tylko po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 29.10.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 .....Anomalia - tak , choć da sie to "wyćwiczyć" -pytanie tylko po co? najlepiej o to zapytać te dziewczynkę a możne jej rodziców? ....jest do tego zmuszana poprzez chore ambicje rodziców a może ona sama chce to robić? a może my sami wiemy co jest lepsze?....po co tak się wyginać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 31.10.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Miałem kolegę,który nic nie ćwiczył,nie chodził na WF (był zwolniony) a mimo to w wieku 18 lat potrafił sobie założyć nogi na szyję. Niektórzy tak mają. Czy to talent,czy anomalia? Ja też założę nogi za głowę (a mam nieco ponad 18 lat), problem w tym,że sama ich nie zdejmę Anomalia - tak , choć da sie to "wyćwiczyć" -pytanie tylko po co? podobnie jak u mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Niedźwiadek 03.11.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 a ja wcześniej nie zwróciłam w ogóle uwagi na wibratio Klaudii, dopiero teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 14.11.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Nikt nie napisał jakie wrażenia po ostatniej sobocie? Jak wam sie podobała druga Klaudia? Mnie nie bardzo... Spodziewałam sie ciar, fanfarów i zachwytów a jakos tak...rozczarowała mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts