malka 14.11.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Nikt nie napisał jakie wrażenia po ostatniej sobocie? Mnie zachwycił pan , który robi cuda ustami No dosłownie człowiek orkiestra I pan z szescianami - był swietny... , no jeszcze barmani ,reszta, dla mnie nie była zachwycajaca ( Klaudia W. o niebo lepsza od Klaudi K.- moim (subiektywnym) zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 14.11.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Dla mnie póki co kolejność jest nastepująca:1.Klaudia Kulawik - fantastyczny głos w tej małej osóbce, budzi dreszcze...2.Klaudia Walencik - szkoda, ze na swoj drugi wystep nie wzięła jakiegoś polskiego kawałka, bo przez tą Whitney się trochę pogrzebała...3. "sześcian" - gość ma mozliwości i świetnie sie prezentuje4. Beatboxer - Blady Kris5. Ssssnake 6. Magda "Guma"... kto widzial, ten wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 15.11.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 A mnie sie podobał Pan Ziółko ...................na przeczyszczenie jak to powiedział Kuba Wojewódzki .............facet był świetny....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.11.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Program jest całkiem fajny. Ale nie podoba mi się to, że biorą w nim udział 12-14letnie dzieci. Nie sądzę, żeby same wymyśliły sobie, że chcą wygrać 100tys. euro i że wiedzą co z tym zrobią. Tak jak powiedział Kuba W. - i zgadzam się z jego opinią, że nie można myśleć "o jakie fajne dziecko, wyślę na niego sms". Taka jest moja opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 15.11.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Mnie zachwycił pan , który robi cuda ustami Fajny był... to prawda. Mój syn od soboty bawi się "w bladego krisa" całymi dniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elka62 15.11.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Mój syn od soboty bawi się "w bladego krisa" całymi dniami A od jutra zacznie zbierać kasę na dredy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.11.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Mój syn od soboty bawi się "w bladego krisa" całymi dniami A od jutra zacznie zbierać kasę na dredy dredy już ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 15.11.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Mój syn od soboty bawi się "w bladego krisa" całymi dniami A od jutra zacznie zbierać kasę na dredy Spoko. dredy fajne są Kasę jak kasę, ale na włosy parę lat poczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 16.11.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Przeglądałem filmiki z programów zagranicznych "Mam talent". Powiem krótko: szok! Poul Potts - genialny głos operowy. Bianca Ryan - wygrała w USA,zgarnęła 1 mlnUSD,Withney,Górniak i Aguilera w jednym. Tilly Horn - 11 lat a głos jak dzwon. Zlata - nie dziecko wyginające się, ale kobieta zamężna i dzieciata,to co wyprawia z własnym ciałem jest nieprawdopodobne. Chłopak z Australii - genialny gitarzysta. itd.itd. Warto sobie obejrzeć ,wtedy troszeczkę inaczej wygląda Kulawik,Lewandowska itd. Wiem,wiem.. a u nas na wsi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.11.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Masz rację Bianka - cudna, genialna, niesamowita , dlatego jeszcze trudniej uznać mi Klaudię (K. czy też W.) jako jakis fenomen . Ale szukajmy na naszym podwórku, moze i taka Bianka się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 17.11.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 No chyba większość się rozczarowała - bo przecież nie przeszła dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 17.11.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Ja myślę,że następna edycja może być ciekawsza.Bo naprawdę utalentowani ludzie mają skalę porównawczą i na pewno nie jeden myśli: kurcze,przecież ja to robię lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.11.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 a mnie drażni to, że przechodzą dalej głównie tancerze i śpiewający dla których istnieją przecież inne typowo branżowe programy. Szkoda mi że odpadli barmani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 18.11.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 a mnie drażni to, że przechodzą dalej głównie tancerze i śpiewający dla których istnieją przecież inne typowo branżowe programy. Szkoda mi że odpadli barmani ...widocznie do innych programów ci spiewacy się nie nadawali... ale i tak Klaudia K jest najlepsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.11.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 a mnie drażni to, że przechodzą dalej głównie tancerze i śpiewający dla których istnieją przecież inne typowo branżowe programy. Szkoda mi że odpadli barmani ...widocznie do innych programów ci spiewacy się nie nadawali... ale i tak Klaudia K jest najlepsza! czy po dzisiejszym wystepie powiesz to samo ?? porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 29.11.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Dla mnie Klaudię ktoś bardzo skrzywdził doborem repertuaru, przecież to dziecko dzisiaj przechodziło męki żeby zaśpiewać...........dlatego nie wygrała.........zrobili z niej starą małą......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 29.11.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Zresztą ci co wygrali to raczej nie mieli talentu tylko wyćwiczone elementy, tak jak każdy cyrkowiec z Julinka, tygodnie mozolnej pracy...........z talentem nie ma to nic wspólnego...........to pokonywanie ograniczeń własnego ciała......... dla mnie najlepszy był Ziółko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szelma29 29.11.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Ech..Klaudia Kulawik no moze sie narażę fanom, ale mnie sie nie podoba smutna dziewczynka, smutne piosenki , a dzisiaj wogole nie poradziła sobie. Według mnie dobrze, ze wygrali akrobaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.11.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Jak dla mnie wygrali najlepsi , od początku na nich stawiałam. Bardzo spodobał mi się również występ Snake, Bladego Krisa i oczywiście Audiofeels (sympatyczne chłopaki ). Oczywiście śpiewający artyści super, ale dla nich powstały już programy - kilka edycja Idola, od wielu lat szansa na sukces - tam mogli się zgłosić, pokazać. Zresztą nie oszukujmy się jak naprawdę mają talent to już tam nimi się odpowiednie wytwórnie zainteresują - w końcu to dla nich biznes. Dajmy szanse innym artystom Tak pozatym to powinni zrobić ograniczenie wiekowe, bo szkoda mi tych dzieci, szczagólnie Klaudi - ta dziewczynka jest taka smutna , choć Ziemowit Świtalski super chłopczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.11.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Ech..Klaudia Kulawik no moze sie narażę fanom, ale mnie sie nie podoba smutna dziewczynka, smutne piosenki , a dzisiaj wogole nie poradziła sobie. Według mnie dobrze, ze wygrali akrobaci. zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts