Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klaudia Kulawik

ged

Recommended Posts

Nikt nie napisał jakie wrażenia po ostatniej sobocie?

Mnie zachwycił pan , który robi cuda ustami :oops:

No dosłownie człowiek orkiestra :D

I pan z szescianami - był swietny... , no jeszcze barmani ,reszta, dla mnie nie była zachwycajaca ( Klaudia W. o niebo lepsza od Klaudi K.- moim (subiektywnym) zdaniem :D

• Odpowiedzi 127
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dla mnie póki co kolejność jest nastepująca:

1.Klaudia Kulawik - fantastyczny głos w tej małej osóbce, budzi dreszcze...

2.Klaudia Walencik - szkoda, ze na swoj drugi wystep nie wzięła jakiegoś polskiego kawałka, bo przez tą Whitney się trochę pogrzebała...

3. "sześcian" - gość ma mozliwości i świetnie sie prezentuje

4. Beatboxer - Blady Kris

5. Ssssnake

6. Magda "Guma"... kto widzial, ten wie...

Program jest całkiem fajny.

Ale nie podoba mi się to, że biorą w nim udział 12-14letnie dzieci.

Nie sądzę, żeby same wymyśliły sobie, że chcą wygrać 100tys. euro i że wiedzą co z tym zrobią.

Tak jak powiedział Kuba W. - i zgadzam się z jego opinią, że nie można myśleć "o jakie fajne dziecko, wyślę na niego sms".

Taka jest moja opinia :)

Przeglądałem filmiki z programów zagranicznych "Mam talent".

Powiem krótko: szok!

Poul Potts - genialny głos operowy.

Bianca Ryan - wygrała w USA,zgarnęła 1 mlnUSD,Withney,Górniak i Aguilera w jednym.

Tilly Horn - 11 lat a głos jak dzwon.

Zlata - nie dziecko wyginające się, ale kobieta zamężna i dzieciata,to co wyprawia z własnym ciałem jest nieprawdopodobne.

Chłopak z Australii - genialny gitarzysta.

itd.itd.

Warto sobie obejrzeć ,wtedy troszeczkę inaczej wygląda Kulawik,Lewandowska itd.

Wiem,wiem.. a u nas na wsi.....:wink:

Masz rację Bianka - cudna, genialna, niesamowita , dlatego jeszcze trudniej uznać mi Klaudię (K. czy też W.) jako jakis fenomen .

Ale szukajmy na naszym podwórku, moze i taka Bianka się znajdzie :D

• 2 weeks później...
a mnie drażni to, że przechodzą dalej głównie tancerze i śpiewający dla których istnieją przecież inne typowo branżowe programy. Szkoda mi że odpadli barmani

...widocznie do innych programów ci spiewacy się nie nadawali... :lol:

ale i tak Klaudia K jest najlepsza! 8)

czy po dzisiejszym wystepie powiesz to samo ??

porażka

Zresztą ci co wygrali to raczej nie mieli talentu tylko wyćwiczone elementy, tak jak każdy cyrkowiec z Julinka, tygodnie mozolnej pracy...........z talentem nie ma to nic wspólnego...........to pokonywanie ograniczeń własnego ciała.........

dla mnie najlepszy był Ziółko...

Jak dla mnie wygrali najlepsi :lol:, od początku na nich stawiałam. Bardzo spodobał mi się również występ Snake, Bladego Krisa i oczywiście Audiofeels (sympatyczne chłopaki :wink: ). Oczywiście śpiewający artyści super, ale dla nich powstały już programy - kilka edycja Idola, od wielu lat szansa na sukces - tam mogli się zgłosić, pokazać. Zresztą nie oszukujmy się jak naprawdę mają talent to już tam nimi się odpowiednie wytwórnie zainteresują - w końcu to dla nich biznes. Dajmy szanse innym artystom :lol:

Tak pozatym to powinni zrobić ograniczenie wiekowe, bo szkoda mi tych dzieci, szczagólnie Klaudi - ta dziewczynka jest taka smutna :( , choć Ziemowit Świtalski super chłopczyk.