Olinka79 21.10.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Już od jakiegoś czasu przeglądam namiętnie to forum. Poczytuję głównie dzienniki budowy Sama jestem w trakcie rozbudowy domku w którym mieszkam. W zasadzie to prawie budowa nowego Mam nadzieję, że miło spędzę tu czas oraz dowiem się wielu rzeczy dotyczących budowy. Aha, jestem ze świętokrzyskiego, z okolic Sandomierza. Jeszcze nie spotkałam na forum nikogo z moich okolic. Chyba niewiele tu osób ode mnie ... albo wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.10.2008 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Witaj córko Olina no to do mnie masz nie więcej niż pół godziny jazdy, zresztą ja do Ciebie mam tyle samo Możemy uznać to za okolice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 24.10.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 witam serdecznie rozbudowa - ciężka sprawa, wiem coś o tym POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts