Asia1719504085 21.10.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Witam, jestem Asia. Zaczynam budowę domu w Poznaniu i chciałabym podpytać co i jak . Na razie czytam forum, ale cyba czas najwyższy zacząć brać aktywny udział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olinka79 21.10.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Witaj Asiu Ty podobnie jak ja. Też zaczynam i budowę i przygodę z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.10.2008 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 witajcie! poczytać trzeba, bo większość spraw to chyba już była. ale zawsze będą świeże głupoty , o których warto pogadać. najlepiej szukać w odpowiednich działach, bo chociaż piszący często się mylą, to moderatorzy i tak przenoszą tematy odpowiednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 24.10.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 witaj, Asiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urobert 28.10.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Witaj Asiu, Tez buduje w Poznaniu, a w zasadzie "pod" Zaczalem na wiosne wiec niewiele Cie wyprzedzam Forum jest bardzo przydatne - poszerza wiedze ogolna, powoduje zamieszanie w glowie i wzmaga watpliwosci przy konkretnych kwestiach Jestem do uslug. Powodzenia! Serdecznie pozdrawiam, Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts