kadaffi 21.10.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Witam, zlecę wykonanie oecieplenie poddasza użytkowego wełną + kartongipsy pod malowaniedach dwuspadowy, 150 m 2 po krokwiach + 50 m2 sufitu płacę 35 pln za m2 tel. 509790057mailto:[email protected] pozdrawiam, kk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dj_lesin 21.10.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 witam.polecam radosława zawistowskiego 512070595Niewiem po ile bierze teraz zadzwoń i sie spytajPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadaffi 28.10.2008 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 ponawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 29.10.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Witam, zlecę wykonanie oecieplenie poddasza użytkowego wełną + kartongipsy pod malowanie dach dwuspadowy, 150 m 2 po krokwiach + 50 m2 sufitu płacę 35 pln za m2 tel. 509790057 mailto:[email protected] pozdrawiam, kk po 35 to za kręcenie samych płyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadaffi 30.10.2008 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 sa rożni wykonawcy , rożne ceny co nie oznacza ze ja tyle zapłacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 30.10.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 sa rożni wykonawcy , rożne ceny co nie oznacza ze ja tyle zapłacę Płacę za wszystko jak w Europie,to i zarabiać chcę jak w Europie Każdy ma wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remasczwa 07.11.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Zaczekaj do zimy wtedy wszyscy budowlańcy są fachowcami od karton gipsu będzie "tanio i dobrze"javascript:emoticon('') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 07.11.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Zaczekaj do zimy wtedy wszyscy budowlańcy są fachowcami od karton gipsu będzie "tanio i dobrze"javascript:emoticon('') Myslisz ze paliwo bedzie po 1 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 07.11.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Zaczekaj do zimy wtedy wszyscy budowlańcy są fachowcami od karton gipsu będzie "tanio i dobrze"javascript:emoticon('') Kilka postów niżej jest twoje ogłoszenie. Rozuiem, że mówisz również o sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 08.11.2008 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 ponawiam Fifty five per squer meter and we can do that Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remasczwa 08.11.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Zaczekaj do zimy wtedy wszyscy budowlańcy są fachowcami od karton gipsu będzie "tanio i dobrze"javascript:emoticon('') Kilka postów niżej jest twoje ogłoszenie. Rozuiem, że mówisz również o sobie? Moja działalność to 99 procent prace oparte na technologi płyty gipsowej ,nie jestem murarzem lub cieślą który zimą robi płyty bo na dworze jest zimno a to taka "prosta praca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 08.11.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Zaczekaj do zimy wtedy wszyscy budowlańcy są fachowcami od karton gipsu będzie "tanio i dobrze"javascript:emoticon('') Kilka postów niżej jest twoje ogłoszenie. Rozuiem, że mówisz również o sobie? Moja działalność to 99 procent prace oparte na technologi płyty gipsowej ,nie jestem murarzem lub cieślą który zimą robi płyty bo na dworze jest zimno a to taka "prosta praca" Ciekawe czy owi masoni znaja fermacella? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remasczwa 08.11.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Pytasz o farmacella spytaj o taśmę do sklejenia styków folii i oklejenia kabli,rur ;uszczelnienie łączenia folii na styku ze ścianą,śruby dystansowe do konstrukcji drewnianej lub gips-gips a na koniec jak wymieszać uniflota i wkleić fizelinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radkoz 23.09.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 witam. polecam radosława zawistowskiego 512070595 Niewiem po ile bierze teraz zadzwoń i sie spytaj Pozdrawiam A ja nie polecam. Właśnie zostałem przez niego wystawiony, 3 dni przed planowanym początkiem prac, bo niby przymrozki się zaczęły i nie można kłaść struktury. OK, tyle że prognozy na przyszły tydzień mówią o temp 12-14 w nocy. Może jak już się zjawi to robi dobrze, ale mi nie było dane tego doświadczyć. Może i dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts