vendea 22.10.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 popcarol, gdybys chciala zdobyc 2 plytki dekorow w szybki sposob, to mozna zrobic taki numer, ze podejsc do stoiska gdzies i poprosic zeby ci sprzedali swoja pokazowa plytke... a oni sobie zamowia i pewnie szybciej dostana niz 8 tygodni... w sytuacji ekstremalnej mozesz ja "wypozyczyc" za kaucja i oddac jak przyjda do ciebie za 8 tygodni... to 2 plytki wiec 2 stoiska musialabys "zbajerowac" a w sklepie e.plytki.pl probowalas? z reguly sa szybcy i do tego bardzo tani! jesli chodzi o sciany za kabina - masz racje ze powinnam wkleic kremowy! ale ze mnie gapa. dekor pasuje i do kremowych nic sie nie martw! juz poprawiam! mysle jeszcze czy nie lepiej byloby w kabinie dekor umiescic wysoko - po pierwsze asymetria w stosunku do umywalki jest ciekawa, po drugie nie bedzie sie chlapal ten pas, na kremowym najmniej bedzie widac kamien z wody... a pas dekorow bedize mniej wiecj na wysokosci konca futryny wiec kompozycyjnie ok, wklejam ci te wersje tez! no i 3 rysunek - podloga... uwazam ze najlepsze wyjscie to: - ulozyc prosto, - dywanik z grafitu 4X3 plytki dokladnie posrodku segmentu umywalkowego - fugi sie nie zejda, ale optycznie bedzie po srodku i to wystarczy!!! wklejam podloge z doklejona jakby sciana umywalkowa i prysznicowymi!!! taka lazienka rozplaszczona na podlodze, zobacz jak fajnie to wszystko gra ze soba. moim zdaniem ten wariant jest najepszy i wymaga tylk ozdobycia 2 dekorow a wszytko inne masz, wiec nie jest specjalnie klopotliwy! http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/hd/ec/dceh/210opbzfFsZDN5bycB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/hd/ec/dceh/62bEDt463txGWQgyBB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/hd/ec/dceh/fEZHyLdSCL3tgdguQB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 22.10.2008 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 VENDEA super, dziekuje Ci serdecznie!!! rewela!!! ide szukac tych 2 dekorow!!! Kurcze tak naprawde wypadaloby Ci zaplacic za projekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vendea 22.10.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 buhaszki! za rysunek w paint? no prosze cie. to byla przyjemnosc!!! powodzenia w walce o dekory i pochwal sie jak lazienka bedzie wykonana. jak juz bedzie done, to moze pomalujesz sciany na jakis srebrnawo-szary kolor? pieknie by wspolgral mysle... pozd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 22.10.2008 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 buhaszki! za rysunek w paint? no prosze cie. to byla przyjemnosc!!! powodzenia w walce o dekory i pochwal sie jak lazienka bedzie wykonana. jak juz bedzie done, to moze pomalujesz sciany na jakis srebrnawo-szary kolor? pieknie by wspolgral mysle... pozd!na eplytki nie maja tych dekorow, spytalam 2 sprzedajacych na allegro. Oczywiscie sie pochwale jak bedzie gotowa, juz niedlugo!! :)sciany mialy byc kremowe lub szare, a ta z oknem czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 05.12.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Witajcie, ledwo odnalazłam ten wątek-obiecałam zdjęcia, glazura już wklejona wg. powyższego projektu- ale bez tej listwy nad lustrem bo czekamy na wklejenie lustra, ale teraz się zaczełam zastanawiać czy nie wrzucić coś jeszcze ponad tą ostatnią brązową listwe nad lustro- ew. zamiast tej listwy może mozaikę wkleić??podnoszę ten wątek- abym mogła go łatwiej znaleść, akutalne zdjęcie zamieszcze za kilka dni- jestem ciekawa końcowego efektu sama,..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts