Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto ma kuchnie BlackRedWhite lub z Wolsztyńskich Fabryk M ?

inesb

Recommended Posts

Chodzi mi o kuchnie robione na zamówienie z tych nowoczesnych. A dokładnie zastanawiam się nad 35th Avenue BRW lub Linea wenge/wanilia WFM. Może ktoś z Was użytkuje takie kuchnie albo inne tych firm. Czy jesteście zadowoleni? I mam pytanie o cenę. Bo kobieta z salonu BRW prosiła aby jej przynieść projekt kuchni do zabudowy i oni wtedy za darmo robią projekt i wycenę. Ale chciałabym wcześniej wiedzieć czy mam w ogóle po co iść. Jakie są widełki czy to chodzi o kwotę 10, 20 czy 50 tys. A do zabudowy mam otwartą kuchnię 18 m2 i do zagospodarowania szafkami mam mniej więcej ściany o dł. 3,8/4,6/2,3

Przejrzyj archiwum. Było trochę o meblach BRW. Co prawda pojawiło się kilka głosów, że akurat meble kuchenne mają trochę lepszej jakości aniżeli pokojowe.

Co do darmowego projektu - to powinnien być standard. Myśmy swoją kuchnie projektowali w 3 miejscach. W każdym za darmo. W jednym jeszcze przed finalną umową przyjechali do nas na pomiar, aby sprawdzić nasze pomiary.

• 1 year później...
BRW a WFM to zupełnie inna półka cenowa. cena takich samych mebli w WFM może być dwukrotnie wyższa niż BRW, ale też jakość będzie dużo wyższa.

Dwukrotnie nie, średnio o 40%.Jeśli decydujesz się w BRW na prowadnice bluma to jakość jest porównywalna tyle tylko ze mniejszy wybór frontów,rodzajów szafek.

Warto poszukać stolarza który robi na bazie frontów BRW,stolarz ma więcej możliwość nietypowych frontów i rozwiązań niż Studio Kuchenne-ironia

I