inesb 21.10.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Chodzi mi o kuchnie robione na zamówienie z tych nowoczesnych. A dokładnie zastanawiam się nad 35th Avenue BRW lub Linea wenge/wanilia WFM. Może ktoś z Was użytkuje takie kuchnie albo inne tych firm. Czy jesteście zadowoleni? I mam pytanie o cenę. Bo kobieta z salonu BRW prosiła aby jej przynieść projekt kuchni do zabudowy i oni wtedy za darmo robią projekt i wycenę. Ale chciałabym wcześniej wiedzieć czy mam w ogóle po co iść. Jakie są widełki czy to chodzi o kwotę 10, 20 czy 50 tys. A do zabudowy mam otwartą kuchnię 18 m2 i do zagospodarowania szafkami mam mniej więcej ściany o dł. 3,8/4,6/2,3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 21.10.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 BRW a WFM to zupełnie inna półka cenowa. cena takich samych mebli w WFM może być dwukrotnie wyższa niż BRW, ale też jakość będzie dużo wyższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.10.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Ja zamówiłam kuchnię w BRW. U mnie jest to jakieś 5 mb szafek. Za meble wyszło ok. 7 tys. ze wszystkimi bajerami. Wizualizacja w moim dzienniku. Meble będą w połowie listopada, wtedy mogę podać więcej konkretów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 21.10.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Przejrzyj archiwum. Było trochę o meblach BRW. Co prawda pojawiło się kilka głosów, że akurat meble kuchenne mają trochę lepszej jakości aniżeli pokojowe. Co do darmowego projektu - to powinnien być standard. Myśmy swoją kuchnie projektowali w 3 miejscach. W każdym za darmo. W jednym jeszcze przed finalną umową przyjechali do nas na pomiar, aby sprawdzić nasze pomiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 03.01.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 No tak dla podtrzymania tematu. BRW czy WFM? Myślę, że temat wciąż aktualny. Dałam kuchnię do wyceny w sklepie WFM zobaczę co mi odpiszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wysoki połysk 04.01.2010 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 BRW a WFM to zupełnie inna półka cenowa. cena takich samych mebli w WFM może być dwukrotnie wyższa niż BRW, ale też jakość będzie dużo wyższa. Dwukrotnie nie, średnio o 40%.Jeśli decydujesz się w BRW na prowadnice bluma to jakość jest porównywalna tyle tylko ze mniejszy wybór frontów,rodzajów szafek. Warto poszukać stolarza który robi na bazie frontów BRW,stolarz ma więcej możliwość nietypowych frontów i rozwiązań niż Studio Kuchenne-ironia I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts