Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Na czym gotować ? Kuchenki ...

Nefer

Jaka kuchenka w nowym domu ?  

63 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka kuchenka w nowym domu ?

Recommended Posts

Mam serdecznie dość gazu, więc: gaz do gazu i będzie indukcja.

Ale ponieważ w naszych okolicach bywa że prądu przez dłuższy czas niet, to w kotłowni będzie dodatkowo płyta gazowa na wsiaki słuczaj :wink:

Nie wiem co ja tak rusycyzmami walę - to pewnie przez tę gazową tematykę :lol:

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dla mnie pierwszym kryterium wyboru między gazem ,a elektryką (indukcja) była sprawa bezpieczeństwa.

Jestem osobą młodą (wiekiem i umysłem) ale kilka wpadek typu "zapomniałem o gotującym się mleku" już miałem . Do tego małe dzieci w domu.

Do indukcji podszedłem bez uprzedzeń i jestem zadowolony.

Ta plyta AEG powyzej to idukcja?

szukam czegos szerokiego, najpierw chcialam plyte elektryczno-gazowa- znalazlam Aristona, super wyglada niestety nie jestem pewna co do jakosci,

innych ladnych niestety nie ma, dlatego musze kupic (w tym tygodniu) albo gazowa albo elektryczna

faworytem jest plyta gazowa http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=260867 albo ta http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=100224 a po przeczytaniu tego watku spodobal mi sie AEG

co polecacie

Ta plyta AEG powyzej to idukcja?

Nie to ceramika - bobowa chciała duuuużą ceramikę , ale spokojnie indukcje 5 polowe też są :D

Ja chcę 5 polową 2x indukcja, 3x ceramika - szukam, może znajdę 8)

Nie ma nic fajniejszego niż 3 noce w kuchni :)

A Ty na pewno o gotowaniu mowisz. :wink:

Co do kucheni nic nie doradze, sama wiesz, ze ja z epoki kamienia jestem. :wink: Z reszta ja wciaz garnki emailowane (na pewno zle napisalam :lol: ) kupuje najchetniej.... Buuu... :lol: 8)