mikaja07 21.10.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Proszę o pomoc hurtownia zaproponowała że jeśli powieszę ich logo na budowie dostane sporą zniżke na materiał. Nie wiem za bardzo na co zwrócić uwage żebym pózniej nie została na lata z tą reklamą.Czy ktoś się orientuje również ile mogę zejść z ceny wieszając tą reklame? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 21.10.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Proszę o pomoc hurtownia zaproponowała że jeśli powieszę ich logo na budowie dostane sporą zniżke na materiał. Nie wiem za bardzo na co zwrócić uwage żebym pózniej nie została na lata z tą reklamą.Czy ktoś się orientuje również ile mogę zejść z ceny wieszając tą reklame? Nie wiem ile możesz zejść z ceny za materiał. Wiem tylko, że od uzyskanego w ten sposób rabatu należy odprowadzić podatek. Przy tego rodzaju transakcji wiązanej rabat jest Twoim przychodem. Budowałem już dawno, nie znam obecnych cen i upustów. Na Forum informacje o rabacie 20% nie są czymś wyjątkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 21.10.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Ja bez żadnych bannerów mam 15%.Nie lepiej spytać się ile ta hurtownia może Ci dać rabatu za tą wywieszkę?? A nie liczyć na forum, że ktoś coś wywróży z fusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikaja07 10.12.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Nie pisałam żeby mi ktoś wróżył! Pytanie był skierowane do osób które mogły mieć taką samą propozycje z hurtowni jak ja.Tak czy siak rabat 25% + banner na kilka tygodni czyli jeszcze jakieś 5% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts