tadeuszkarwinski 21.10.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Witam,pewnikiem banalne pytanie ale dla mnie bardzo istotne.Odpowiedź ułatwi życie:)mam wieć pytanie o ceny w Warszawie:- malowanie-położenie kafelków i terakoty-ułóżenie podłogi.. parki...deska-montaż drzwi-montaż armatury-elektryka przyłącza Dziękuje z góry za pomoc!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba1r 21.10.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Nazbyt ogulne pytanie, więcej szczegułów, opis drzwi czy wewnętrzne lub zewnętrzne, malowanie czy na gotowo, blok lub dom, armatura jak i reszta kto je zakupuje, czyli czyj materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamtu 22.10.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Witam, pewnikiem banalne pytanie ale dla mnie bardzo istotne.Odpowiedź ułatwi życie:) mam wieć pytanie o ceny w Warszawie: - malowanie -położenie kafelków i terakoty -ułóżenie podłogi .. parki...deska -montaż drzwi -montaż armatury -elektryka przyłącza Dziękuje z góry za pomoc!!!! Ja mam umówionego fachowca w W-wie na wiosnę: glazura/terakota - 50 pln/m2 do tego oddzielnie szlifowanie kantów i półki, ale na to ceny mnie zbytnio nie interesowały, bo żadnych półek z glazury nie przewiduję, ale kantów będzie niewiele, ale z tego co pamiętam to była mowa o 50-60 pln za m. montaż umywalki itp - 50 pln montaż wanny i baterii 150 pln, a z obudową 250-300 pln brodzik z hydrauliką 150 pln malowanie - 7 pln przy jednym kolorze w pomieszczeniu (biały sufit plus kolor na ścianie), przy większej ilości kolorów 9-10 pln. Drzwi lepiej brać z montażem od producenta - dane na stronach firm. Tamtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadeuszkarwinski 23.10.2008 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts