martynka1 21.10.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Witajcie! Wyprałam wełniany sweter z angory w zbyt ciepłej wodzie. Skurczył sie niemiłosiernie. To mój ulibiony .... Czy znacie jekieś sposoby, aby go uratować? Ponaciągałam go, ale nie amm złudzeń, że to cos pomoże.Jeśli wiecie, co może pomóc, proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 21.10.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 też tak kiedyś zrobiłam: rózne cuda stosowałam, jakąś fasolę i nie wiadomo co jeszcze...... Skutek żaden. łatwiej sama zejdziesz do rozmiaru 34 (o ile teraz nie masz takiego) albo 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 27.10.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Kupić nowy Niestety nie da się "odfilcować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.10.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 właśnie w sobotę wyprałam tak mój wełniany sweter....za jakieś dwa lata będzie dobry na moją córkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.01.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 właśnie w sobotę wyprałam tak mój wełniany sweter....za jakieś dwa lata będzie dobry na moją córkę szczęściara - mój nadawał się tylko na misia Felka (40 cm wzrostu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.01.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 ...Ponaciągałam go, ale nie amm złudzeń, że to cos pomoże ... ja równiez nie mam złudzeń ale mozna go wykorzystac ubierajac psu na spacer albo przerobić na berety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 31.01.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 zrób sobie z niego jakieś dekoracje teraz takie filce są w modzie ja np bawiłam się ostatnio w filcowanie kulek na korale, super zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.01.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Jak sie filcuje kulki ?? Izat - nie mogę się oprzeć- uwielbiam wiersz z Twojego podpisu, uwielbiam Gałczyńskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 31.01.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Jak sie filcuje kulki ?? Izat - nie mogę się oprzeć- uwielbiam wiersz z Twojego podpisu, uwielbiam Gałczyńskiego nabywasz drogą kupna czesankę z merynosów i kulasz bardzo prostą techniką filcowania na mokro tutaj dowiesz się więcej http://www.craftladies.org/filcowanie-f22/o-wszystkich-okraglosciach-z-filcu-t40.html ps. też lubię Gałczyńskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.01.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Jak sie filcuje kulki ?? Izat - nie mogę się oprzeć- uwielbiam wiersz z Twojego podpisu, uwielbiam Gałczyńskiego nabywasz drogą kupna czesankę z merynosów i kulasz bardzo prostą techniką filcowania na mokro tutaj dowiesz się więcej http://www.craftladies.org/filcowanie-f22/o-wszystkich-okraglosciach-z-filcu-t40.html ps. też lubię Gałczyńskiego dzięki za link - super, czyli wniosek prosty - sfilcowane jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 01.02.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/qg/gh/ja0i/mbbyZkP0APNq8aajPX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts