lordwoj 22.10.2008 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Witam. Mam pytanie tak jak w temacie. Czy zrywać stare kafelki aby położyć nowe ?? Jest to kapitalny remont łazienki. Pytałem tam i tu i jedni mówia że zerwać a drudzy że kłaść na stare. To jak to ma być ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 22.10.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 to zalezy jaka masz lazienke i czy stare kafle maja popekane szkliwo a dokladniej czy same juz odpadaja pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 22.10.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Skuwać , niezależnie jak się trzymają i w jakim są stanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 22.10.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 jeśli się dobrze trzymają to można na stare http://www.muratordom.pl/budowa-i-remont/remont/ukladanie-plytek-w-trudnych-miejscach,6352_22232.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWIk 22.10.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Bezpieczniej jest skuć, tym bardziej, że nowe przyklejone na stare będą bardziej odstawały od ściany. Byłem kiedyś w kuchni, której pani miała bardzo zmienny gust i były tam 3 warstwy płytek. Nie wyglądało to zbyt ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osek 30.10.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 no trzy warstwy to już chyba mała przesada ale jeśli płytki dobrze trzymają sie podłoża- to śmiało można kłaśc na nie, oczywiscie z odpowiednim klejem. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts