petrus65 22.10.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Witajcie Zastanawiam się jak zrobić przy obudowanej kaflami wannie otwór awaryjny. Kiedyś robiłem to na magnesy, ale to niezbyt profesionalny sposób. Jak to sie teraz rozwiazuje? Kilka lat byłem poza branżą Dzięki i pozdarwiam petrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.10.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Witajcie Zastanawiam się jak zrobić przy obudowanej kaflami wannie otwór awaryjny. Kiedyś robiłem to na magnesy, ale to niezbyt profesionalny sposób. Jak to sie teraz rozwiazuje? Kilka lat byłem poza branżą Nie widziałam, żeby ktoś wymyślił coś mądrzejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petrus65 22.10.2008 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 A czy ktoś ma może jakis link w necie jak to zrobić poprawnie. Zastanawiam się nad kaflem nie pionowym tylko ułożonym po skosie w otworze. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.10.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 A czy ktoś ma może jakis link w necie jak to zrobić poprawnie. Zastanawiam się nad kaflem nie pionowym tylko ułożonym po skosie w otworze. Jak to po skosie? Są takie gotowe ramki jedną część się osadza, drugą przykleja do płytki, razem się trzymają na magnesie. Skos chyba temu nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petrus65 22.10.2008 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 A czy ktoś ma może jakis link w necie jak to zrobić poprawnie. Zastanawiam się nad kaflem nie pionowym tylko ułożonym po skosie w otworze. Jak to po skosie? Są takie gotowe ramki jedną część się osadza, drugą przykleja do płytki, razem się trzymają na magnesie. Skos chyba temu nie przeszkadza. ramki? możesz podać jakiegoś linka? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.10.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Maskownica magnetyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 22.10.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 U mnie płytka zasłaniająca otwór rewizyjny w obrębie obudowy wanny została w miejsce fugi zasilikonowana silikonem w kolorze fugi (u mnie jest to akurat jaśmin Mapei), zupełnie nie rzuca się to w oczy, dostęp w razie potrzeby jest prosty. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.10.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Można to kupić w Castoramie, albo w Leroyu (większy wybór rozmiarów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts