gochakaj 22.10.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Czy ktoś brał kredyt w Deutsche Banku.Byliśmy dziś w expanderze ,najkorzystniejszą oferte ma ten bank,jako jedyny nie podniósł oprocentowania 4,16%.Chcemy 200 tys.we frankach na 30 lat,pan obliczył nam rate 973,37.Czy ktoś ma doświadczenia z tym bankiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dareks 23.10.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Bardzo pozytywnie oceniam ten bank. Przynajmniej jego pracowników z Gdańska. Dobry kontakt, elastyczny doradca. Nie wymaga rachunków tylko zdjęcia z wykonanych prac zaplanowanych przy kolejnych transzach. I wynegocjonowana marża była niższa od warunków innych banków ( 0,9 % + libor 3m-czny). Dodatkowy koszt kredytu to opłata za prowadzenie ROR w kwocie 8,00zł. Przelewam tam tylko tyle ile potrzeba na spłatę raty bo mam w innym banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 24.10.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 również mam kredyt w tym banku , nie bylo zadnych ale to żadnych problemów z wypłatą transz , w terminie i bez sprawdzania ile wykonano na budowie , dodatkowy koszt to konto za ,ktore place 2 zl , no i rata w ostanich dwóch tygodniach wzrosła 210 zł , miałam 2190 a w tym miesiącu 2400 ale z wiadomych przyczyn ( kurs franka) ps Do kredytu musialam wziąć kartę kredytową ,żeby zapłacic mniejszą prowizję ale za miesiąc z niej zrezygnowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia84 24.10.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Jest to bardzo dobra oferta. Generalnie w innych bankach byłaby rata na poziomie 1100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts