martino_martino 23.10.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 jestem na etapie planowania kuchni czy można zrobić takie coś, że mam szafkę niską 30 to ma być cargo- jej prawy bok ma się stykać z szafką 90 gdzie powstaje narożnik prostopadle do carga 30 powstają drzwiczki 30 do tej szafki 90 ale skomplikowane moje pytanie sprowadza się do tego czy będe mógł otworzyć cargo czy może będe zawadzał o drzwiczi od magic cornera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.10.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 hmmm... po naszemu nie można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martino_martino 23.10.2008 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 a co należy zrobić aby takie rozwizanie było możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetkalk488 23.10.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 pojecie szafka niska oznacza u Ciebie szafke dolna o wymiarze 72 cm a szerokosci 30 jesli dobrze rozumie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.10.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 czy będe mógł otworzyć cargo czy może będe zawadzał o drzwiczi od magic cornera a co należy zrobić aby takie rozwizanie było możliwe Wkleić rysunek przekroju poziomego, zobaczymy o co tak konkretnie chodzi. Może to tylko kwestia dobrania odpowiednich zawiasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 23.10.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 będzie chaczyć, bo drzwiczki mają grubość około 18mm i są nakładane na szafkę więc zlicują się ze scianką boczną szafki 30, natomiast cargo też powinno mieć front nakładany i przeważnie robi się tak że front jest 4 mm węższy od szerokości szafki cyli w twoim przypadku będzie to 296mm więc musisz wstawić jeszcze jedną płytę między tedwie szafki , i tu też może być problem z pełnym wysuwem carga bo może haczyć o uchwyt drzwiczek do magic cornera. więc je bym dał dwie płyty i byłoby spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 23.10.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 jestem na etapie planowania kuchni czy można zrobić takie coś, że mam szafkę niską 30 to ma być cargo- jej prawy bok ma się stykać z szafką 90 gdzie powstaje narożnik prostopadle do carga 30 powstają drzwiczki 30 do tej szafki 90 ale skomplikowane moje pytanie sprowadza się do tego czy będe mógł otworzyć cargo czy może będe zawadzał o drzwiczi od magic cornera Martino Martino decydujaca rolę odgrywa uchwyt ,im wiecej uchwyt wystaje poza obręb drzwiczek tym większą trzeba zastosowac zaślepkę Zazwyczaj zaślepka ma 5 cm szer i jest to bezpieczny wymiar nawet do uchwytów relingowych Wygląda to cosik takiego... http://img143.imageshack.us/img143/5248/szafkamagic1wx1.jpg i z góry http://img528.imageshack.us/img528/894/szafkamagic2fw8.jpg i z boku http://img528.imageshack.us/img528/5672/szafkamagic3cx4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martino_martino 24.10.2008 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Bardzo dziękuje ten obrazek wszystko wyjaśnił będzie zaślepka 5 cmpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts