stefa1 23.10.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 a słyszałyscie może o jakis ciekawych programikach na telefon? , może od razu w telefonie mozna by robic taka tabelkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 23.10.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 a co ten programik miałby robić?chyba nie tutaj wskoczyła Ci wiadomość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.10.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 a słyszałyscie może o jakis ciekawych programikach na telefon? , może od razu w telefonie mozna by robic taka tabelkę? te programiki mają być z wibratorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.10.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Wystarczy wyciszyć to się vibro załączy.Bez programowania - tylko zadzwonić!Adam M. (dziecię mi wyłączyło dźwięki... Chybłem jak głupi, jak mi kieszenią zatelepało... - to wiem!)Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa1 23.10.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 ale cyrk, rzeczywiście nie wskoczyło tu gdzie trzeba, ha,ha!!! ale widze że i tak po moim wpisie rozkreciło sie tu aż miło, chodziło mi o programy edukacyje dla dzieciaków w wieku szkolnym, żeby zamiast dzwonic bez celu, korzystały z jakis ciekawych rzeczy w telefonie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 23.10.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Jaki program edukacyjny można upchnąć w telefonie? Daj spokój, niech się dzieci normalnie uczą. Biurko, zeszyt, kredki, ołówek, klej, nożyczki. Chociaż wczoraj zakupiłem "Rzeczpospolitą" z "Klik uczy ortografii" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa1 23.10.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 a widzisz, teraz ta nauka inaczej wygląda niz dawniej , nawet czytałam w jakiejś gazecie artykuł, że powinniśmy oswajać dzieci z komputerem i nie bać sie tego, bo wczesniej załapie dziecko działanie maszyny i obsługe, no i widzisz wyscig szczurow w wieku 3-4 lat się zaczyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 24.10.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Tak. A do poduszki można czytać kurs programowania, coby od razu mogło klepać programiki. Albo jakieś podstawy chemii organicznej i nieorganicznej, coby się ukierunkowało. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa1 24.10.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 no, no.. masz dobre podejście , a może tak czytac do snu dzieciom instrukcje obsługi telefonów,ha,ha... oczywiście żartowałam , biedne dzieci niedość, że maja sporo nauki to jeszcze rodzice kupuja im telefony i każą uczyc sie obsługi, po co im to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 24.10.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 a słyszałyscie może o jakis ciekawych programikach na telefon? , może od razu w telefonie mozna by robic taka tabelkę? a pod jaki telefon? z javą? symbianem? Win mobile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa1 26.10.2008 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 chodziło mi tak ogólnie czy jest cos takiego i jak z tego korzystac, moze bym poradziła paru dzieciakom, które lubują się w swoich teleonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 27.10.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 masz pełen pakiet office po win mobilealbo OfficeSuite dla telefonów z symbianem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa1 29.10.2008 00:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 o prosze, dzieki , jeszcze powiedz gdzie tego szukac, w necie czy w sklepach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.10.2008 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Jaki program edukacyjny można upchnąć w telefonie? Daj spokój, niech się dzieci normalnie uczą. Biurko, zeszyt, kredki, ołówek, klej, nożyczki. Chociaż wczoraj zakupiłem "Rzeczpospolitą" z "Klik uczy ortografii" się zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa1 30.10.2008 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 też wolałabym, żeby one żyły sobie tak beztrosko i bez tych wszystkich technicznych gadżetów,jak my kiedys, ale co zrobić jak jedno dziecko drugie wytyka palcami: - Ty jeszcze nie masz telefonu? nie nie wiesz jak wejśc do wapa...itd , Boże az mi sie żal robi, telefony sa fajne ale po co 8-9 latkom, niech sie jeszcze pilnuja spódnicy mamusi, a nie do techniki sie rwą...ha,ha,ha!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.10.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 niech sie jeszcze pilnuja spódnicy mamusi, a nie do techniki sie rwą...ha,ha,ha!!! i potem się dziwić, że dziewczynki uwielbiają wibratory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts