aneta.s 23.10.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Witam serdecznie! Dopiero co się zrejestrowałam i zaraz idę się porozglądać, ale najpierw chciałam się przywitać. Budowę naszego domu zaczeliśmy w kwietniu tego roku, projekt był indywidualny, aktualnie mamy stan surowy zamknięty i rozpoczynamy instalacje Mam nadzieję znaleść tu dużo przydatnych porad i inspiracji a przy okazji miło spędzić czas pozdrawiam Wszystkich aneta ze Śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.10.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Witaj Anetko! Musisz się pomęczy i znależc na forum - jak wkleic link do dziennika. Ja znalazłam go tylko dlatego, że "przebuszowałam" Twoje posty a było ich na szczęście tak "dużo" jak moich (hi hi) - raptem kilka. A co do domku.... cóż ja mogę rzec - będąc na etapie "papierologii".Tylko pozazdrościc. Będę was podglądac bo też jestem tu "nowa" i na razie trudnię się tylko "podglądactwem" innych. Za to wiedzę mam już ... głowę rozsadza. Jak już zacznę budowę to mnie fachowcy zamurują w fundamentach ... dla świętego spokoju... Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta.s 23.10.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Aga witaj Widzisz ja jakoś późno tu dotarłam.... już na takim etapie budowy ale będę i Wam dopingować bo od papierologi do stanu jak u nas wcale nie taka długa droga. wkleiłam sobie linki w podpisie i dziękuję za sugestię powodzenia i mam nadzieję, że nie raz na forum się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.10.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Oooooo widzisz - już lepiej. Teraz łatwiej będzie was podglądac. Budujcie ! Jak zacznę na wiosnę - zamelduję. A tymczasem karmię się doświadczeniami innych Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta.s 23.10.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 to masz sprytny plan nie popełniać błędów innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 24.10.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 witam serdecznie powodzenia w wykańczaniu domku życzę - samych udanych pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts