Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 691
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję Ci bardzo! NAjbardziej to się bałam męża, bo zamówiłam tak trochę w tajemnicy, a jakby jeszcze nie takie przyszło jak trzeba, to nie wiem co bym zrobiła:confused: Na szczęście przyszły boskie! Już nawet nie będę żałować, że nie mam kur tarpan, bo strasznie mi się podoba, a tu proszę i świetne zwięczenie płytek i malutki "tarpanik" jest :wiggle:

Dla tych którzy się wahają, jaką listwę wybrać - ta jest piękniejsza niż na zdjęciu!!! Uffff.... Kamień spadł mi z serca :)

• 2 weeks później...
Zamówiłam płytki z dekorami z innej kolekcji (mało popularnej), gdyż jak powszechnie wiadomo, dekory z kolekcji mugatowej różnią się odcienem. Zamówiłam listwę, która jest właśnie wycofywana z produkcji - więc tym bardziej bałam się co przyjdzie... A tu taka miła niespodzianka - listwy są bielusieńkie jak cegiełki!!!! Idealne!!!!

właśnie jestem na etapie zamawiania dekorów do białych mugatów - jakiej firmy są Twoje? - są śliczne

Nasz parkiet leżakuje już 2 tydzień i zbliża się czas cyklinowania i lakierowania. Jestem niemal na 100% przekonana, że nie chcę jasnej podłogi. Wszędzie w domu raczej mam ciemne podłogi, schody również dlatego salonu jakoś nie widzę inaczej - chyba że w drugą stronę - bielony :) Listwy będą na pewno typowo angielskie białe ;) Chciałabym podłogę w ciepłym odcieniu...

Moje inspiracje:4.jpg

Nr 2 jak dla mnie trochę za ciemny - ale pięknie wygląda dlatego wklejam - trochę przypomina kolor moich trepów schodowych ;)dk11.jpg

imagescaeeny88.jpg

20121030122720p1020893(1).jpg

Ta ostatnia podłoga - naturalna pięknie wygląda z białymi listwami i drzwiami, ale u mnie chyba by się gryzła, np. z hollem, schodami? Co myślicie?