dardurdka 31.07.2014 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 (edytowane) . Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez dardurdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.08.2014 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) . Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez dardurdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 09.11.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Ale tu sie cicho zrobiło nikogo nie widać nie słychać. Sama zmieniasz obicie krzeseł? Sama mam kilka do zmiany kolorystycznej ale nie wiem jak sie do tego zabrać. Twoje nowe obicia z niebieskim wzorem bardzo mi sie podobają. Sa stonowane ale ciekawe i elegancko to eyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.11.2014 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 (edytowane) . Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez dardurdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 dardurko widzę cudny kinkiet na który czekasz, jesteś miłośniczką kryształowych lamp. Powiedz czy masz jakiś patent na czyszczenie tych szkiełek bez rozbierania całości na części pierwsze? W nowym domy powiesiłam starą lampę z Jablonexu, co z tego, że początkowo piękne światło dawała, gdy już ponownie zmatowiały kryształki a jak pomyślę, że muszę zdjąć całość i rozbierać, myć po jednej sztuce a potem z powrotem składać do kupy to słabo mi się robi. Niedługo znowu wywalę tę lampę na strych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.11.2014 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Ja myję psiukając wodą z płynem do naczyń Wszystko spływa na ręcznik wysycha i jest czyste Monia mi kiedyś tak poradziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2014 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Ale psikasz lampę wiszącą, pod prądem - oczywiście przy wyłączonej żarówce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.11.2014 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Tak wyłączony Omijając, o ile się da oprawki Najgorszy jest w kuchni, ciągle się kurzy, pewnie od gotowania I w górnym hollu. Te na dole jeszcze nie myte, ale nie są zakurzone, a wiszą już ze 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Dzięki za porady, spróbuję przed świętami U mnie wisi w jadalni kilka metrów od kuchni gazowej ale i tak wygląda nieszczególnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.12.2014 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 (edytowane) . Edytowane 17 Sierpnia 2017 przez dardurdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 07.12.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Dardurdko łóżko dla mnie samo w sobie jest zbyt strojne ale myślę, że dobrze wpisuje się w styl jaki sobie wybrałaś przy wykańczaniu domu. Bardzo podoba mi się sposób w jaki przerabiasz stare meble - profesjonalny, estetyczny i z dbałością o szczegóły ( np. marszczenia na oparciu łóżka ). Krzesła mają super wygięte podłokietniki - jak w bujanych fotelach. Fajnie, że na forum można podziwiać różne style wykończenia, różne aranżacje które nie zawsze są tymi super "naszymi'' ale w swojej kategorii dają radę Jestem więc na tak i czekam na kolejne zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.12.2014 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Aguś, ja bardzo lubię rzeźbione meble, malowane na biało Uważam, że dodają im lekkości. Wiadomo, ile ludzi tyle gustów. Ja lubię otaczać się pięknymi rzeczami i celebrować nawet picie herbaty (oczywiście na co dzień to niemożliwe, ale zawsze znajduję czas, by choć odrobinę poprawić sobie humor) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUBATRIX 07.12.2014 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 To bardziej muzeum niż dom. Wszystko wygląda sztucznie Za dużo tych bibelotków na kazdym stoliczku. Zapewne macie służącą która trzy razy w tygodniu lata ze szmatką i zbiera kurz Z drugiej strony mając taką służącą sam bym nastawiał jak najwięcej nawet na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.12.2014 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Uwaga! Trolllll!!!! ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.12.2014 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Kubatrix, nie wydaje mi się żeby mój dom wyglądał jak muzeum, chyba nie widziałeś takich urządzonych w typowo barokowym, pałacowym stylu. To że mam meble rzeźbione, a nie np. białą ikeę to jeszcze nie znaczy, że wszystko co zdobione jest charakterystyczne dla muzeum, myślę że wielu jest tu takich, którzy się z tym nie zgodzą Zresztą nie wiem po czym wywnioskowałeś ilość bibelotów i stolików w moim domu bo mam tylko jeden, hahaha. Pusia&Kssawery, dziękuję za ostrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.12.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 wielu jest tu takich, którzy się z tym nie zgodzą Oczywiście, że się nie zgodzą. Masz piękny domek, w takim stylu jak Tobie odpowiada i tylko to się liczy. A to trolisko wypociło 3 posty i w każdym do kogoś się doczepiło. Pozdrawiam serdecznie i kibicuję wykańczaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 08.12.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Kubatrix zazdrości i tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 08.12.2014 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Żaden poważny mężczyzna szanujący swój czas i kobiety nie zajmuje się pisaniem takich pierdół. Nie mówiąc już o fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUBATRIX 11.12.2014 03:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Kubatrix zazdrości i tyle! Zazdrościć można tylko ładnego ogrodu bo u mnie brak ;/ Za dużo wiary u Angolów i w centrum nie ma co liczyć na dom nawet szeregowy z tak dużym ogrodem W muzeum też da się mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 12.12.2014 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Dardurdka nie przejmuj sie jakimś złośliwymi komentarzami. Twoj dom jest piękny. I dla wielu osób inspiracja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts