dardurdka 12.12.2014 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Ewelyna, Aga, Pusia -dziękuję wam bardzo, ale ja się nie przejmuję takimi komentarzami, tylko uśmiecham pod nosem. Zdaję sobie sprawę że są w Polsce ludzie, którzy nie widują na co dzień mebli rzeźbionych i że im (w dobie mdf-u) takie meble kojarzą się tylko z muzeum W takim przypadku nasuwa mi się tylko jedno przysłowie, dobrze wszystkim znane o sprowadzaniu dyskusji do swojego poziomu... więc wolę przemilczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.12.2014 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 (edytowane) . Edytowane 17 Sierpnia 2017 przez dardurdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.12.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Gratuluję nabytku. Niesamowicie oryginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.12.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 przepiękny pozostaje mi tylko zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.12.2014 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Dziękuję dziewczyny Jestem przeszczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.12.2014 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 (edytowane) . Edytowane 17 Sierpnia 2017 przez dardurdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 20.12.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 W tym klimacie na naszej stronie w zakładce PIECE idealnie pasuje Elena 3D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areks38 01.01.2015 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Witaj durdurko.Mam pytanie odnośnie fugi w mugatach w Twojej kuchni. .Jaki to jest kolor i czy jest to fuga epoksydowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.01.2015 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Areks, fuga jest na pewno z mapei, kolor o ile dobrze pamiętam to wanilia, tak jak płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga101 15.01.2015 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 DARDURKO ....przeglądam Twój wątek nie wiem który już raz i ciągle mi mało ..to tak jak jako dziecko mogłam słuchać milionowy raz tej samej bajki ,,,,jestem pod ogromnym wrażeniem w szczególności twojej ręcznej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.04.2015 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 DARDURKO.... :jawdrop: Nie myślałam, że takie piękne wnętrza można stworzyć... Jak z bajki, filmu... z marzeń.. Niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 07.11.2016 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Witam!Kiedyś na buerząco czytałam Pani dziennik ..I cały czas marzyłam ...dopiero teraz to marzenie nabiera rumieńców ...po tylu latach ...dzisiaj zakładamy okna...zawsze także marzyłam o kuchni w stylu angielskim i dzisiaj wróciłam do Pani dziennika bo bardzo się mi podobała o ile dobrze pamiętam to pisała Pani że robione były z mdf nie z drewna i wyszły wiele taniej. ..I tu moja prośba czy zdradziła by Pani jakieś namiary na tego stolarza co Pani robił...A może zna Pani kogoś kto takie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts