petrus65 24.10.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 A czy ten stelarz robi hydraulik czy kafelkarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.10.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 A czy ten stelarz robi hydraulik czy kafelkarze? A czy ja wiem z kim Ty się na ten stelaż umówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petrus65 26.10.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Witajcie Mam problem z dobraniem odpowiedniego stelaża WC. Wybór padła na Geberita, ale jakiego? Wymagania:- obicie płytami GK,- średnia pojemność zbiornika.- wc wiszący lub stojący (bez znaczenia). dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 26.10.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Geberit jest zawsze wiszacy .Wez Duofix , mozna go "obic" GK.Posiada mozliwosc oszczednego splukiwania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 27.10.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 ja wzialem duofixbasic. pare stow tanszy od "zwyklego" duofix a roznice dla mnie niespecjallnie istotne. porownanie:http://www.geberit.com.pl/geberit/inet/pl/wcmspl.nsf/pages/prod-prod-inst-duo-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gamiga 28.10.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Właśnie się okazało że przy stelarzach popełniłam drobny błąd. Wybierając stelaż też myślałam-pytałam o ilości zużywanej wody i cenę. Ze względu dobrą opinię użytkujących i hydraulików marka była przesądzona u nas na Geberita.Kupując stelaże wcześnie i bez przycisków myślałam że te paramety są najważniejsze. Teraz dobierając różne elementy wystroju łazienki chciałam sobie dobrać przyciski spłuczkowe a tu okazało się że jedyne co mogę na dzień dzisiejszy wybrać to kolor przycisku! Stelaże już dawno obudowane, już zapłytkowane i nici z kanciastych kształtów.Teraz wybierając stelaż zaczęłabym od marki, wybrała dopuszczalne kształty przycisków i wtedy sprawdzała kalkulacje cenowe by wybrać najwłaściwszy wariant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mija74 08.11.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Witam! Mam małą łazienkę na dole na jednej ścianie (132cm) muszę zmieścic kibelek i zlew. Zastanawiam się czy umieszczenie wc w narozniku nie będzie wygodniejsze. Widziałam u niektórych forumowiczów takie rozwiązania ale nie moge teraz tego odnależć No i nie wiem czy wtedy klasyczny stelaż (Geberit, Grohe) sie wstawia czy są jakieś specjalne narożnikowe? Jak to wygląda cenowo? Bardzo proszę o fotki takich rozwiązań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 08.11.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Może jutro uda mi się wstawić fotki- mamy wc w narożniku, ale chyba ze zwyczajnym stelażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 08.11.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 ja mam stelaż zamontowany na narożniku, wybraliśmy zwykły stelaż grohe rapid 4in1, hydraulicy zamontowali nam go narożnikowo, płytkarz obudował płytami g-k. stelaże stricte narożnikowe są koszmarnie drogie (geberit kosztuje ok. 1500 zł!) i dostępne na zamówienie tylko, a efekt ten sam. http://images29.fotosik.pl/284/6d2146b19eb41873med.jpg http://images39.fotosik.pl/20/6c160330cc57338fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mija74 11.11.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Podciagam temat! Forumowicze na długim weekendzie i na forum spokój Może jutro ktoś mi jeszcze odpisze? Fotki mile widziane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 11.11.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 mija74 a na co masz czekac? monah dobrze napisala, zamontuj zwykly stelaz rapid 4w1 (teraz maja piekne proste plytki (przyciski) z mozliwosca przekrecania (poziom/pion). Cena sklepowa jakies 899zł. Ja dla klienta ostatnio kupowalem za jakies 540zł. wszystkie rabaty oddalem klientowi bo jest sympatyczny, fair i poprostu normalny czlowiek z niego, wiec czemu nie Nie masz co przeplacac za dedykowany stelaz do naroznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz i Ola 08.02.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Od kilku dni niemal bez przerwy oglądam w necie kible i stelaże. W oczach mienią mi się różne zestawy - Koło Panda, Geberit + Koło, GROHE itd itd. chciałbym zaoszczędzić na takich elementach przyziemnych, ale wiem, że później mogę narzekać.. Co radzicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 08.02.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ja mam TECE, kosztowały połowę tego co geberit.Jakościowo - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.Bud 08.02.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 einsenberg. mysle ze wybor pomiedzy cena a jakoscia bedzie usredniony, poza tym 10lat gwarancji to jak okres do pierwszego remontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 08.02.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 My kupilismy GROHE - dobra cena i jakosc. Zestaw ze srebrnym ladnym przyciskiem - cena 515 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 08.02.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Z punktu widzenia wykonawcy - Geberit . Nie da sie go zamontowac zle . Z punktu inwestora - kazdy stelaz ma dedykowane dla siebie przyciski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 A ponieważ nie miałam pojęcia jakie przyciski będą pasowały do moich łazienek - wzięłam Geberit - żeby nie miec kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 08.02.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 do TECE pasują przyciski Geberita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 do TECE pasują przyciski Geberita A którego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikoru 08.02.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Od kilku dni niemal bez przerwy oglądam w necie kible i stelaże. W oczach mienią mi się różne zestawy - Koło Panda, Geberit + Koło, GROHE itd itd. chciałbym zaoszczędzić na takich elementach przyziemnych, ale wiem, że później mogę narzekać.. Co radzicie??? Czy Koło Panda to stelaż, czy wc? Jeśli wc to odradzam. Panda to chyba tańsza (a więc gorsza) marka Koła. Użytkuję coś takiego obecnie (wc stojące). Misa ma nierówności, różne wypukłości, które ciężko domyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts