petrus65 23.10.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Witajcie Jak mam podłączyc zmywarkę? Mam tylko otwór w ścianie. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 23.10.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 a ten otwór to do czego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 23.10.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 wsadz zmywarke w ten otwor najlepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 23.10.2008 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 wsadz zmywarke w ten otwor najlepiej... koniecznie z rozbiegu i zrolowaną trochę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 24.10.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Jak mam podłączyc zmywarkę? Mam tylko otwór w ścianie. najlepiej wezwij hydraulika lub zadawaj konkretniejsze pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barzuc 24.10.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Do podłączenia zmywarki potrzebujesz 4 rzeczy:- zmywarki- doprowadzenia zimnej wody (zakończone standardowym zaworem np. kulowym lub innym - z możliwością nakręcenia, zdaje się, że 3/8'') - podejścia kanalizacyjnego - najlepiej z syfonem, można wykorzystać syfon od zlewozmywaka - po dokupieniu rozgałęzienia montowanego ponad syfonem)- gniazdka elektrycznego (najlepiej bryzgoszczelne - ip44). Reszta to dopasowanie odpowiednich końcówek do siebie i dobre uszczelnienie doprowadzenia wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petrus65 27.10.2008 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Witajcie Mam podeście wody od zlewozmywaka. Czy mogę podłączyć zlewozmywak i zmywarkę do tej samej rury? Innej nie mam. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 27.10.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Witajcie Mam podeście wody od zlewozmywaka. Czy mogę podłączyć zlewozmywak i zmywarkę do tej samej rury? Innej nie mam. dzieki Pierwszy link z googla i od razu do muratora http://www.muratordom.pl/kuchnie/zrob-to-sam/instalujemy-zmywarke,6176_3732.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts