Renia 23.11.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Ja w swojej obecnej łazience (płytki imola białe i kremowe) mam wykończenia z profili aluminiowych, głównie w miejscu łączenia ze ścianą. Bardzo pasuja do ogólnego wystroju - rama lustra też aluminium. Bardzo trwałe, no i cena była zachęcająca - parę zlotych... Gdzie można dostac takie aluminiowe profile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.11.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Ja w swojej obecnej łazience (płytki imola białe i kremowe) mam wykończenia z profili aluminiowych, głównie w miejscu łączenia ze ścianą. Bardzo pasuja do ogólnego wystroju - rama lustra też aluminium. Bardzo trwałe, no i cena była zachęcająca - parę zlotych... Gdzie można dostac takie aluminiowe profile ? Ja kupowałam tam, gdzie płytki, ale są dostępne chyba w każdym sklepie budowlanym... http://images25.fotosik.pl/297/5e578c8108b27dd9m.jpg Tutaj profil narożny, półokrągły (są też inne kształty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 23.11.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 dolączę do posiadaczy listew aluminiowych. Plastikow nie chcialam a na szlifowanie za dużo mialam miejsc więc zostalo to rozwiązanie... Jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 24.11.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Dorzucę jeszcze tylko, że można również zastosować listwy mosiężne ... tylko są ciut droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts