dardurdka 07.08.2011 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 O jejku! To sporo więcej niż moje... a w końcu mniejsze... Klameczka nr 1 na 99% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 07.08.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 No właśnie drogo ale zastanawiamy się czy jednak nie zrobić takich jak w oryginale ... chyba ładniejsze ?(stolarz ok 5tyś z okuciem ryzyko że może mu coś nie wyjść ) czy pewniak ze sklepu ponoć mają dobrą opinię. A jak ten Twój stolarz sprawdzony ma dobrą opinię i czy z okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 07.08.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Czy mogła bym prosić namiary na twojego stolarza , chyba warto jeszcze spróbować ?Mamy stolarza z Rzeszowa troszkę daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.08.2011 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Warto spróbować, przesłałam na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 08.08.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.08.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Witam A z tą ekspresową dostawą klamki to może nie szczęście a urok osobisty? My kobiety to potrafimy załatwiać takie rzeczy niemożliwe Pozdrawiam i śledzę nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.08.2011 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Hihi, niemożliwe, Pan mnie nawet nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 16.08.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Próbowałam przeczytać cały Twój dziennik ale muszę podzielić sobie ale się nazbierało.Zauważyłam ,że mamy bardzo podobne upodobania jeśli chodzi o kuchnię.Też planuję stanowisko piecowe i białe meble.Będziesz zamawiała u stolarza czy gotową? A jeśli chodzi o podłogi to zwiedziłam dzisiaj wszystkie sklepy z glazurami i terakotami i naprawdę trudno coś wybrać.Pojadę jeszcze raz do stolicy może szybciej się zdecyduję;)Możesz mi napisać jaka jest cena tego serwisu obiadowego z motywem kwiatowym a może masz dostęp do takiego przedstawiajace jakieś scenki rodzajowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.08.2011 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Nie przejmuj się W czasie trwania budowy, już kilka razy zmieniałam koncepcję wnętrz, więc szkoda czasu na wertowanie dziennika Kuchnię, pewnie zamówię u stolarza, tylko jeszcze nie mam namiarów na żadnego, który by się specjalizował w takich... Ten serwis obiadowy jest dość drogi, bo kompletnych jest tylko 3 w całej Europie (jakeś 2000tys.zł), te ze scenkami rodzajowymi są tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.08.2011 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Np. ten zestaw na 12 osóbhttp://94.143.208.169/images/86/8682094926.jpghttp://94.143.208.169/images/86/8627587342.jpgcena: 1450zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.08.2011 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Sa też o wiele tańsze na 6os. lub takie w których coś się stłukło nawet za ok.300zł/komoplet Zawsze można dokupić i dosztukować A teraz problem budowlany: Nasz Pan dachowy nie spieszy się z podokręcaniem listw przy dachu (odkręcone do ocieplania), no i szanowny m też nie spieszył się z wykonaniem parapetów zewn. W każdym razie w wyniku tego ogólnego niespieszenia się, zagnieździły nam się dzikie osy pod dachem przy krawędzi ze styropianem. Tona muchozoli, nawet roundup nie dają rady WIem że najlepiej byłoby zniszczyć gniazdo, ale go nie widać i będzie trudno zlokalizować... Czy jest jakiś sposób by pozbyć się ich definitywnie?????? Please... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 19.08.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Hej Iwonko Drzwi wybrane, klamki też, a gdzie obiecane zdjęcia maluchów ?? Jak wakacje - domowo czy wyjazdowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.08.2011 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 (edytowane) Aniu Kochana! jesteś Zdjęcia będą... Nie mam aktualnych na serwerze, postaram się wkleić na chwilkę Wakacje domowe niestety Edytowane 21 Sierpnia 2011 przez dardurdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.08.2011 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 (edytowane) Wklejam zdjęcie moich szkrabów :* (będą widoczne tylko dzisiaj) Edytowane 22 Sierpnia 2011 przez dardurdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.08.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 śliczniaste masz te SZKRABY !!!! .....niedawno moje były takie małe pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.08.2011 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Niestety czas biegnie nieubłagalnie Dopiero Kinia była taka maleńka, a już od wrześnie idzie do szkoły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 24.08.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Witaj Iwonko! Wróciliśmy właśnie z wakacji ale pogoda nam dopisała :)Zestawy piękne jak tylko pozbieram myśli to się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 25.08.2011 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 To mieliście wielkie szczęście - ostatnio pogoda stała się nieprzewidywalna... Ogólnie zazdroszczę wyjazdu Ja ostatnio spędzam wolny czas na zakupach (oczywiście int.)- kompletuję dziewczęcą garderobę dla Kini... bo w szafie wszystko chłopięce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 26.08.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 No i przegapiłam zdjęcia :cry: Klikając na link do komentarzy przenosiło mnie zupełnie gdzie indziej dopiero dzisiaj udało mi się tu dostać....Jak będziesz miała jeszcze kiedyś trochę chęci to wrzuć te zdjęcia na moment. Postaram się często zaglądać Nie wiem czy już gdzieś pisałam, ale spodziewam się dzidziusia Co prawda u mnie to początek drogi, ale czytam już jakieś mądre księgi, ale połowy tego co piszą to nie rozumiem (pielęgnacja noworodka chyba jest trudniejsza od wyprawy na księżyc..) - jak Ty to robisz? Cieplutko pozdrawiam. P.S. U Was też takie upały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 26.08.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Z osami to lepiej zapytać się fachowców-pszelarza jakiegoś-powinien się orientować.U nas na działce też tak się zalęgły osy i wieczoram zostały popsikane areozolem na osy tzn ich wyjście-dziurka gdzie wychodziły i potem ich nie było.Na aerozolu było napisane,że nie lbia tego i w tym miejscu nie przyjdą znowu.My wcześniej mieliśmy stracha,bo znajomy pszelarz mówił,że jak jest duze gniazdo po dachem,to robią taki "plaster "na całej powierzchni i trzeba będzie dach zdejmować:(Może tylko nas postraszył-nie wiem,ale lepiej sprawdzić przed dalszymi pracami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts