dardurdka 01.12.2013 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Hej!To boisserie cifre adore o ile dobrze pamiętam,ale ja się w końcu na nią nie zdecydowałam. Widziałam zdjecia na forum, ktoś miał z nich lazienkę i już mi się tak nie podobały, jak na obrazku, może dlatego, że żeby uzyskać dobrą wysokość trzeba kłaść jedna nad drugą, bo są niskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 05.12.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Dzieki, zapisalam sobie ich nazwe do sprawdzenia na zywo:)pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 05.12.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Dardurko sporo mam do nadrobienia tutaj po długiej nieobecności i obiecuję nadrobić Podaj mi proszę na priv namiar na Twój sklep bo mi gdzieś wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 09.12.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Przyszłam się przywitać Bardzo spodobały mi się twoje schody, zwłaszcza ich dolny bieg bo są odkryte z obu stron. Też o takich myślę u siebie choć nie mam dworku jak ty. Interesuje mnie kwestia oświetlenia. Gdzie masz lampy oświetlające schody? Czy mogłabym prosić o jakieś zdjęcia? ps. Kuchnia i salon też piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 09.12.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Wpadłam na chwilę na forum i doczytałam, że już mieszkacie. Gratuluję !!!! Nie ma to jak mieszkanie we własnym - dużym - domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.12.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Przyszłam się przywitać Bardzo spodobały mi się twoje schody, zwłaszcza ich dolny bieg bo są odkryte z obu stron. Też o takich myślę u siebie choć nie mam dworku jak ty. Interesuje mnie kwestia oświetlenia. Gdzie masz lampy oświetlające schody? Czy mogłabym prosić o jakieś zdjęcia? ps. Kuchnia i salon też piękne Witam, witam Schody nie są odkryte (ażurowe) w dolnym biegu, są zabudowane płytą k-g i pomalowane w kolorze ścian. Konstrukcję mamy metalową, pod spodem jest piwnica i musieliśmy mieć zabudowane schody. Oświetlenia górnego nad nimi nie mam, bo w sumie do końca nie wiedzieliśmy jak będą "leciały", ale na wprost schodów (górnego biegu) mam kinkiet kryształowy na ścianie i pięknie je podświetla, do tego oświetlenie górnego i dolnego hollu - mnie to wystarcza. Wieczorem wrzucę zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.12.2013 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Wpadłam na chwilę na forum i doczytałam, że już mieszkacie. Gratuluję !!!! Nie ma to jak mieszkanie we własnym - dużym - domu Dorotko, a ja już myślałam że nie zaglądasz Niedawno szukałam Twojego dziennika, chciałam sobie przypomnieć Twoje wnętrza, ale zdjęcia pousuwane Super się mieszka, gorzej się sprząta ale i tak jest cudownie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 09.12.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Przez długi czas nie zaglądałam. Ale akurat siedzę z młodszym w domu, bo choruje, z robotą się obrobiłam, to pomyślałam, że zajrzę zobaczyć co słychać u starych znajomych (my też już mieszkamy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.12.2013 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Przez długi czas nie zaglądałam. Ale akurat siedzę z młodszym w domu, bo choruje, z robotą się obrobiłam, to pomyślałam, że zajrzę zobaczyć co słychać u starych znajomych (my też już mieszkamy) Ciekawa jestem, jak się urządziłaś. Na pewno jest bardzo przytulnie! Może pochwalisz się chociaż kuchnią, tęsknię za dawnymi czasami, raźniej nam było na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.12.2013 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Przyszłam się przywitać Bardzo spodobały mi się twoje schody, zwłaszcza ich dolny bieg bo są odkryte z obu stron. Też o takich myślę u siebie choć nie mam dworku jak ty. Interesuje mnie kwestia oświetlenia. Gdzie masz lampy oświetlające schody? Czy mogłabym prosić o jakieś zdjęcia? ps. Kuchnia i salon też piękne Wrzuciłam zdjęcia do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.12.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Ciekawa jestem, jak się urządziłaś. Na pewno jest bardzo przytulnie! Może pochwalisz się chociaż kuchnią, tęsknię za dawnymi czasami, raźniej nam było na forum Jeszcze nie jesteśmy "urządzeni" i trochę to potrwa. A kuchnia to na razie prowizorka. Jesteśmy w fazie zbierania do skarbonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 10.12.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 (edytowane) Dzięki, już pędzę oglądać No ładnie tam u ciebie, tylko jak idziesz na górę spać i nikogo nie ma na dole to zostawiasz zaświecone światło na dole żeby widzieć coś na schodach czy masz może wyłącznik schodowy do światła na górze i na dole? Edytowane 10 Grudnia 2013 przez Niureczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 11.12.2013 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Mam tatę elektryka, więc tym możliwości trochę mam Oddzielnie mogę wł/wył oświetlenie góra/dół i dodatkowo kinkiety góra/dół więc nie mam problemu z gaszeniem światła na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Gratuluję przeprowadzki Widzę, ze udomowiacie domek. Ślicznie tam u Ciebie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 11.12.2013 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Gratuluję przeprowadzki Widzę, ze udomowiacie domek. Ślicznie tam u Ciebie jest A, dziękuję! ) Jeszcze daleko do tego co ja bym chciała mieć już zrobione, kupione, postawione itd. ale już przywykłam do ciągłego czekania na coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 11.12.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Dopiero przy urządzaniu odkrywa się własne pokłady cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 18.12.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Witaj, witaj Bratnia Duszyczko:) Widze, ze sporo pracy juz za Tobą Efekt.....piękny.....parkiet.....brak słów....marzenie:) Mam nadzieję, że wspaniale Wam się mieszka w tych królewskich wnetrzach:) Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 18.12.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 A, dziękuję! ) Jeszcze daleko do tego co ja bym chciała mieć już zrobione, kupione, postawione itd. ale już przywykłam do ciągłego czekania na coś Przyszłam do Ciebie ,gratuluję ślicznego dworku,klimaty iście królewskie:yes:Moim zdaniem czujemy się lepiej goniąc króliczka:lol2:Pozdrawiam,czasem sobie zajrzę dla poprawy humorku:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.12.2013 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Dopiero przy urządzaniu odkrywa się własne pokłady cierpliwości Święte słowa! Nawet jak mnie tata zaskoczył informacją że może zacząć dolną łazienkę, to się ucieszyłam, a za chwilę zmartwiłam, bo nawet moje rysunki tej łazienki podczas przeprowadzki gdzieś przepadły i aż mnie głowa rozbolała, że będę musiała na nią od nowa główkować :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.12.2013 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Witaj, witaj Bratnia Duszyczko:) Widze, ze sporo pracy juz za Tobą Efekt.....piękny.....parkiet.....brak słów....marzenie:) Mam nadzieję, że wspaniale Wam się mieszka w tych królewskich wnetrzach:) Pozdrawiam serdecznie:) Martuś, cudnie się mieszka, choć mnie jest zawsze mało- przyznaję bez bicia... Teraz szaleje robiąc zakupy internetowe, ale nie wiem czy to będzie jakiś znaczący efekt- ciągle mi się wydaje, że ten dom to studnia bez dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts