dardurdka 19.12.2013 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Przyszłam do Ciebie ,gratuluję ślicznego dworku,klimaty iście królewskie:yes:Moim zdaniem czujemy się lepiej goniąc króliczka:lol2:Pozdrawiam,czasem sobie zajrzę dla poprawy humorku:bye: Zapraszam serdecznie!!! Też lubię ciągle działać, ta cała gonitwa, adrenalina przy podejmowaniu decyzji- w czasie budowy każdy narzeka, a jak na chwilę prace ustaną to człowiek tęskni jak za jakimś narkotykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 19.12.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Zapraszam serdecznie!!! Też lubię ciągle działać, ta cała gonitwa, adrenalina przy podejmowaniu decyzji- w czasie budowy każdy narzeka, a jak na chwilę prace ustaną to człowiek tęskni jak za jakimś narkotykiem Święta prawda, zawsze można budować następny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.12.2013 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Święta prawda, zawsze można budować następny;) Tak, ale trzeba by sprzedać ten, a to było by ciężkie przeżycie W końcu tyle serca włożyłam w dom, że chyba wolę go w nieskończoność ulepszać, niż zaczynać wszystko od nowa... Budowa potrafi wykończyć, o wiele lepiej jest urządzać )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 19.12.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Martuś, cudnie się mieszka, choć mnie jest zawsze mało- przyznaję bez bicia... Teraz szaleje robiąc zakupy internetowe, ale nie wiem czy to będzie jakiś znaczący efekt- ciągle mi się wydaje, że ten dom to studnia bez dna Pocieszę Cię....ta studnia ma dno:) I wiesz co....dobicie do niego tez nie jest fajne....bo jak trafię na jakieś mega wspaniałe dodatki, drobne meble, bibeloty to stoje w sklepie i myślę...."taka okazja...muszę to kupic....ale gdzie ja to postawię....??? Przecież już wszystko mam zagospodarowane....." I zaczyna się chowanie jednych rzeczy żeby móc postawić te nowe....i tak w kółko:):) Kupisz np. paterę na owoce....jesteś zachwycona....a za jakiś czas widzisz inną....nawet jeśli nie jest ładniejsza to kupisz ją żeby coś zmienić:) Można oszaleć:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 19.12.2013 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Pocieszę Cię....ta studnia ma dno:) I wiesz co....dobicie do niego tez nie jest fajne....bo jak trafię na jakieś mega wspaniałe dodatki, drobne meble, bibeloty to stoje w sklepie i myślę...."taka okazja...muszę to kupic....ale gdzie ja to postawię....??? Przecież już wszystko mam zagospodarowane....." I zaczyna się chowanie jednych rzeczy żeby móc postawić te nowe....i tak w kółko:):) Kupisz np. paterę na owoce....jesteś zachwycona....a za jakiś czas widzisz inną....nawet jeśli nie jest ładniejsza to kupisz ją żeby coś zmienić:) Można oszaleć:) Obyśmy tylko takie problemy mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.12.2013 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Pocieszę Cię....ta studnia ma dno:) I wiesz co....dobicie do niego tez nie jest fajne....bo jak trafię na jakieś mega wspaniałe dodatki, drobne meble, bibeloty to stoje w sklepie i myślę...."taka okazja...muszę to kupic....ale gdzie ja to postawię....??? Przecież już wszystko mam zagospodarowane....." I zaczyna się chowanie jednych rzeczy żeby móc postawić te nowe....i tak w kółko:):) Kupisz np. paterę na owoce....jesteś zachwycona....a za jakiś czas widzisz inną....nawet jeśli nie jest ładniejsza to kupisz ją żeby coś zmienić:) Można oszaleć:) Nie da się ukryć, że ciężko przychodzi mi nawet na myśl jakaś nowa kolekcja płytek, na punkcie których można zwariować, a co dopiero wyposażenie np. kuchni. Ja stwierdziłam, że końcu można mieć kilkadziesiąt serwisów, na każdą okazję, lub kilka pater Zawsze na rynku będzie pojawiać się coś co wpadnie nam w oko, jedyne wyjście to nie szukać, a jak już się napatoczy to oczywiście kupić, żeby spać spokojnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.12.2013 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Obyśmy tylko takie problemy mieli Hihihi, a przypomnij sobie jak robiliśmy dachy, podłogi itd. To dopiero były problemu. Im wyżej w tej piramidzie tym bardziej wyrafinowane potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 20.12.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Obyśmy tylko takie problemy mieli Uwierz mi, że ja tez nie budowałam się 3 miesiące:) Też przechodziłam nieprzespane noce związane z ważnymi wyborami, tez wprowadziłam sie do domu, w którym więcej było do zrobienia niż było zrobione:) Dom bez ocieplenia, praktycznie bez oświetlenia (wisiały żarówki) i co rano z duszą na ramieniu wsiadałam do samochodu i zastanawiałam sie czy znowu ktoś będzie mnie wyciagał z bagna, które było przed domem.....wszystko minęło jak mgła....za kilka lat jak będziesz dalej interesować się forum to też będziesz mieć zupełnie inne problemy.....infantylne dla pozostałych czego życze Tobie z całego serca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.12.2013 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Martuś, jak byś miała trochę czasu, mogłabyś dla mnie poszukać nr kolorów Twojej elewacji? Nie jest to absolutnie nic pilnego, ale bardzo mi się podobają, chociaż nie mam tak pięknego dachu... Pamiętam domek Pablitoo (też orion) miał bardzo podobne kolory. Trochę mi się koncepcja pozmieniała, chciałabym w ogrodzie dołożyć dużo żółtawego kamienia i może trochę na elewacji, dlatego zapisałabym sobie "ku pamięci" namiary na Twoją ;)Może w przyszłym roku się przyda ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 21.12.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Martuś, jak byś miała trochę czasu, mogłabyś dla mnie poszukać nr kolorów Twojej elewacji? Nie jest to absolutnie nic pilnego, ale bardzo mi się podobają, chociaż nie mam tak pięknego dachu... Pamiętam domek Pablitoo (też orion) miał bardzo podobne kolory. Trochę mi się koncepcja pozmieniała, chciałabym w ogrodzie dołożyć dużo żółtawego kamienia i może trochę na elewacji, dlatego zapisałabym sobie "ku pamięci" namiary na Twoją ;)Może w przyszłym roku się przyda ) To akurat pamiętam nawet wybudzona nocą bo ciągle ktos o to pyta:) Cieszy mnie to bardzo bo tzn. że kolor jest ładny:) Tynk Kabe kolory F1050 i F 1080. Nawiasem mówiąc to Pablitoo ma identyczne bo ściągnęłam właśnie od niego:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.12.2013 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 To akurat pamiętam nawet wybudzona nocą bo ciągle ktos o to pyta:) Cieszy mnie to bardzo bo tzn. że kolor jest ładny:) Tynk Kabe kolory F1050 i F 1080. Nawiasem mówiąc to Pablitoo ma identyczne bo ściągnęłam właśnie od niego:) Pozdrawiam O proszę Bardzo pasują do Waszych domów! Już sobie zapisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 23.12.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Samych pogodnych i szczęśliwych dni, dużo prezentów pod choinką.… i kilku milionów w totka / wyłącznie dla budujących / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.12.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Samych pogodnych i szczęśliwych dni, dużo prezentów pod choinką. … i kilku milionów w totka / wyłącznie dla budujących / Hehe.. Dziękuję i wzajemnie Samych szczęśliwych chwil!!! Milion myślę, że każdemu by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.12.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.12.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Dardurdka Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór, upłyną Wam w szczęściu i radości przy kolędach i zapachu świerkowej choinki, niech Wam zdrówko dopisuje, a gotówki nigdy nie brakuje... .... Arnika z Chłopakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.12.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 http://files.myopera.com/Hrabina50/albums/13151232/Zdrowych-wesolych-Swiat-Bozego-Narodzenia-kartka-jola-001.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.12.2013 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Dziękuję i nawzajem )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Na te Święta i nadchodzący Nowy Rok życzę Wam błogosławieństwa Bożego, zdrowia, pokoju w sercu, radości, cudowności.... Bądźcie szczęśliwi! http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/a074.gif Nelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 01.01.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 http://imageshack.us/a/img23/5527/7xg0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aancyk 05.02.2014 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Fantastycznie wyszły Ci krzesła, musiałaś się naprawdę napracować (jakiej farby użyłaś?) Jeżeli chodzi o zabudowę to podoba mi się wersja z lustrami oraz z zegarem. Gratuluję pięknego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts