Gość Flawia 08.09.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 ojej, Arctica, masz stajnię? Mieszkają już w niej konie? Dawno temu zbudowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.09.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Stajnię mam, tak se nazwałam budynek zakupiony z całym dobrodziejstwem (zawalony dach itp.). Na razie zranimowany do stanu nie posuwającej się ruiny, naprawiliśmy dach, usunęliśmy drzewa zagrażające (rosnące w fundamentach), otynkowaliśmy. Nazywa się stajnia bo jak już tam ściągniemy to na milion procent zamieszkają tam dwa konie, kucyk i Zośka (koza znaczy się ). Co jeszcze nie wiem, ale pomysłów na zwierzyniec mam bez liku i na pewno będę eksperymentowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.09.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Super, ale kucyków nie polecam, chyba że chcesz mieć powywracane kwiatki i pogryzione wszystko co możliwe, albo step zamiast trawnika Ale zawsze można by mu odgrodzić kawałek terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.09.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 jesuuu, dziewczyny, co mi odwaliło... wróciłam od fryzjera i normalnie jestem blondynką - czuję że będę żałowała tej decyzji I najgorzej jak mnie Mała nie pozna cóż tylko mi mógł by wpaść do głowy taki głupi pomysł, zwłaszcza, że niedawno malowałam włosy na ciemno i teraz to chyba mi wylecą Pozdrawiam i siadam ponownie do pisania pracy mgr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 09.09.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 praca nie zajac, nie ucieknie - dawaj lepiej zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.09.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Kucyka biorę z całym dobrodziejstwem , uwielbiam walkę z wiatrakami, a zwłaszcza takimi uroczymi. Nikt mi go z głowy nie wybije skoro nawet M nie dał rady! Co do fryzury to chociaż nie będziesz musiała mówic "jak do blondynki poproszę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.09.2009 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Im częściej odruchowo nie poznaję się w lusterku, tym bardziej zaczyna mi się podobać Może wieczorkiem cyknę fotkę to wkleję na parę minut Arctico, kucyk jest świetny, tylko szkudny i ten obowiązek, nie zje byle czego, ale wart zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.09.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 To poczekaj z tym parę minut chociaż do jutra, bo mogę przegapic . Córcia Cię poznała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.09.2009 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Poznała Właśnie byłam zbierać pranie i cyknęłam fotkę, beznadziejną zresztą ale nie pozbawię Was tej satysfakcji i wstawię później, jak znajdę kabelek... bo karta już do wyrzucenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 09.09.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 No to na fotkę czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 09.09.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Nadal czekamy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.09.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ojej, a ja spać poszłam Zaraz wkleję (bo już teraz to nie mam wyjścia) http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/310000001005d2d7/1/98/L9mpdPfM4T91HXkkYWfpcU3R9KVPPnwe.jpg http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/310000001005d4e3/1/33/8KdFIngioD_JyPF1ZMKcWrKQY7sPP_CM.jpg W rzeczywistości są jeszcze jaśniejsze i mniej jakby ciemnych akcentów Nie spodziewałam się, że po tak niszczącej farbie jak palette tak mocno się rozjaśnią, nawet fryzjerka się zdziwiła Zresztą, w większości życia miałam ciemne włosy i dziwnie się czuję... (wcześniej jeden wybryk pasemkowy, zresztą utrwalony na pierwszej stronie dziennika )... Najwyżej kupię jakiś brąz i zamaluję, powinno fajnie wyjść na pasemkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.09.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 ty juz tam nic nie kombinuj i nie zmienaj, jest ''lux beautiful'' tylko gdzie twoj usmieszek iwonko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.09.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 no co Ty! Na szybko robione, zresztą ja mało fotogeniczna jestem, zawsze wychodzę dziwnie Wolę się kamerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.09.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 A kto powiedzial ze wyszlas dziwnie myslalam tylko ze ci smutno , i ze sie posmucimy razem a wloski wyszly jak powinny, wiec juz nic nie zmienaj! napewno w chatce tez ci mowia ze jest ci w nich bardzo do twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.09.2009 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 hmmm, a wiesz smutno też mi jest, ale jakoś nie chce mi się tego wszystkiego opisywać może innym razem, po prostu nie chce mi się o tym myśleć. a z przyjemniejszych rzeczy wstawię zdjęcia kociątek, bo przecież się nie chwaliłam, to tak w ramach przeprosin za długie czekanie na moją białą fryzurę http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/31000000100638d9/1/1/JKfSY6E77D95pGpkA-2jXiiLtl-7zwAL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.09.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 milutkie wysylam ci wiadomosc na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.09.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Z włosami nic nie zmieniaj, bo Ci ładnie A kociaki przesłodkie. Zawsze mi się buzia śmieje na takie widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.09.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Dzięki Dorfi, mnie też coraz bardziej się podobają, czasami dobra jest taka zmiana, żeby lepiej się poczuć, zwłaszcza przed zimą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 10.09.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 dzień doberek bardzo Ci ładnie w nowym kolorze nie wiem jak Ci było w ciemnych ale w tym jest git!!! pozdrawiam PS kociaki miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts