Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE DO: NASZ WYMARZONY DWOREK

dardurdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dardurdka gratuluję schodów. Córcię masz piękną - podobną do mamy. W nowej fryzurze wyglądasz bardzo ładnie. Ja też z rok temu zrobiłam taki eksperyment na swojej głowie, ale osobiście czuje się lepiej w ciemniejszych włosach i szybko wróciłam do swojego jasnego brązu. Fajnie jest czasami poeksperymentować, a z wlosami to wogole problemu nie ma bo w każdej chwili mozna się przefarbować :p :p :p Jak sie podobasz córeczce w nowym kolorze?

Pogratulować... taka młoda, a już wie czego chce. Ja w tym wieku nie wiedziałam :roll: .

I chociaż za rok będę mieć tyle ile Ty byś chciała, to nie chciała bym mieć tyle ile masz. No to se troche zakręciłam, a co :roll: .

No to pewnie rozumiesz o co mi chodzi :lol: Ale to nie jest tak do końca, że ja wiem dokładnie czego chcem... choć chciałabym :roll: :lol:

Jacek, a może wystarczy te małe lukarenki trochę przybliżyć do środka dachu??? Masz sam portyk więc można to dowolnie regulować, u mnie blokowały to łuki... nie chce mi się wierzyć, że nie ma architekta który przerobi więźbę dachową, tu nawet nie chodzi o jakąś przeróbkę tylko wrysowanie lukarn...

coś jak tu:

http://archon.pl/images/attachments/0000/2187/dompodjesionem1_20061211_736855629179.jpg

http://archon.pl/images/attachments/0000/2189/dompodjesionem2_20061211_944295193348.jpg

Witaj Beatko!!!!

Już wolę tę łąkę niż by miało być widać ten gruz pod nią :roll: Na ziemię jakoś nie możemy się doczekać, ale byłam na to przygotowana, bo która samorządowa inwestycja rozpoczyna się szybko? :-? A Kinguś dzisiaj mi płakała, nie jakoś bardzo, ale byłam zaskoczona :( Ciągle przerzucają jedną dziewczynkę z 3-latków do 4-latków (bo ma tak jakąś siostrę cioteczną) i oczywiście ciągle płacze, a moja mała jak widzi łzy to nie może się powstrzymać :lol: Już wczoraj mi mówiła, że jedna dziewczynka cały czas płacze i jej się też przez to chciało płakać :-? Na szczęście tylko chciało :lol: W dodatku w niedzielę miała gorączkę, i trochę bolało ją gardło, ale na drugi dzień jej przeszło, więc nie robiła przerwy w przedszkolu... może jest trochę przemęczona? W dodatku dostała jakiejś wysypki i nie wiem co robić, może złapała coś od dzieci??? Bo potówek nigdy nie miała, a i ubieram ją dość swobodnie, więc ogłupiałam :-? Jutro z nią gdzieś pojadę, jak nie ustąpi...

Podejrzewam jeszcze proszek do prania, może jakaś podróbka :-? Zadzwonię do Darka to akurat jest zagranicą to mi przywiezie, bo wcześniej prałam w tamtych, a teraz zmieniłam.. Już sama nie wiem...

Dziendoberek :roll: Na troche Was zostawilem ale to nie znaczy ze wcale nie zagladalem do Waszego dziennika ! Codziennie teorytycznie Was odwiedzalem przez Wasz dziennik oczywiscie i nie widzac zednych nowych wpisow przez Dardurdke troche sie nie pokoilem i wkoncu nalezy tu cos napisac ! Pytam wiec co dalej na co czekacie obecnie i co planujecie zrobic w tym roku hmm ? Moze i pisalas Dardurdko w komentarzach o tym o co ja pytam ale jakos nie usmiecha mi sie nadrabiac pare a moze i nawetr parenascie stron bo przeciez juz 35 strona leci ! :o

Pozdrawiam i zycze milego czwartku ? tak czwartku :roll:

No proszę, a kto tu się w końcu odezwał :D

Widziałam, ze robić różne wizualizacje kuchni :wink: To jakaś praca zaliczeniowa???

Plany mieliśmy spore, chcieliśmy jeszcze w tym roku zacząć centralne i ocieplić budynek... Ale czy się uda??? Trudno powiedzieć... Mąż jutro wraca to się okaże, czy wyjazd się udał, a w związku z tym czy znajdą się jakieś wolne fundusze na domek. Powiem Ci szczerze że jakoś mi się nie spieszy bo i tak w tym roku nie zamieszkamy, i chyba lepiej odłożyć większą sumę na przyszły rok niż znowu nieefektywnie zainwestować (dom) pieniądze, a potem się martwić o następne :-? Szanse są spore, więc poczekam :wink:

No tak Twoja definicja jest warta. Ciekawe tylko czy oplaca sie robic centralne na zime ? Bo przeciez to zima rzadziej sie bywa na placu boju i do tego ciemno szybko wiec kusi pewnych nieproszonych, niepowolanych ludzi i mozna w latwy sposob sie pozbyc nie taniej inwestycji. A tak posiadajac pewna sume pieniedzy na wiosne mozna (cytuje) efektownie zainwestowac. Moje ostatnie zaangazowanie w wizualizacje to nie efekt prac zaliczeniowych 8) Wkoncu takie zeczy najchetniej robi sie dla przyjemnosci a nie z musu ;)