dardurdka 13.09.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Witaj Aniu! Dawno nie zaglądałaś na forum Mam 23 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.09.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 ło jasoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 15.09.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 no co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.09.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 nio nic ..poghratulooffać (hihi nie wytshymoła nio ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 15.09.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.09.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Pogratulować... taka młoda, a już wie czego chce. Ja w tym wieku nie wiedziałam . I chociaż za rok będę mieć tyle ile Ty byś chciała, to nie chciała bym mieć tyle ile masz. No to se troche zakręciłam, a co . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 16.09.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Dardurdka gratuluję schodów. Córcię masz piękną - podobną do mamy. W nowej fryzurze wyglądasz bardzo ładnie. Ja też z rok temu zrobiłam taki eksperyment na swojej głowie, ale osobiście czuje się lepiej w ciemniejszych włosach i szybko wróciłam do swojego jasnego brązu. Fajnie jest czasami poeksperymentować, a z wlosami to wogole problemu nie ma bo w każdej chwili mozna się przefarbować Jak sie podobasz córeczce w nowym kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.09.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witaj Aniu, włosy jej się podobają bo są prawie takie jak jej naturalne Muszę się przyznać, że mi też jest lepiej w ciemnych włosach, ale żeby było lepiej musi być najpierw gorzej, więc masz rację z tym eksperymentowaniem, fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.09.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Pogratulować... taka młoda, a już wie czego chce. Ja w tym wieku nie wiedziałam . I chociaż za rok będę mieć tyle ile Ty byś chciała, to nie chciała bym mieć tyle ile masz. No to se troche zakręciłam, a co . No to pewnie rozumiesz o co mi chodzi Ale to nie jest tak do końca, że ja wiem dokładnie czego chcem... choć chciałabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.09.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Wiesz, wiesz poczytaj se swój dziennik, pewności nabierzesz . Ps. chwalę się spójrz na mój podpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.09.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 WOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!!!!!!! idę zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.09.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Jacek1024, niestety zdjęcie tego dworku mam na starym tel. i nie posiadam do niego kabelków, słaba jakość niestety bo fotografowanie tel. to beznadziejny pomysł, sam zobacz... (chociaż zarys widać i lukarny, które się mieszczą, choć są dużo mniejsze niż u mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek1024 16.09.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Dzieki! No coz, czeka mnie kolejne spotkanie z Arexem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.09.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Ja bym Ci radziła pójść z tym do jakiejś innej pracowni architektonicznej, Domaszczyńscy bez problemu dają zgodę na zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.09.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Jacek, a może wystarczy te małe lukarenki trochę przybliżyć do środka dachu??? Masz sam portyk więc można to dowolnie regulować, u mnie blokowały to łuki... nie chce mi się wierzyć, że nie ma architekta który przerobi więźbę dachową, tu nawet nie chodzi o jakąś przeróbkę tylko wrysowanie lukarn...coś jak tu:http://archon.pl/images/attachments/0000/2187/dompodjesionem1_20061211_736855629179.jpghttp://archon.pl/images/attachments/0000/2189/dompodjesionem2_20061211_944295193348.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.09.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Cześć Iwonko!Na zdjęciu w dzienniku dojrzałam ,że masz taka samą cudną łąkę przed domem ,jak ja. Jak córeczka ,zaklimatyzowała się już w przedszkolu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.09.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witaj Beatko!!!! Już wolę tę łąkę niż by miało być widać ten gruz pod nią Na ziemię jakoś nie możemy się doczekać, ale byłam na to przygotowana, bo która samorządowa inwestycja rozpoczyna się szybko? A Kinguś dzisiaj mi płakała, nie jakoś bardzo, ale byłam zaskoczona Ciągle przerzucają jedną dziewczynkę z 3-latków do 4-latków (bo ma tak jakąś siostrę cioteczną) i oczywiście ciągle płacze, a moja mała jak widzi łzy to nie może się powstrzymać Już wczoraj mi mówiła, że jedna dziewczynka cały czas płacze i jej się też przez to chciało płakać Na szczęście tylko chciało W dodatku w niedzielę miała gorączkę, i trochę bolało ją gardło, ale na drugi dzień jej przeszło, więc nie robiła przerwy w przedszkolu... może jest trochę przemęczona? W dodatku dostała jakiejś wysypki i nie wiem co robić, może złapała coś od dzieci??? Bo potówek nigdy nie miała, a i ubieram ją dość swobodnie, więc ogłupiałam Jutro z nią gdzieś pojadę, jak nie ustąpi... Podejrzewam jeszcze proszek do prania, może jakaś podróbka Zadzwonię do Darka to akurat jest zagranicą to mi przywiezie, bo wcześniej prałam w tamtych, a teraz zmieniłam.. Już sama nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karor 17.09.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Dziendoberek Na troche Was zostawilem ale to nie znaczy ze wcale nie zagladalem do Waszego dziennika ! Codziennie teorytycznie Was odwiedzalem przez Wasz dziennik oczywiscie i nie widzac zednych nowych wpisow przez Dardurdke troche sie nie pokoilem i wkoncu nalezy tu cos napisac ! Pytam wiec co dalej na co czekacie obecnie i co planujecie zrobic w tym roku hmm ? Moze i pisalas Dardurdko w komentarzach o tym o co ja pytam ale jakos nie usmiecha mi sie nadrabiac pare a moze i nawetr parenascie stron bo przeciez juz 35 strona leci ! Pozdrawiam i zycze milego czwartku ? tak czwartku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.09.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 No proszę, a kto tu się w końcu odezwał Widziałam, ze robić różne wizualizacje kuchni To jakaś praca zaliczeniowa??? Plany mieliśmy spore, chcieliśmy jeszcze w tym roku zacząć centralne i ocieplić budynek... Ale czy się uda??? Trudno powiedzieć... Mąż jutro wraca to się okaże, czy wyjazd się udał, a w związku z tym czy znajdą się jakieś wolne fundusze na domek. Powiem Ci szczerze że jakoś mi się nie spieszy bo i tak w tym roku nie zamieszkamy, i chyba lepiej odłożyć większą sumę na przyszły rok niż znowu nieefektywnie zainwestować (dom) pieniądze, a potem się martwić o następne Szanse są spore, więc poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karor 17.09.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 No tak Twoja definicja jest warta. Ciekawe tylko czy oplaca sie robic centralne na zime ? Bo przeciez to zima rzadziej sie bywa na placu boju i do tego ciemno szybko wiec kusi pewnych nieproszonych, niepowolanych ludzi i mozna w latwy sposob sie pozbyc nie taniej inwestycji. A tak posiadajac pewna sume pieniedzy na wiosne mozna (cytuje) efektownie zainwestowac. Moje ostatnie zaangazowanie w wizualizacje to nie efekt prac zaliczeniowych Wkoncu takie zeczy najchetniej robi sie dla przyjemnosci a nie z musu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts