Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE DO: NASZ WYMARZONY DWOREK

dardurdka

Recommended Posts

Całość będzie miała dodatkowo pastucha, więc psy sforsować nie powinny. W środku oczywiście będą wydzielone kwaterki dla koni chociażby, ale to już raczej symboliczne ogrodzenie, takie trochę milsze dla oka :roll: .

Moja psina to raczej leniwa besia i nawet bez płota za daleko nie polezie :wink:.

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

iwonko, nawet sobie nie mysl ze my ci tu pozwolimy usunac dziennik :wink:

rozumiem ze jak niewiele na budowie sie dzieje to i pisac sie nie chce, tym bardziej ze my to z tych ''w goracej wodzie kapane'', ale przeciez nasze wypociny to nie tylko sprawy budowlane :wink:

takze glowka do gory :D

buziaki

andzelika

:D Jak Cię czytam to od razu uśmiech pojawia się na mojej strapionej buzi :D Normalnie Ty zawsze wiesz co napisać :lol: A może nie będzie tak źle bo małż wczoraj mi się wygadał, że on na listopad planuje ocieplenie robić :o Jak tylko pogoda dopisze :roll: Gorzej bo nie mogę znaleźć nigdzie stażu bo za późno się zgłosiłam :( Zwłaszcza, że uparłam się żeby to było w naszej wiosce (ze względu na Kingę, żebym mogła szybko do przedszkola pobiec) więc sama widzisz, porażka :( a w domu z mamą już nie mogę wytrzymać, szlak mnie trafi, że ona by ubrała ją później i w co innego, normalnie załamka :roll: Jak tylko będzie centralne (i ocieplenie oczywiście) to kupuje wykładzinę (jak mnie na dechy nie będzie stać) i przeprowadzam się, słowo daję! Meble w sumie mam, tylko bez kuchni może być ciężko :(

iwonko, nawet sobie nie mysl ze my ci tu pozwolimy usunac dziennik :wink:

A ja właśnie zamierzam zrezygnować z wpisów :( .Nie mam czasu na prowadzenie dziennika ,a z drugiej strony nie jestem już taka anonimowa jak mi się wydawało.M mi już nie pozwala.Tak ,cy inaczej na pewno będę do Was zaglądać dziewuszki i śledzić poczynania na placu boju.

Cześć Justynko!!!

Córcia wyspana, wstaje dosyć wcześnie, a zawożę ją do przedszkola tak po 8. Ale w tamtym tygodniu czw i pt siedziała w domu (zatarła oczy i jej ropiały) i odzwyczaiła się trochę... a i przekonała że jak jest się chorym to nie trzeba chodzić :lol: więc dzisiaj od rana wmawiała mi że ją boli brzuch, ma katar itd... płakała strasznie :( ale to też może przez ten beznadziejny deszcz, ciągle pada :(

Przedszkolaki nie leżakują, bo teraz mało które dziecko chce odpoczywać, a moja to odkąd skończyła rok to już nie chciała spać w dzień :(

Cześć Justynko!!!

Córcia wyspana, wstaje dosyć wcześnie, a zawożę ją do przedszkola tak po 8. Ale w tamtym tygodniu czw i pt siedziała w domu (zatarła oczy i jej ropiały) i odzwyczaiła się trochę... a i przekonała że jak jest się chorym to nie trzeba chodzić :lol: więc dzisiaj od rana wmawiała mi że ją boli brzuch, ma katar itd... płakała strasznie :( ale to też może przez ten beznadziejny deszcz, ciągle pada :(

Przedszkolaki nie leżakują, bo teraz mało które dziecko chce odpoczywać, a moja to odkąd skończyła rok to już nie chciała spać w dzień :(

a moje dziecko lezakowało nawet jako 5 latek, a jako 6 latek wracał tak padniety z przedszkola, że w domu ucinał sobie drzemkę :lol:

Nawet teraz są takie dzieci, np. mojej fryzjerki córcia, 6-latek lubi leżakować, ale to zależy od charakteru dziecka, dla mojej leżakowania to strata czasu, ale coraz częściej gdy ogląda bajkę szykuje sobie kołderkę i poduszeczkę i w ten sposób odpoczywa :lol: chociaż tyle :lol: a po przedszkolu wraca tak padnięta, że potrafi mi powiedzieć jak chcę z nią jeździć rowerem (jak zawsze zresztą, bo często jeździmy), że muszę zrozumieć, że ona była w przedszkolu i jej zmęczona :o :lol: To Ci nowość - ona zmęczona :lol:

Moniu, martwię się tylko tym płaczem, bo już była tak fajnie :roll:

o kurcze to faktycznie nie fajnie, moja co prawda nie płakała w przedszkolu ale bywały problemy ze wstawaniem rano, w tym roku ją zapisałam na angielski i tańce i jest zachwycona, nawet mi mówiła, ze w tym roku to jej się chce chodzic do przedszkola :wink:

A dzieciaki popłakiwały całe pierwsze półrocze jak pamiętam więc trochę czasu na to potrzeba. Dobrze będzie. A moja też już dawno nie sypiała jak poszła, panie je tylko kładły, czytały bajki albo cichą muzyczkę puszczały.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Moja też ma jakiegoś Kacpra :lol:

a wczoraj jak nie chciała mnie puścić przyszedł jakiś Kubuś wziął ją za rękę i bez słowa poszła, a potem zobaczyłam na tablicy pracę (jedyną wspólną) Kinga i Kuba Ch. Śmiać mi się chciało, że nie wiem :lol: twoja już przyzwyczajona bo w tamtym roku chodziła, a moja dopiero się dociera :lol: Myślę, że będzie dobrze :wink: i że gdzieś blisko pracę znajdę :(

Witam, dawno tu nie zaglądałam ale jeszcze nie mieszkamy. Mamy zamiar przeprowadzić się w tym roku chcieliśmy w październiku ale kanalizacji nam nie podepną i klapa. Tak więc celujemy z grudzień. Będę dziś na budowie zrobię kilka zdjęć z włożę w swój dziennik budowy, strasznie go zaniedbałam ;) Teraz wejdę na Twój dziennik zobaczę na jakim Wy jesteście etapie. Pozdowienia.

Drzwi są świetne myślę że w realu będą wyglądać jeszcze lepiej. Ja także miałam drzwi robione na zamówienie wieczorem albo jutro prześlę Ci zdjęcia. Gość jest z gór i robi po prostu genialne drzwi pełna fachowość. Do napisania ;)

ja też poproszę o namiary na takiego speca - może być na pw