Arctica 24.09.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Całość będzie miała dodatkowo pastucha, więc psy sforsować nie powinny. W środku oczywiście będą wydzielone kwaterki dla koni chociażby, ale to już raczej symboliczne ogrodzenie, takie trochę milsze dla oka . Moja psina to raczej leniwa besia i nawet bez płota za daleko nie polezie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 28.09.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 iwonko, nawet sobie nie mysl ze my ci tu pozwolimy usunac dziennik rozumiem ze jak niewiele na budowie sie dzieje to i pisac sie nie chce, tym bardziej ze my to z tych ''w goracej wodzie kapane'', ale przeciez nasze wypociny to nie tylko sprawy budowlane takze glowka do gory buziaki andzelika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domuś1719505698 28.09.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Dziękuję za pierwszy komentarzyk. Dworek masz naprawdę bajkowy. A jaki piękny ogród. Pewnie mnóstwo w nim pracy. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.09.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 iwonko, nawet sobie nie mysl ze my ci tu pozwolimy usunac dziennik rozumiem ze jak niewiele na budowie sie dzieje to i pisac sie nie chce, tym bardziej ze my to z tych ''w goracej wodzie kapane'', ale przeciez nasze wypociny to nie tylko sprawy budowlane takze glowka do gory buziaki andzelika Jak Cię czytam to od razu uśmiech pojawia się na mojej strapionej buzi Normalnie Ty zawsze wiesz co napisać A może nie będzie tak źle bo małż wczoraj mi się wygadał, że on na listopad planuje ocieplenie robić Jak tylko pogoda dopisze Gorzej bo nie mogę znaleźć nigdzie stażu bo za późno się zgłosiłam Zwłaszcza, że uparłam się żeby to było w naszej wiosce (ze względu na Kingę, żebym mogła szybko do przedszkola pobiec) więc sama widzisz, porażka a w domu z mamą już nie mogę wytrzymać, szlak mnie trafi, że ona by ubrała ją później i w co innego, normalnie załamka Jak tylko będzie centralne (i ocieplenie oczywiście) to kupuje wykładzinę (jak mnie na dechy nie będzie stać) i przeprowadzam się, słowo daję! Meble w sumie mam, tylko bez kuchni może być ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.09.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Dziękuję za pierwszy komentarzyk. Dworek masz naprawdę bajkowy. A jaki piękny ogród. Pewnie mnóstwo w nim pracy. Pozdrawiam serdecznie. Dziękuję Wbrew pozorom nic w tym ogródku nie robię Choć trochę zdziczał, ale ma prawo w końcu już jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.09.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 iwonko, nawet sobie nie mysl ze my ci tu pozwolimy usunac dziennik A ja właśnie zamierzam zrezygnować z wpisów .Nie mam czasu na prowadzenie dziennika ,a z drugiej strony nie jestem już taka anonimowa jak mi się wydawało.M mi już nie pozwala.Tak ,cy inaczej na pewno będę do Was zaglądać dziewuszki i śledzić poczynania na placu boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.09.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Jesus U mnie to nie ma co oglądać... Beatko, błagam Cię, chociaż nie Ty!!! Mam nadzieję, że nie będziesz usuwała już istniejących wpisów i że chociaż może bez zdjęć tak jakoś a zdjęcia na priv??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 29.09.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Dzień doberek dawno nie zagladałam, znów w jakąś pułapkę czasowo-pracową wpadłam. Może córcia nie wyspana? wcześnie ją prowadzasz do przedszkola? a leżakują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.09.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Cześć Justynko!!! Córcia wyspana, wstaje dosyć wcześnie, a zawożę ją do przedszkola tak po 8. Ale w tamtym tygodniu czw i pt siedziała w domu (zatarła oczy i jej ropiały) i odzwyczaiła się trochę... a i przekonała że jak jest się chorym to nie trzeba chodzić więc dzisiaj od rana wmawiała mi że ją boli brzuch, ma katar itd... płakała strasznie ale to też może przez ten beznadziejny deszcz, ciągle pada Przedszkolaki nie leżakują, bo teraz mało które dziecko chce odpoczywać, a moja to odkąd skończyła rok to już nie chciała spać w dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.09.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Cześć Justynko!!! Córcia wyspana, wstaje dosyć wcześnie, a zawożę ją do przedszkola tak po 8. Ale w tamtym tygodniu czw i pt siedziała w domu (zatarła oczy i jej ropiały) i odzwyczaiła się trochę... a i przekonała że jak jest się chorym to nie trzeba chodzić więc dzisiaj od rana wmawiała mi że ją boli brzuch, ma katar itd... płakała strasznie ale to też może przez ten beznadziejny deszcz, ciągle pada Przedszkolaki nie leżakują, bo teraz mało które dziecko chce odpoczywać, a moja to odkąd skończyła rok to już nie chciała spać w dzień a moje dziecko lezakowało nawet jako 5 latek, a jako 6 latek wracał tak padniety z przedszkola, że w domu ucinał sobie drzemkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.09.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Nawet teraz są takie dzieci, np. mojej fryzjerki córcia, 6-latek lubi leżakować, ale to zależy od charakteru dziecka, dla mojej leżakowania to strata czasu, ale coraz częściej gdy ogląda bajkę szykuje sobie kołderkę i poduszeczkę i w ten sposób odpoczywa chociaż tyle a po przedszkolu wraca tak padnięta, że potrafi mi powiedzieć jak chcę z nią jeździć rowerem (jak zawsze zresztą, bo często jeździmy), że muszę zrozumieć, że ona była w przedszkolu i jej zmęczona To Ci nowość - ona zmęczona Moniu, martwię się tylko tym płaczem, bo już była tak fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 29.09.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 o kurcze to faktycznie nie fajnie, moja co prawda nie płakała w przedszkolu ale bywały problemy ze wstawaniem rano, w tym roku ją zapisałam na angielski i tańce i jest zachwycona, nawet mi mówiła, ze w tym roku to jej się chce chodzic do przedszkola A dzieciaki popłakiwały całe pierwsze półrocze jak pamiętam więc trochę czasu na to potrzeba. Dobrze będzie. A moja też już dawno nie sypiała jak poszła, panie je tylko kładły, czytały bajki albo cichą muzyczkę puszczały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.09.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Mam nadzieję, że jej przejdzie A rytmika i angielski od października Były zajęcia pokazowe to tez była zachwycona A jak siedziała w domu to tylko o kolegach z przedszkola mówiła, a teraz trudno jej się znowu z mama rozstać zwłaszcza, że wie że jestem w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 29.09.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 ano właśnie inna piłka moja wie, ze mama jest w pracy i nie marudzi, eee spoko jak pójdzie na zajecia to zobaczysz, ze jej przejdzie, a jak się zakocha to już wogóle moja przez wakacje cały czas sie zastanawiała co u Kacpra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.09.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Moja też ma jakiegoś Kacpra a wczoraj jak nie chciała mnie puścić przyszedł jakiś Kubuś wziął ją za rękę i bez słowa poszła, a potem zobaczyłam na tablicy pracę (jedyną wspólną) Kinga i Kuba Ch. Śmiać mi się chciało, że nie wiem twoja już przyzwyczajona bo w tamtym roku chodziła, a moja dopiero się dociera Myślę, że będzie dobrze i że gdzieś blisko pracę znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaG 29.09.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam, dawno tu nie zaglądałam ale jeszcze nie mieszkamy. Mamy zamiar przeprowadzić się w tym roku chcieliśmy w październiku ale kanalizacji nam nie podepną i klapa. Tak więc celujemy z grudzień. Będę dziś na budowie zrobię kilka zdjęć z włożę w swój dziennik budowy, strasznie go zaniedbałam Teraz wejdę na Twój dziennik zobaczę na jakim Wy jesteście etapie. Pozdowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.09.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 No w końcu, już myślałam, że całkiem zrezygnowałaś z forum Czekam na nowe foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaG 29.09.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Drzwi są świetne myślę że w realu będą wyglądać jeszcze lepiej. Ja także miałam drzwi robione na zamówienie wieczorem albo jutro prześlę Ci zdjęcia. Gość jest z gór i robi po prostu genialne drzwi pełna fachowość. Do napisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.09.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Super, już pisałam u MonikiC, że nie mogę się doczekać Wszelkie namiary (zwłaszcza na tanich) fachowców są poszukiwane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.09.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Drzwi są świetne myślę że w realu będą wyglądać jeszcze lepiej. Ja także miałam drzwi robione na zamówienie wieczorem albo jutro prześlę Ci zdjęcia. Gość jest z gór i robi po prostu genialne drzwi pełna fachowość. Do napisania ja też poproszę o namiary na takiego speca - może być na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts