AnetaG 30.09.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Cześć. Popatrz na mój dziennik, wkleiłam tam fotkę jednak slide odmówił mi posłuszeństwa i udało mi się wkleić tylko jedną. Wieczorem spróbuje wkleić zbliżenia. Jeżeli będziesz zainteresowana tel. do gościa to daj znać prześlę Ci jako prywatną wiadomość. Bardzo się spieszę do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.09.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 witam ,przyleciałam też do Ciebie z kawusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 30.09.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Z oknami Wasz domek naprawdę wypiękniał, a co do drzwi to ja obstawiam wzór nr 1 - kocham łuki . Szkoda, że tyle czasu trzeba będzie czekać na dalsze prace . Nie mogę doczekać się Twojej wykończeniówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.09.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Czytałam w dzienniku ,ze budowa rusza pełną parą. Taki ocieplony domek będzie miał już jaśniutka elewacje.Co do drzwi ,to chciałam dopytać ,czy ten pierwszy wariant ma ma w górnej części przeszklenie na całej pow(Oczywiście oprócz szprosów)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.09.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Przyjrzałam sie rysunkowi i wnioskuje ,że tak .Zatem obstawiam -pierwszy wzór(z wiadomych względów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.09.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Cześć. Popatrz na mój dziennik, wkleiłam tam fotkę jednak slide odmówił mi posłuszeństwa i udało mi się wkleić tylko jedną. Wieczorem spróbuje wkleić zbliżenia. Jeżeli będziesz zainteresowana tel. do gościa to daj znać prześlę Ci jako prywatną wiadomość. Bardzo się spieszę do wieczora Anetko, drzwi mi się podobają, czekam na więcej zdjęć i oczywiście namiary na wykonawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.09.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 witam ,przyleciałam też do Ciebie z kawusia Jessi, jak miło! Kawa mi się przyda po źle rozpoczętym ranku Kinia znowu histeryzowała w przedszkolu Już tego nie rozumiem... rano płacze a jak po nią idę to promienieje radością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.09.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Z oknami Wasz domek naprawdę wypiękniał, a co do drzwi to ja obstawiam wzór nr 1 - kocham łuki . Szkoda, że tyle czasu trzeba będzie czekać na dalsze prace . Nie mogę doczekać się Twojej wykończeniówki. Mnie też wzrór 1 przypadł do serca, zwłaszcza, że zależało mi choć na odrobinie światła... i nie ukrywam, zakochałam się w drzwiach Beauty Wykończeniówkę planujemy na przyszły rok, ale i tak strasznie się cieszę, że jest szansa na elewację w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.09.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Czytałam w dzienniku ,ze budowa rusza pełną parą. Taki ocieplony domek będzie miał już jaśniutka elewacje.Co do drzwi ,to chciałam dopytać ,czy ten pierwszy wariant ma ma w górnej części przeszklenie na całej pow(Oczywiście oprócz szprosów)? Nie całkiem "pełną parą" ale mam nadzieję, że trochę tej pary będzie Rysując te wzorki sama do końca nie byłam pewna, czy przeszklić cały "prostokąt" azem z łukiem oczywiście (co może być utrudnione bo drzwi są wysokie i muszą być masywne) czy aby łuczek, a te malutkie części nad nim wypełnić drewnem, wtedy widoczny byłby sam łuczek (np. gdyby światło paliło się w holu). Ja myślisz??? P.S. Mam nadzieję, że już Ci przeszła chęć na usuwanie zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 30.09.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dzień doberek obstawiam wzór nr 1 pozdrawiam i wracam w papiery buuu P.S. moja córka oznajmiła mi, ze na tańcach przytulała się z Kacprem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.09.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 drzwi łukowe ślicznie wygladają wiec się nie zastanawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.09.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dzień doberek obstawiam wzór nr 1 pozdrawiam i wracam w papiery buuu P.S. moja córka oznajmiła mi, ze na tańcach przytulała się z Kacprem No proszę a moja znowu dziś wyła a jak pójdę po nią to mogę się założyć że nie będzie chciała wracać i znowu mi powie, że nie wie po co płakała bo przecież było fajnie Zawału chyba dostanę przez to przedszkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.09.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 drzwi łukowe ślicznie wygladają wiec się nie zastanawiaj Jessi, na razie się nie zastanawiam, tylko czekam na wycenę, przez zimę może ktos mi je zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.09.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 gratuluję Liderko jak tak czytam o tych przedszkolach... to sie cieszę, że jednak Dawidka nie posłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.09.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Aniu, dziękuję!!! Ja absolutnie jestem zwolenniczką przedszkoli, oczywiście w odpowiednim wieku. Rozstania są ciężkie, ale za to mnóstwo zalet, różne zajęcia zwłaszcza że jest porównanie do innych dzieci (bo w domu to nie to samo) i chyba właśnie te dzieci są najważniejsze, Twój Dawidek nie odczuwa może takiej tęsknoty za dziećmi bo ma siostrzyczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.09.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 gratulacje liderze http://img75.imageshack.us/img75/4213/dzialkaubabci2706200701.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.09.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 W poszukiwaniu klamek do moich drzwi natrafiłam na takie bardzo barokowe wręcz może coś Ci w oko wpadnie http://www.sparta.com.pl/p/pl/kl-ot-071/klamka+patyna+retro+72+wc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.10.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Gratulacje z powodu tytułu My drzwi zewnętrzne zamówiliśmy we Włoszczowej i czekamy. Okres realizacji 6 tygodni (lub dłużej). A teraz się martwię jak będą wyglądać. Tylne są z katalogu, a przednie na indywidualne zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.10.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 W poszukiwaniu klamek do moich drzwi natrafiłam na takie bardzo barokowe wręcz może coś Ci w oko wpadnie http://www.sparta.com.pl/p/pl/kl-ot-071/klamka+patyna+retro+72+wc.html Dziękuję bardzo Znam tą stronkę, ale ta klameczka jest i ładna i tania Większość takich właśnie barokowych to koszt powyżej 100zł (najmniej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.10.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Gratulacje z powodu tytułu My drzwi zewnętrzne zamówiliśmy we Włoszczowej i czekamy. Okres realizacji 6 tygodni (lub dłużej). A teraz się martwię jak będą wyglądać. Tylne są z katalogu, a przednie na indywidualne zamówienie. No, popatrz, przegapiłam Twojego posta Ale mnie zaciekawiłaś, w końcu jakie będą??? Bo te z katalogu to pewnie te co wklejałaś?!? Trzymam Kciuki, żeby były na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts