Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE DO: NASZ WYMARZONY DWOREK

dardurdka

Recommended Posts

Cześć. Popatrz na mój dziennik, wkleiłam tam fotkę jednak slide odmówił mi posłuszeństwa i udało mi się wkleić tylko jedną. Wieczorem spróbuje wkleić zbliżenia. Jeżeli będziesz zainteresowana tel. do gościa to daj znać prześlę Ci jako prywatną wiadomość.

Bardzo się spieszę do wieczora ;)

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć. Popatrz na mój dziennik, wkleiłam tam fotkę jednak slide odmówił mi posłuszeństwa i udało mi się wkleić tylko jedną. Wieczorem spróbuje wkleić zbliżenia. Jeżeli będziesz zainteresowana tel. do gościa to daj znać prześlę Ci jako prywatną wiadomość.

Bardzo się spieszę do wieczora ;)

Anetko, drzwi mi się podobają, czekam na więcej zdjęć i oczywiście namiary na wykonawcę :wink:

Z oknami Wasz domek naprawdę wypiękniał, a co do drzwi to ja obstawiam wzór nr 1 - kocham łuki :lol: . Szkoda, że tyle czasu trzeba będzie czekać na dalsze prace :( . Nie mogę doczekać się Twojej wykończeniówki.

Mnie też wzrór 1 przypadł do serca, zwłaszcza, że zależało mi choć na odrobinie światła... i nie ukrywam, zakochałam się w drzwiach Beauty :oops:

Wykończeniówkę planujemy na przyszły rok, ale i tak strasznie się cieszę, że jest szansa na elewację w tym roku :D

Czytałam w dzienniku ,ze budowa rusza pełną parą. :D :D :D Taki ocieplony domek będzie miał już jaśniutka elewacje.Co do drzwi ,to chciałam dopytać ,czy ten pierwszy wariant ma ma w górnej części przeszklenie na całej pow(Oczywiście oprócz szprosów)?

Nie całkiem "pełną parą" ale mam nadzieję, że trochę tej pary będzie :lol:

Rysując te wzorki sama do końca nie byłam pewna, czy przeszklić cały "prostokąt" azem z łukiem oczywiście (co może być utrudnione bo drzwi są wysokie i muszą być masywne) czy aby łuczek, a te malutkie części nad nim wypełnić drewnem, wtedy widoczny byłby sam łuczek (np. gdyby światło paliło się w holu). Ja myślisz???

P.S. Mam nadzieję, że już Ci przeszła chęć na usuwanie zdjęć :-?

Dzień doberek :D

obstawiam wzór nr 1 :D

pozdrawiam i wracam w papiery buuu

P.S. moja córka oznajmiła mi, ze na tańcach przytulała się z Kacprem :o :lol:

No proszę :lol: a moja znowu dziś wyła :cry: a jak pójdę po nią to mogę się założyć że nie będzie chciała wracać i znowu mi powie, że nie wie po co płakała :roll: bo przecież było fajnie :roll: Zawału chyba dostanę przez to przedszkole :lol:

Aniu, dziękuję!!! Ja absolutnie jestem zwolenniczką przedszkoli, oczywiście w odpowiednim wieku. Rozstania są ciężkie, ale za to mnóstwo zalet, różne zajęcia zwłaszcza że jest porównanie do innych dzieci (bo w domu to nie to samo) i chyba właśnie te dzieci są najważniejsze, Twój Dawidek nie odczuwa może takiej tęsknoty za dziećmi bo ma siostrzyczkę :wink:

W poszukiwaniu klamek do moich drzwi natrafiłam na takie bardzo barokowe wręcz :roll: może coś Ci w oko wpadnie

http://www.sparta.com.pl/p/pl/kl-ot-071/klamka+patyna+retro+72+wc.html

Dziękuję bardzo :D

Znam tą stronkę, ale ta klameczka jest i ładna i tania :o Większość takich właśnie barokowych to koszt powyżej 100zł (najmniej :roll: )

Gratulacje z powodu tytułu :D

My drzwi zewnętrzne zamówiliśmy we Włoszczowej i czekamy. Okres realizacji 6 tygodni (lub dłużej). A teraz się martwię jak będą wyglądać. Tylne są z katalogu, a przednie na indywidualne zamówienie.

No, popatrz, przegapiłam Twojego posta :oops:

Ale mnie zaciekawiłaś, w końcu jakie będą??? Bo te z katalogu to pewnie te co wklejałaś?!? Trzymam Kciuki, żeby były na czas :wink: