dardurdka 12.12.2008 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Przyniosłam Ci filiżankę herbatki. Rajski ogórd może być? W tynkach nie robiliśmy jeszcze rozeznania. Dla nas to jeszcze bliżej nieokreślona przyszłość. Co wejdę do Twoich komentarzy to mi się przypomina, że miałam fotnąć swoje meble kuchenne. Tylko jakoś nie mogę utrafić jak nic się nie gotuje. A z garami zdjęcia robić nie będę. A możesz zdradzić co studiujesz? Och, Dorfi, dziękuję ślicznie... od razu mi się lepiej zrobiło i tak "rajsko". Nie przejmuj się i cyknij zdjecie bo kuchnia w końcu jest od gotowania... Jeśli chodzi o studia to teraz zarządzanie finansami kończę, ale jakoś nie mogę się wziąć za pracę magisterską, jeszcze nawet promotora nie wybrałam, ale liczę na spokojniejsze noce... moja córeczka mimo że taka duża to jakoś ciągle nie może przespać nocy... strasznie wszystko przeżywa, nawet najśmieszniejsze bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 12.12.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Jeśli chodzi o studia to teraz zarządzanie finansami kończę, ale jakoś nie mogę się wziąć za pracę magisterską, jeszcze nawet promotora nie wybrałam, ale liczę na spokojniejsze noce... moja córeczka mimo że taka duża to jakoś ciągle nie może przespać nocy... strasznie wszystko przeżywa, nawet najśmieszniejsze bajki No to widzę, że trzeba Cię solidnie pogonić Ja jestem po rachunkowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 12.12.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 no no no... to już wiem do kogo biec po korepetycje bo ja wcześniej skończyłam stosunki międzynarodowe, więc jestem mało rachunkowy umysł, ale lubię wyzwania i podnoszenie poprzeczki... Dobrze że ktoś nade mną rękę trzyma Bo się trochę rozpuściłam przez tą budowę, a raczej rozmarzyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 13.12.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 witaj!!! Postanowiłam i ja do ciebie na budowę zawitać Tobie to się dwór z prawdziwego zdarzenia szykuje Już wygląda imponująco. Bardzo mi się podoba także to zdjęcie kuchni, które u siebie zamieściłas - bardzo klasycznie i reprezentacyjnie. Ja wogóle jestem fanką dworków i tym podobnych klimatów, chociaż jeżeli chodzi o wnętrze w moim domu to byl trochę kompromis - szczególnie salon bo mąż chcial koniecznie plazmę i kino domowe, więc wyszlo nowoczesniej niż reszta domu (tlumaczę sobie ze ciężko byloby znależć TV na korbkę) POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.12.2008 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 witaj!!! Postanowiłam i ja do ciebie na budowę zawitać Tobie to się dwór z prawdziwego zdarzenia szykuje Już wygląda imponująco. Bardzo mi się podoba także to zdjęcie kuchni, które u siebie zamieściłas - bardzo klasycznie i reprezentacyjnie. Ja wogóle jestem fanką dworków i tym podobnych klimatów, chociaż jeżeli chodzi o wnętrze w moim domu to byl trochę kompromis - szczególnie salon bo mąż chcial koniecznie plazmę i kino domowe, więc wyszlo nowoczesniej niż reszta domu (tlumaczę sobie ze ciężko byloby znależć TV na korbkę) POZDRAWIAM. Bardzo miło Cię gościć Już nastawiam czajniczek na herbatkę Jeśli chodzi o plazmę to moim zdaniem w ogóle nie przeszkadza. Gdyby były w czasach szlacheckich pewnie znalazłyby swoje miejsce w tamtejszych dworkach Podziwiam detale jakimi wykończyłaś domek. Kinkiety, zawieszki na ręczniki, stojaczki... wszystko ze sobą gra i nadaje klimatu. Pomagał jakiś architekt czy sama tak świetnie skomponowałaś wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 dzień dobry, same piękne dworki aż zazdroszczę troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.12.2008 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 dzień dobry, same piękne dworki aż zazdroszczę troszkę Witam wieczornie Może poddasze to nie dworek, ale bardzo przytulne i najważniejsze, że już mieszkacie! Ja mam dworek, ale na razie bez widoków na rychłą przeprowadzkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 13.12.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Oj, Dardurdka prędzej czy później, ale kiedyś się przeprowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 ważne, że kiedyś to nastąpi, my też musieliśmy swoje odczekać zanim wszystko było gotowe do wejścia i zamieszkania im dłużej się na coś czeka, tym bardziej cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.12.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 No tak, aaaaallllllleee ja bym chciała już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 13.12.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Hihi, ja niby też, ale jak sobie pomyślę ile jest łażenia przy urządzaniu to sobie myśle, że dobrze, że to jeszcze nie teraz. Nie cierpię łazić po sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.12.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Hihi, ja niby też, ale jak sobie pomyślę ile jest łażenia przy urządzaniu to sobie myśle, że dobrze, że to jeszcze nie teraz. Nie cierpię łazić po sklepach. A ja odwrotnie - już chciałabym wybierać Uwielbiam kupowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 13.12.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 No wiesz, gusta mamy podobne. Możesz połazić i za wnętrzami do mojego a ja sobie spokojnie posiedzę w domku i poszydełkuję w tym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.12.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 No wiesz, gusta mamy podobne. Możesz połazić i za wnętrzami do mojego a ja sobie spokojnie posiedzę w domku i poszydełkuję w tym czasie A kto będzie moje szydełkowanie i malowanie kończył? Zresztą... kobiecie w Twoim stanie się nie odmawia, więc niech będzie - będę kupować podwójnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.12.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Ja też uwielbiam kupować... zwłaszcza gdy mam na to przeznaczoną odpowiednią ilość (czytaj nieograniczoną) kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 13.12.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 No wiesz, gusta mamy podobne. Możesz połazić i za wnętrzami do mojego a ja sobie spokojnie posiedzę w domku i poszydełkuję w tym czasie A kto będzie moje szydełkowanie i malowanie kończył? Zresztą... kobiecie w Twoim stanie się nie odmawia, więc niech będzie - będę kupować podwójnie Poszydelkować mogę za Ciebie ale malowania się nie podejmuję (no, chyba, że lubisz bohomazy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 15.12.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Witam w poniedziałek. I co z Twoimi oknami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 15.12.2008 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Witam w poniedziałek. I co z Twoimi oknami? Jutro jedziemy do firmy. Mam nadzieję, że się nie rozczaruję... I że ceny będą niższe... po cholerę było mi tyle okien?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 15.12.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Ale okna kupujesz tylko raz. Chociaż to pytanie pewnie będziesz sobie zadawać przy każdym myciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.12.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Okna to ogromny wydatek i w dalszej konsekwencji wydatki związane z firanami, zasłonami, żaluzjami itp. Dobrze, że 2 okna zamurowałam, to będzie o tyle mniej mycia i kosztów Bez tego mam 17okien w róznych wymiarach + 2 wielkie tarasowe dolne i górne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts