Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE DO: NASZ WYMARZONY DWOREK

dardurdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie Delfinko, to fix bo na strychu jest jeszcze drugie półokrągłe, jest większe i otwieralne i jeszcze wyłaz jest więc do wietrzenia wystarczy :lol:

A pewnie zapytasz o mycie :lol: To od razu napiszę, że mąż po drabinie będzie mył :lol:

Ale jestem zaganiana, dopiero wróciłam z gminy i dostałam się na staż, a ciągle mi powtarzali jak trudno było i ile osób czeka, że ja byłam dopiero 7 i że w ogóle w tym roku nie mieli nikogo przyjmować... A w kadrach mi powiedziała, że tylko do mnie kazali zadzwonić :o

zapomniałabym nadmienić, że broń Boże nie mam tam żadnych znajomości, nawet mało ludzi znam z tej gminy (ale w końcu niedługo tam właśnie będziemy mieszkać :D więc fajnie by było gdzieś się zaczepić :p :lol: )

A w kadrach mi powiedziała, że tylko do mnie kazali zadzwonić :o

zapomniałabym nadmienić, że broń Boże nie mam tam żadnych znajomości, nawet mało ludzi znam z tej gminy (ale w końcu niedługo tam właśnie będziemy mieszkać :D więc fajnie by było gdzieś się zaczepić :p :lol: )

Jeszcze raz gratuluję !wzięli Cie ,bo bystra dziewczyna jesteś ,a i aparycja tez się liczy ,czyż nie? :lol: :lol:

Widziałam w dzienniku ,ze masz już okienko.Iwonko tak myślałam o podbitce z gzymsami .To chyba zależy od odległości okapu od ściany.Dużo tam masz miejsca?Moja siostra ma z kolei podbitkę zrobioną z k-g i jest bardzo zadowolona ,a koszty inwestycji niewielkie.

[ z dziennika budowy ]

Hej! Gdzie konkretnie budujecie wasz śliczny dworek?:D

Zazdrościmy Wam etapu budowy na którym jesteście :wink:

Ale o ile pogoda pozwoli my tez w tym roku planujemy ocieplić "Benia" i już nie możemy się tego doczekać!!! :D :D

P.S Drzwi Twojego projektu są bardzo fajne, szczególnie te pierwsze. My też zamówiciśmy drzwi z naświetlami, tylko u nas są one po bokach :wink: Pozdrawiamy i zyczymy Wam i sobie dobrej pogody :D

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik103145.htm

[ z dziennika budowy ]

Hej! Gdzie konkretnie budujecie wasz śliczny dworek?:D

Zazdrościmy Wam etapu budowy na którym jesteście :wink:

Ale o ile pogoda pozwoli my tez w tym roku planujemy ocieplić "Benia" i już nie możemy się tego doczekać!!! :D :D

P.S Drzwi Twojego projektu są bardzo fajne, szczególnie te pierwsze. My też zamówiciśmy drzwi z naświetlami, tylko u nas są one po bokach :wink: Pozdrawiamy i zyczymy Wam i sobie dobrej pogody :D

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik103145.htm

U nas drzwi też rozważałam z dwoma naświetlami, bo tak jest w projekcie, ale im dłużej się waham tym bardziej podobają mi się takie mniej nowoczesne, bardziej dworkowe :roll: i chyba takie będą :lol: Dworek stoi jakieś 25km od Lublina, a przejeżdżam koło Waszej działki jak jadę na uczelnię :lol:

Pozdrawiam :wink: