dardurdka 06.10.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Oj tak, zwłaszcza, że już ostatnio miałam się poddać dziękuję Dorotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.10.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Dardurdko, wkleiłam zdjęcie w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.10.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Dziękuję Moniu, pędzę obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.10.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dzien doberek witam sie z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.10.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Parapet wygląda dobrze, tylko mnie bardziej ciekawi jaki jest szeroki??? Tzn. jak wygląda jeśli spojrzałabym na niego z góry, np. przez okno??? Zastanawiam się jeszcze jaką grubość styropianu daliście na ocieplenie lukarenek z przodu??? Bo okno nie wydaje się być głęboko schowane a i ja się zastanawiam ile dać bo trzeba będzie to zrobić przy obróbce parapetów (po prostu nie wiem czy dachu mi starczy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.10.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 na lukarnach mamy mniejsze ocieplenie (10 lub 12 cm - nie pamiętam dokładnie) niż bedzie na całym domu, ponieważ nie chciałam, żeby tworzyło wnękę, która zabierze światło z niedużych okienek zrobię fotkę od środka - parapety są szerokie, bo u nas jest jeszcze deskowanie na dachu i dachówka, które podnoszą szerokość, ale z zewnątrz tego tak nie widać, dopiero od srodka widać, że parapet jest spory i można na nim spokojnie umieścić skrzynki z kwiatami zmierzę (może mi się uda dzisiaj) i zrobię zdjecia, to zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.10.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Dziękuję Ci Moniu, bo wiem że nie masz teraz dużo czasu, ale nie spiesz się, na szczęście nie potrzebuję na już U mnie jest jeszcze kawałek dachu do wycięcia, też będzie spory ten parapet i dlatego mam tyle obaw Witaj Jessi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.10.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Dziękuję Ci Moniu, bo wiem że nie masz teraz dużo czasu, ale nie spiesz się, na szczęście nie potrzebuję na już U mnie jest jeszcze kawałek dachu do wycięcia, też będzie spory ten parapet i dlatego mam tyle obaw Witaj Jessi!! to tylko z bliska się wydaje, a z zewnątrz jest super z kolei jest to praktyczne rozwiązanie i można taki parapet fajnie wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.10.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 No mnie się tak właśnie marzą takie skrzyneczki z płożącymi kwiatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.10.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Iwonko, zdjęcia i wymiar parapecików od środka wrzuciłam do moich komentarzy na str.182 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.10.2009 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Super!!!! Biegnę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 10.10.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 A ja Iwonko zostawiam ci pyszna kawke na dobry początek tego deszczowego dnia http://i583.photobucket.com/albums/ss274/DaniSahne87/Good-Morning-Coffee.jpg Jak sie kolor twoich włosów miewa? Przyzwyczailas sie czy zaszły kolejne zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.10.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Aniu, jak zwykle miło mi Cię gościć!!! Zwłaszcza z tak pyszną niespodzianką U mnie na szczęście nie pada a kolor włosów, źle się z nim jakoś czuję, choć jeszcze nie zmieniłam, bo mojemu mężowi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.10.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Jak się w nim nie czujesz dobrze, to zmień - to Ty masz się czuć fajnie, a mężowi i tak będziesz się podobała U nas też na szczęście nie pada (na razie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.10.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Skoro ''pogodowo'', to u nas tez sloneczko swieci padam na leb, poszlam wczoraj tak pozno spac ze nie wiem jak dzien przetrwam, filmu mi sie zachcialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.10.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Moniu, mam zamiar zmienić za jakiś czas i stanowczo od nowa zapuścić włosy Andżi, może znajomy nie będzie miał nic przeciwko jak sobie utniesz małą drzemkę Szkoda, że to nie Hiszpania, miałabyś siestę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.10.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Przyszłam się przywitać. Wielkie zmiany są u Ciebie... U nas też jeszcze nie pada... i niech tak zostanie. mamy dziś akcje kopania dołków pod ogrodzenie tzn mój mąż dostał takie zadanie, a ja nie chcę się ruszać na działkę. Pozdrawiam Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.10.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Moniu, mam zamiar zmienić za jakiś czas i stanowczo od nowa zapuścić włosy Andżi, może znajomy nie będzie miał nic przeciwko jak sobie utniesz małą drzemkę Szkoda, że to nie Hiszpania, miałabyś siestę wyrko napewno zalicze, nawet ''od teraz'', ale za cholere nie kontaktuje o jakiego znajomego chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.10.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 no tego z pracy (szefa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.10.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Przyszłam się przywitać. Wielkie zmiany są u Ciebie... U nas też jeszcze nie pada... i niech tak zostanie. mamy dziś akcje kopania dołków pod ogrodzenie tzn mój mąż dostał takie zadanie, a ja nie chcę się ruszać na działkę. Pozdrawiam Arnika Witaj Arnika!!! Z tego co piszesz to i u Ciebie mnóstwo się dzieje, muszę nadrobić zaległości A co do kopania dołków to mój mąż ostatnio dostał od pewnego Holendra taką maszynkę do kopania/ wiercenia dołków, bardzo przydatne urządzenie, u nas na razie się nie przyda, ale może warto poszukać kogoś w okolicy kto takim urządzeniem dysponuje, chyba że nie ma dużo kopania to można męża pomęczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts