dardurdka 17.10.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Tego producenta znam i nawet byłam tam w zeszłym roku, jak jeździliśmy za schodami a drzwi to te z mojego dziennika, takie dwuskrzydłowe (są wzory w dzienniku bo zastanawiam się nad wykończeniem), ale to dopiero na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.10.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Dzień Doberek!! Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.10.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Witaj Beatko!!! Czekam na Twoją łazienkę Mam nadzieję, że dzisiaj będzie!!! I że migrena mnie puści Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 17.10.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Witam! U nas mimo słabej pogody prace idą. Zachwalałaś swioch tynkarzy , ponawiam pytanie : czy można prosić o namiary , w końcu lublin od siedlec nie jest tak daleko. Szukamy dobrej i sprawnej ekipy, jakby pogoda pozwoliła chcemy tynkować niedługo. Popatrzyłam się na Twoje okrągłe okienko i też sobie takie zrobię w lukarnie! pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.10.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Agnieszka, a gdzie chcesz wcisnąć to okrągłe okno??? Czy chcesz je zrobić zamiast normalnego??? Namiary na tynkarzy wyślę Ci jak tylko wezmę nr od męża bo nie mam już zapisanego w wysłanych pw (chyba że weźmiesz od wodnik66 - we wrześniu mu wysyłałam)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 17.10.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Nie zamiast normalnego, lukarny są wysokie tak jak u Ciebie i jeśli będzie to pod samym daszkiem nad normalnym oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.10.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Wg mnie się nie zmieści, a jeśli nawet to nie będzie to dobrze wyglądało z półokrągłym oknem niżej. Myślę że oryginał wygląda dobrze bez żadnych upiększeń. Przemyśl to jeszcze http://mgprojekt.com.pl/domki/edyta/images/edyta.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 18.10.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Hejka ! Wiesz co ? Masz rację zapomniałam o łukach okiennych, teraz są zadeskowane i ich nie widać co zajadę na budowę to murarze zasypują mnie nowymi propozycjami, teraz na tapecie są okna dachowe w pokoju bilardowo - kinowym 140 czy 160..? pokój jest duży więc chyba stanie na 2x160 w parach od frontu i od ogrodu. Muszę chyba załozyć swój wątek w końcu ale narazie tylko szkieletor stoi, jak się zacznie coś w środku dziać to będzie ciekawiej. Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.10.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Połaziłam sobie po Twoim domku i chyba rzeczywiście.... zrobię proste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.10.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Hejka ! Wiesz co ? Masz rację zapomniałam o łukach okiennych, teraz są zadeskowane i ich nie widać co zajadę na budowę to murarze zasypują mnie nowymi propozycjami, teraz na tapecie są okna dachowe w pokoju bilardowo - kinowym 140 czy 160..? pokój jest duży więc chyba stanie na 2x160 w parach od frontu i od ogrodu. Muszę chyba załozyć swój wątek w końcu ale narazie tylko szkieletor stoi, jak się zacznie coś w środku dziać to będzie ciekawiej. Miłej niedzieli Myślę że taki pokój warto doświetlić, u nas są 140, ale do tego są też inne okna (w tym balkonowe) więc nie doradzę... A co to pomysłów murarzy to czasem lepiej puścić mimo uszu... wiem po sobie, jak bym ich do końca słuchała to by mi pobudowali stodołę nie pałacyk Choć oczywiście nie narzekam na ich jakość tylko źle zrozumieliśmy się w kwestii stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.10.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Połaziłam sobie po Twoim domku i chyba rzeczywiście.... zrobię proste... Cieszę się że mogłam pomóc Takie proste łatwiej ubrać w razie potrzeby we fresy np. gipsem a gładzić takie gotowe było by ciężko Chyba masz jeszcze trochę czasu, ale w sumie trzeci dom to już musi być idealny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witaj ale fajny ten podjazd!! kostka ułożona z pomysłem wiesz..wydaje mi sie, że taki podjazd pasowałby i do Twojego dworku i do mojego domu z bala też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.10.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Pewnie, że tak! Ciepły kolor kostki pięknie będzie wyglądał z kolorem drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.10.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Gruzu nie mam, ziemi sama potrzebuję ale soczek dla małej z lipą chetnie doniosę niech nam przedszkolak zdrowieje i oczywiście na pocieszenie coś słodkiego i przytulaśnego http://kwiaty.interia.pl/img/pic/1/5/2/3/5239_53925239_451.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.10.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Dziękuję Zu Aż miło zajrzeć na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.10.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 dzien dobry ,oj ten domek u Ciebie w dzinniku przesliczxne te detale wykonczenie okien pieknie sie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.10.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witaj Jessi!!! też mi się podoba, tylko wydaje mi się troszkę przesadnie ozdobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.10.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witaj Jessi!!! też mi się podoba, tylko wydaje mi się troszkę przesadnie ozdobny te nad oknami to powiem że naprawde ładnie sie prezentuja i u Ciebie na pewno by pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.10.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ŁAdne są , ale bałabym się zrobić coś takiego... Może do tak olbrzymiej rezydencji pasują, ale do mojego mini pałacyku, sama nie wiem... jak patrzę na ten dom to mi się podoba, tylko jakoś nie widzę swojego w takich ozdobach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 20.10.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Dzień dobry Śliczną fotkę domku wrzuciłaś, podjazd suuuper Ozdoby nad okienkami fajne ale w takim typowym , wielkim dworze Chyba do takich mniejszych i delikatniejszych mogłyby wygladac przysadziście... no ale oczywiście co sie komu podoba... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts