edytka121 20.10.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ale fotkę wstawiłaś zarąbisty podjazd, robi wrażenie, po prostu zarąbisty przez duże Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.10.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.10.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Też mi się podoba Iwonko ,podjazd już Ci pisałam ,ze piękny ,ale te ozdoby wokół okien ,to jak dla mnie ,aż nazbyt ozdobne.Nie uważasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.10.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Jak już właśnie pisałam, że za bardzo pompatyczny ten domek, ale pasuje mu to! Może przez to, że to taka stylizowana rezydencja a nie typowy dworek Ale mnie kusi najbardziej ten garaż z boku, chcę właśnie taki, tylko nie powiązany z domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.10.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Ten garaż jest pewnie połączony z domem .Kolos!!Ale ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.10.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 oj jest wielki, i jeszcze z drugiej strony ma piękną wieżyczkę na parterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.10.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witam Cie Iwonko w ten smutny poranek! Z jednej strony fajnie mieć garaż połączony z domem.Teraz wybrałabym taki projekt,który mojemu M bardzo się podobał.Nie było by przynajmniej tych kartongipsów na poddaszu. http://gfx.dobry-dom.pl/projekty/DomoweKlimaty/gemini_2/render_1a.jpg http://www.domoweklimaty.pl/fileadmin/APA/houses/757/nthumb.jpg Czyż nie są piękne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.10.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 To jakaś intuicja??? Dopiero skończyłam przeglądać projekty na stronie domowych-klimatów Sama chciałam dom strasznie rozłożysty z max trzema pokojami na poddaszu, albo w ogóle bez poddasza... Takie rezydencje też są piękne, podobne do domu Kasiorka. Ale jakoś garaż przy dworku czy nawet rezydencji jakoś mi nie pasuje, najchętniej wcisnęłabym go gdzieś w lesie Do tego myślę nad budynkiem gospodarczym nadającym się pod działalność męża, ale jakoś nie mogę go wpasować w naszą działkę, bo taki to najlepiej blisko drogi, a mnie się nie uśmiecha zasłonić dom z każdej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.10.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 To wszystko przeze mnie ,bo ja taka trochę wiedźma jestem ściągam myślami ludzi ,to i i może Twoje myśli skierowałam na domowe klimaty.Musze przyznać ,ze bardzo wnikliwie rozpatrywaliśmy ten projekt ,przed podjęciem decyzji.Grymasiłam ja ,bo wydawało mi się ,że to taki komunistyczny klocek,ale M to do dzisiaj żałuje . Przy dworkach tez mi się jakoś garaże nie widzą ,tylko w pewnym oddaleniu.My mamy za domem.A taki budynek z działalnością gosp,to tylko przy ulicy.W Twoim przypadku szkoda byłoby zasłaniać taki piękny dom.A nie można trochę działki dokupić od sąsiada?Jaka szeroką masz działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.10.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Dokupić sama planuję tylko sąsiad nie chce sprzedać Chciałam tylko ten kawałek "dołu" co też tam ziemi brakuje... ale on chciał naszą kupić tylko najlepiej za darmo Działka nie jest wąska, ma ponad 30m, tylko jakoś ten budynek sąsiadów w miedzy tak ją strasznie szpeci... już lepiej było jak tam leszczyny rosły i olbrzymia akacja Liczę na tego sąsiada że w końcu się skusi, wtedy taki budynek zlokalizowałabym pod drugim brzegiem działki (tam jest druga droga) a i byłby trochę w lesie, wśród sosen to by mi nie przeszkadzało tak bardzo... Zobaczymy za kilka lat, na razie priorytetem jest przeprowadzka w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.10.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Odczekaj ,w końcu facet zmięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.10.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Nie on... raczej licze że.... Bo on za życia nie sprzeda Dzieci prędzej Żartuje... niech żyje jak najdłużej w końcu nam się nie spieszy Mam dla niego niezłą propozycję, mam zamiar kupić inną działkę, którą on od dawna chce ale żre się z właścicielem i on mu by nigdy jej nie sprzedał a nam tak! Ale na takie posunięcia trzeba mieć nadmiar kasy, a u nas póki co brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.10.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Nieraz trzeba użyć fortelu,żeby osiągnąć cel.Myślę ,ze sytuacja rozwiąże się sama ,tylko trzeba czasu.A wam się nie śpieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.10.2009 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Może na starość będzie to możliwe Mam nadzieję... a póki co idę coś przekąsić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.10.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witam Cie Iwonko w ten smutny poranek! Z jednej strony fajnie mieć garaż połączony z domem.Teraz wybrałabym taki projekt,który mojemu M bardzo się podobał.Nie było by przynajmniej tych kartongipsów na poddaszu. http://gfx.dobry-dom.pl/projekty/DomoweKlimaty/gemini_2/render_1a.jpg http://www.domoweklimaty.pl/fileadmin/APA/houses/757/nthumb.jpg Czyż nie są piękne? Witajcie Domy piękne, ale garaż z frontu domu to dla mnie nieporozumienie Nawet jak ma być w bryle to niech będzie z tyłu, niech nie psuje bryły i urody frontu. To jakaś amerykańska moda , że z garażu od razu na ulicę - ale tam to raczej tyłki do samochodów mają przyspawane, czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.10.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witam Cie Iwonko w ten smutny poranek! Z jednej strony fajnie mieć garaż połączony z domem.Teraz wybrałabym taki projekt,który mojemu M bardzo się podobał.Nie było by przynajmniej tych kartongipsów na poddaszu. http://gfx.dobry-dom.pl/projekty/DomoweKlimaty/gemini_2/render_1a.jpg http://www.domoweklimaty.pl/fileadmin/APA/houses/757/nthumb.jpg Czyż nie są piękne? Witajcie Domy piękne, ale garaż z frontu domu to dla mnie nieporozumienie Nawet jak ma być w bryle to niech będzie z tyłu, niech nie psuje bryły i urody frontu. To jakaś amerykańska moda , że z garażu od razu na ulicę - ale tam to raczej tyłki do samochodów mają przyspawane, czy co Dobre!! Mnie się też taka opcja nie podoba, chciałam tak jak Beauty z tyłu na wprost od wjazdu, ale tam teren jest tak nierówny że garaż złoty by wyszedł (tak jak dom trzeba by 3m podmurówki gonić), a z przodu będzie przed domem przyklejony do budynku sąsiadów, który i tak zasłania dom z jednej strony To chyba najlepsze rozwiązanie?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.10.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 To jeszcze go chcesz zasłonić bardziej tyle, że swoim garażem A nie da się garażu podziemnego zrobić? U Ciebie chyba piach i woda gruntowa nisko? Garaż pod ziemią, a na nim taras albo i po prostu trawnik czy płytko korzeniące sie rośliny Tak sobie czysto teoretycznie gdybam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.10.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Nie no podziemnego nie chciałam, choć można było, ale wtedy nie dałoby się tyle ziemi nawieźć i zresztą jakby taki dom wyglądał z wyższą podmurówką i w ogóle ... Jedyna opcja to ten garaż z boku domu, nie zasłoni on aż tak bardzo domu, tylko to co teraz widać na wprost drogi... Będzie on na wysokości budynku sąsiadów ale na szerokości działki odsunięty od domu o jakieś 2m (więc patrząc na wprost będzie widać te 2m)http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/31000000139ecfdb/1/219/IzKUYqXy5j_IhHekcAeIXLP1HylXNVlt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.10.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Ja dała bym ten garaż bliżej drogi, tak żeby wjazdem dotykał bezposrednio do tego kółeczka, wiem podjazdu. Tamtą sąsiadową ścianę można przecież bardzo efektownie zasłonić, podobnie jak i Twój garaż. Jak go zaroślinnisz to nie będzie w ogóle widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.10.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 A w ogóle to Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts