Arctica 06.11.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Psytul kotecka i dobze bedzie... No chyba, że to ta z tych co własnymi drogami , znam koty, które nie lubia pieszczochów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.11.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ta lubi, nawet baaardzo! Taki pieszczoch, zresztą nie mogło być inaczej jak mała "Elwirka" się nią opiekuje Ale niestety muszę się pozbyć zwierzaków z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 06.11.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 WItam W Twoim dzienniku jest tyle super zdjęć i inspiracji że aż strach. Piękne zdjęcia powyszukiwałaś. A dworek super. Na jednej ze stron pokazywałaś takie kolumny http://widget.slide.com/rdr/1/1/1/W/3100000002b703ac/1/167/iKHzaW-syD-n0ZafEJg2NqwDvuR6oJlz.jpg Jak będziesz szukać to stoją u mnie w magazynie bardzo podobne pozdrawiam Asaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.11.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 WOW! W magazynie??? To co Ty takimi cackami handlujesz??? Świetne są, zwłaszcza te z piaskowca To może mi napiszesz ile takie kolumienki kosztują??? Na pewno niemało P.S. Śledzę Twoje sadowo-winnicowe poczynania i oczywiście podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 06.11.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 W mojej stopce jest www można pooglądać. Ale nie wiem czy na stronie są te kolumny. Zrobię w poniedziałek jakieś zdjęcia i sprawdzę w biurze jakieś ceny. oczywiście informacyjnie Piękny Twój dziennik. O , widzę że są to wkleję jak pozwolisz. Jak dasz znać to wykasuję. http://marblex.pl/marblex.php?src=oferta&act=oferta&kat=106 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.11.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Dzięki i zapraszam ponownie I tak muszę się powstrzymywać od wklejania inspiracji bo dziennik miałby z 20 stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 06.11.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Jakie cudne te kotki. I takie niesamowicie przytulaśne. A czemu musisz się ich pozbyć? Mała ma uczulenie? Z nami w nowym domu zamieszka kot. W obecnym mieszkaniu niestety nie mamy na to warunków. A ten instrument to Twój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.11.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Kotki były tak rozpieszczone, że brak słów, jeździły na spacery w wózku dla latek, a ten czarny najłaskawszy dawał się zawijać w beciki i zmieniać "pieluchy" lepszy od lalki Ale póki co mieszkamy z rodzicami a mojej mamie zaczęły przeszkadzać Zupełnie nie wiem czemu w końcu przez ostatnie 7 lat mieszkał z nami pekińczyk, też długosierstny ale nawet kocica musi się wynieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.11.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Może uda się komuś na przetrzymanie, a jak się wyprowadzicie to wróci do Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.11.2009 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Może uda się komuś na przetrzymanie, a jak się wyprowadzicie to wróci do Was... Zwłaszcza, że koty mają dobrą pamięć i mogą uciekać od nowych właścicieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.11.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Sama nie wiem bo taki przetrzymanie do... nie wiadomo kiedy to też bez sensu bo po jakimś czasie przyzwyczaiłaby sie do nowych właścicieli Chyba z nami zostanie, bo kociaków już nie ma więc nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.11.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Ale śliczne te Twoje kociaki, Dardurdko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.11.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Już nie moje Ale w dobre łapki trafiły Ten kolorowy to był pupil Kingi, strasznie rozpieszczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 To w końcu mamusia może zostać? . Cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 09.11.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Cale szczęście ze kotka moze zostać. Wiem jaka to masakra musiec sie rozstac ze zwierzęciem do którego sie czlowiek przywiązał Niestety u mnie w domu nic mieszkac nie moze- mam alergie na wszystko i czuje sie troche jak inwalida..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.11.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Miłego dnia zyczę i zmykam jak dobrze że tylko dwa dni pracy i wolny środek tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.11.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witajcie dziewczynki Moja Niunia też się bardzo cieszy że w środę wolne w przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.11.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Cześć i czołem Moja się wcale nie cieszy ,bo będzie miała te swoje występy baletowe i cały dzień szykuje jej się poza domem,a ona chciała z mamusią go spędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.11.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 amoja mała lalka jest chora i lezy w łóżku katując bajki muszę z nią ponownie jechać do lekarza bo kaszel nic nie przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.11.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Beatko, talent trzeba szlifować, kiedyś Ci podziękuje Adrianno (piękne imię) kaszel nie przechodzi nigdy szybko, czasami zdrowe dziecko jeszcze pokaszluje, ale zawsze lepiej dmuchać na zimne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts