dardurdka 15.11.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Fajnie by było Ale na razie taką fajną kwotę trzeba uzbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.11.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Dzień dobry! Do wiosny daleko ,uzbierasz na pewno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.11.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Hejka! Cenka fajowa ale termin W życiu bym nie wytrzymała Jak drzwi za rok to kuchnia pewnie za pięć , zdążycie z kaską .... zamawiaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.11.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Iwonko suuuper cena tych drzwi! My szukamy teraz stolarza do wykonania schodów tylko nam one będą potrzebne na wiosnę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.11.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Arctico, nie przesadzaj za 5 lat może nieco wcześniej aby kasa była Karolinko, oglądałam u nich schody za 14tys. ale mam też namiar na tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 17.11.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 dzień doberek witam się i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.11.2009 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witaj Justynko Oglądałam dzisiaj Twój daszek - pięknie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.11.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Cześć Dardulko U mnie odkurzacza centralnego też nie będzie - będą dwa stacjonarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.11.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 U mnie też nie będzie... odkurzacza centralnego Nowa praca, nowa bryka... baaaa nawet buty nowe ciekawe, czy będzie jeszcze z nami gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.11.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Pocieszyłyście mnie dziewczynki Jak tak czytam to i mnie już się go odechciało Arctico, miałabym zrezygnować z najlepszego lekarstwa na wszelakie chandry??? Niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 18.11.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dzień doberek cieszę się, że się daszek podoba A jak córcia w przedszkolu? chora była tak, migło mi sie, że pisałaś, muszę doczytać. My teraz siedzimy z młoda w domu, obie mamy furgoczenia w oskrzelach nie wiem gdzie się tak załatwiłyśmy pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.11.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dzien doberek , co do odkurzacza centralnego to my tez raczej go miec nie bedziemy ,a na budowie będzie dużo więcej wydatków bardziej potrzebniejszych od odkurzacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.11.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dzień doberek cieszę się, że się daszek podoba A jak córcia w przedszkolu? chora była tak, migło mi sie, że pisałaś, muszę doczytać. My teraz siedzimy z młoda w domu, obie mamy furgoczenia w oskrzelach nie wiem gdzie się tak załatwiłyśmy pozdrówka Super, tylko nadal z zostawaniem jest problem... ale i tak mąż sobie jakoś lepiej radzi Dzisiaj rano obie byłyśmy ochrypnięte mnie przeszło, ciekawe jak u niej?!? Boję się, że bez lekarza sie nie obejdzie a kolejki są okropne, bo szwagier był z dzieckiem (prywatnie) bo tak to nawet wolę nie myśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.11.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dzien doberek , co do odkurzacza centralnego to my tez raczej go miec nie bedziemy ,a na budowie będzie dużo więcej wydatków bardziej potrzebniejszych od odkurzacza Jessi, z tymi wydatkami to niestety prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 18.11.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Arctico, nie przesadzaj za 5 lat może nieco wcześniej aby kasa była Karolinko, oglądałam u nich schody za 14tys. ale mam też namiar na tańsze No ja mam nadzieję,że tańsze! U nas schody będą wylewane, a drewniane będą tylko podstopnice i półpienterko , które ma ok 3-4 m2... hmm jak juz wyleją mi schody czyli w przyszlym tygodniu będę mogła dokładnie pomierzyć i zaczne sie konkretnie rozglądać... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.11.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Jak tam Iwonko ,kolejny dzień w pracy minął?Mam nadzieje ,że się nie zaharowywujesz?Nie daj po sobie poznać ,ze zbyt wiele potrafisz ,bo będziesz robić za dziesięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Flawia 19.11.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 a ja polecam odkurzacz centralny! Wypytałam wspólniczkę, bo ona ma i jest zadowolona. Nie ma dywanów. Chodzi o zasysanie kurzu, brudów, robi to codziennie! a automatycznej szczotki nie używa bo samo podpychanie brudów pod szczotkę przypomina jej tradycyjne nieskuteczne zamiatanie. Odkąd ma odkurzacz centralny wogóle nie zamiata i szufelki nie potrzebuje, bo taka jest wielka różnica miedzy zassaNIEM BRUDU A ZAMIECIENIEM BRUDU. Podobno niedrogo jest całkiem porobić kanały od odkurzacza zawczasu, a na silnik i rozmaite końcówki zdecydować się można gdy sie trafi jakaś super promocja. Jak ktoś myśli że odkurzacz centralny pozbawia go przyjemności korzystania ze zwykłego odkurzacza to sie myli, bo do nowego domu można przecież się wprowadzić z dotychczasowym odkurzaczem Mnie wkurza w zwykłym odkurzaczu że trzeba go wyciągać i chować i ciągać. Ale że wielkiej rury też nie chcę ciągać to myślę że docelowo każdy pokój będzie miał swoją rurkę w takiej specjalnej obudowie, od razu przy gniazdku. Co do chorowania dzieci to mój dwuletni synek dostał gorączki 2 dni temu i jakoś go wyleczyliśmy środkiem przeciwgorączkowym i inhalacjami z berodualem . Po szpitalu wiele osób docenia inhalacje dzieci, pozwalają uniknąć antybiotyku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.11.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 witam sie prawie weekendowo co do odkurzacza to chyba sobie odpuszczę zbieram info i wynika że pozostanę przy Elektroluxie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.11.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Jak tam Iwonko ,kolejny dzień w pracy minął?Mam nadzieje ,że się nie zaharowywujesz?Nie daj po sobie poznać ,ze zbyt wiele potrafisz ,bo będziesz robić za dziesięciu Kochana, trochę za późno to napisałaś ale ja się cieszę bo im więcej roboty tym czas szybciej leci A w weekend to muszę odespać, bo pierwszy tydzień musiałam się aklimatyzować Ale już mi lepiej, zwłaszcza, że szef ciągle gdzieś jeździ (hihi) więc sobie na netka weszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.11.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Wiedziałam ,no wiedziałam ,że tak będzie Ale może faktycznie ,szybciej czas upłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts