Beauty 30.11.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 dechy do takiego dworku tez "w deche" bedą pasować A ja będę miała parkiet układany w "dechę".Zawsze to coś innego A ta konsolka Iwonko ,to faktycznie ,jakby nie z tej bajki . Bardziej pałacowe toto, .Obok tych drzwi nowoczesnych średniasto to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 30.11.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Piękne te wnętrza. Fajnie tak popatrzeć, tylko od razu pojawia się pytanie "kiedy u mnie będzie tak ładnie?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.11.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 pewnie prędzej niż u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 30.11.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Nigdy nie wiadomo. Z takim tempem jak u Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.11.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 A mnie w tym domu podoba się tylko parkiet, dachówka, bordowy wypoczynek i stojący zegar (piękny jest) - reszta kiepska, nie wspominając o tej złotej konsoli z lustrem i drzwiach nie pasujących do niczego. Niezgodność szprosów na zdjęciu wskazanym przez Dardurdkę fatalna - całe szczęście, Iwonko, że nie dopuściłaś do takiego stanu Ogólnie mam wrażenie, że ktoś nie za bardzo wiedział czego chce urzadzając ten dom. No, ale ten zegar ... marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.11.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 hej dziewczynki!!! i Duchu Dechy zawsze mi się podobały Mam nadzieję, że kiedyś będą u mnie w salonie (chociaż) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 fajna ta wasza plaża chciałoby się od razu lata pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.12.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ooo i to jak! I jeszcze żeby choć kawałek bajora był obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 02.12.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Miałam to właśnie napisać Ale zamek z piasku usypiecie. Żeby jeszcze ciepło było to można by się poopalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.12.2009 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dorotko, zamek już Kinga dzisiaj zbudowała, a brudna wróciła, jak nieboskie stworzenie Dzisiaj była piękna pogoda, nawet słoneczka jakoś dużo jak na zimowy miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.12.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Czy po prawej stronie budynku będziecie podnosić/wyrównywać teren, czy zostanie z ze spadkiem? http://img3.imageshack.us/img3/4215/watermarkm.jpg Las będzie na niższym poziomie? Wyrównało się już ładnie, więc teraz tylko warstwę dobrej, czarnej ziemi i można działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 02.12.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Iwonko działeczka prezentuje się rewelacyjnie, a na niej domek cudnie wygląda! Kawał dobrej roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.12.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Czy po prawej stronie budynku będziecie podnosić/wyrównywać teren, czy zostanie z ze spadkiem? http://img3.imageshack.us/img3/4215/watermarkm.jpg Las będzie na niższym poziomie? Wyrównało się już ładnie, więc teraz tylko warstwę dobrej, czarnej ziemi i można działać Tak, Moniu Wszędzie wokół domu chcemy podnieś do wysokości jak po lewej. Oczywiście spadek terenu będzie pochylony promieniście od domu. Mąż już zabrał zalegające tam drzewa ułożone po ostatniej wycince i teraz ciężarówki będą zrzucać ziemię z tamten róg. Z tyłu też jest już zabrana sterta piachu i teren czeka na ziemię (tam będą nieregularne uskoki terenu w stronę lasu - teraz dopiero widać jak bardzo las jest obniżony względem domu, ale mijsca jest dość żeby zrobić takie łagodne uskoki ) Karolina, dziękuję, ale jeszcze dużo tej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.12.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Zapomniałam dodać, że przy domu teren jest już zrównany z aktualnym wjazdem (nie widać tego na zdjęciu dobrze bo cała odległość od domu wydaje się mniejsza...) więcej ziemi trzeba też nawieźć mniej więcej na środku, ale dalej od domu, tam jeszcze jest mała niecka W przyszłym tygodniu może coś będzie Ale na żywo wygląda to dużo lepiej, jakby już całkiem nie brakołało ziemi Sąsiedzi byli w szoku jak zobaczyli co ta kopareczka zdziałała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.12.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Właśnie - dopiero teraz widać różnicę terenu. To nie jest problem, ponieważ można wystopniować ładne skarpy i obsadzić roślinami, a podnieść na równo tylko w otoczeniu domu. Będzie b.ładnie, choć wyobrażam sobie ile pracy jeszcze przed Wami. Garaż będzie bezposrednio przylegał do tego budynku po lewej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.12.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Tak mi się wydaje, bo jak byk stoi w granicy więc i my tak możemy a o skarpach myślę z tyłu, bo tam najwięcej ziemi brakuje... a z przodu chciałabym zasypać na równo i zrobić okrągły podjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.12.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Tak mi się wydaje, bo jak byk stoi w granicy więc i my tak możemy a o skarpach myślę z tyłu, bo tam najwięcej ziemi brakuje... a z przodu chciałabym zasypać na równo i zrobić okrągły podjazd. Miałam na myśli skarpę z boku - jako zejscie do lasu. Z przpdu pasuje okragły gazon i podjaz wokoło, jak nabardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.12.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Też o tym myslałam Moniu, ale ten las nie jest cały nasz i w dodatku nie bardzo wiadomo gdzie jest granica, więc póki co obsypiemy taras wokół i zobaczymy jak tam się koparka spisze... choć wolałabym: prosto z tarasu do lasu zchodzić (praktycznie nie las bo to sosny, i w dodatku rzadkie, a po wycięciu wszystkich krzaków mogłoby to świetnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.12.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mikołaja zostawiam;))http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11312/mikolaj1__10_mm.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.12.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 A ja na Mikołajki braciszka Kingusi przynoszę... wybierz sobie http://images45.fotosik.pl/236/f01d040f39b361a8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts