dardurdka 07.12.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Kala, tego Mikołaja skąś znam... Jejku, Arctico, braciszek śliczny, nie mogę się zdecydować, a mogę wszystkich czterech??? Skoro już urodzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.12.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dzień Dobry Iwonko!Gratuluję PIĄTECZKI A ulica jak się nazywa -Leśna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.12.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Beatko, cała ulica to jedna wieś więc nazwa wsi jest a droga powiatowa, więc nie całkiem leśne tereny, tylko częściowo ale ja bym chciała, żeby była leśna na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.12.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Pytam ,bo moja właśnie jest Leśna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.12.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 oż Ty! Zawsze masz szczęście!!! A ja póki siedze w gminie może złożę wniosek o nadanie ulicy??? Trzeba by było całą miejscowość przerobić, bo jak by to wyglądało: jedna ulica na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.12.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Póki jesteś w gminie ,to wykorzystaj to ,ile się da .Moze chodniczek zrobią ?Teraz u nas to taka moda nastała ,ze tam gdzie radni się budują ,to nowe chodniczki potrzebne "na gwałt" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.12.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 no wiesz, musiałabym na radną się pchać A chodniczek ostatnio zrobili tylko jeszcze kawałek jest do mnie Zresztą mi by wjazd porządny wystarczył, bo na końcu wsi będę mieszkać, i w dodatku zawsze w drugą stronę wyjeżdżam więc i chodniczkiem za wiele się nie naspaceruje ale jakby był to od razu przed domem ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karor 07.12.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dardurdko gratulacje z okazji nadania waszemu dworu numeru piątego ! Ja odpuszczę sobie opijanie ze względu na miniony weekend Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.12.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dardurko, ja się chyba Twojej kuchni nie doczekam, pooglądałam te przykładowe zdjęcia, widać, że wiesz czego chcesz. Pięknie będzie, nie mam wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.12.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Gratuluję numeru domu U nas numeru jeszcze nie ma, ale za to mamy nazwę ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.12.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Gratuluje 5 teczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja teraz mieszkam po piatką a mój przyszły numer to 35 więc choć jedna cyfra idzie ze mna znaczy pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.12.2009 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dardurko, ja się chyba Twojej kuchni nie doczekam, pooglądałam te przykładowe zdjęcia, widać, że wiesz czego chcesz. Pięknie będzie, nie mam wątpliwości. Toluś, bardzo miło mi że zaglądasz Obawiam się tylko, że będziesz musiała jeszcze sporo poczekać na moją kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.12.2009 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dorotko, Adriano! Strasznie się cieszę z tego nru, sama nie wiem dlaczego Chyba mi brakuje "dziania się" na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.12.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dorotko, Adriano! Strasznie się cieszę z tego nru, sama nie wiem dlaczego Chyba mi brakuje "dziania się" na budowie a co ja mam powiedzieć czekam wiosny jak nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.12.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Wcale Ci się nie dziwię, nie ma to jak czuć wiatr w uszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.12.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Gratulujemy numerku domu !!! U nas numer 3 cyfrowy... Ty masz ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.12.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dorotko, Adriano! Strasznie się cieszę z tego nru, sama nie wiem dlaczego Chyba mi brakuje "dziania się" na budowie a co ja mam powiedzieć czekam wiosny jak nigdy a co jaaaaaa...... w tym roku w lutym już będzie wiosna.... może Gratuluję numerku... taki.... prymusowy , my mamy oczko... "perskie" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.12.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Hej, oczko perskie ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.12.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 No nie wiem ... Ty masz piątkę... a my dwie dwóje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.12.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ale to tak podwójnie parzyście Ja lubię parzyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts