Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE DO: NASZ WYMARZONY DWOREK

dardurdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beatko, chyba tak do końca nie czułam klimatu Świąt (ten brak śniegu zrobił swoje) :roll: W ogóle jakaś chandra mnie łapie, ciągle mi smutno :( Głupota jakaś, przecież ja z tych wiecznie uśmiechniętych :-? Czytałam, u Ciebie że Ty już działasz! To chyba najlepsze lekarstwo na wszelkie zmartwienia :wink:

P.S. fajnie że zaglądacie :)

Pewno, że zaglądamy, ale jak gospodyni nie ma to nam smutno :(

Serdeczne uściski dla córci... to mamusia do pieczenia tortu - start! :D

a tak swoją drogą to nieźle się wyrobiłaś z porodem w starym roku... mam koleżankę urodzoną w sylwestra... chodziałyśmy razem do podstawówki i do szkoły średniej... zawsze najmłodsza w klasie był hihihi :lol: :lol: :lol:

Jeszcze raz buziaczki dla Kingusi :p :p :p

Dziękuję, w Jej imieniu :D

a tortów nie piekę, nie umiem :oops: Zawsze zamawiam u dobrej kucharki :lol: Specjalnie udekorowany i zadedykowany :roll: Ale roboty będzie sporo bo gości jak w Święta, a nawet więcej bo wszyscy na raz 8) Muszę przyznać, że sama jestem na siebie zła, że nie wytrzymałam dłużej, a tak Mikołaj,Święta i urodziny, sylwester w jednym czasie :roll: A ja nie lubię takiego zagęszczenia imprez, ale trudno, jutro szykuje się duża impreza (dobrze, że sylwester w domu) :wink:

Pięknie dziękujemy :)

Moniu, czytałam już ten artykuł, o współczesnych dworkach też :) Jakoś nawet o ogródkach nie chce mi się myśleć bo tak szaro na zewnątrz :( Arctici fiołek dał mi maleńką nadzieję :lol: I odliczam tygodnie do wiosny (zostało wg Twoich wyliczeń Moniu, zostało jakieś 8 tyg. :)

Od razu mi lepiej :D Moniu, też trzymam Cię za słowo, bo ja lubię albo białą zimę albo piękną wiosnę :)

Justynko, cieszę się bardzo, że Malutka dochodzi do siebie :) Sama się martwiłam, bo przecież przedszkolne choroby pojawiają się niespodziewanie i wszyscy chorują, więc i moją Małą to czeka :roll: Życzę Jej zdrówka i żeby jej żadne blizny nie zostały (PILNUJ BARDZO). Ja po ospie mam kilka takich brzydkich pamiątek :(

Mam nadzieję, że wcześniej się wyrwę z pracy bo nie zdążę z przygotowaniani do 16 :o A dzisiaj sesja jeszcze :( Chociaż tyle, że spokojniej się zrobiło :lol:

Dziesięć, dziewięć ... głośno liczę!

http://img407.imageshack.us/img407/9664/zegarsylwester.jpg

A Ci, moja droga życzę:

- wanny szampana, seksu do rana,

niech ciało swawoli, głowa nie boli,

niech pamięć nie zawodzi, alkohol nie szkodzi!

Spełniają się marzenia, gdy rok cyfrę zmienia!

Piękny wasz domek!