pasie 25.12.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia, niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia. http://www.dawt.umk.pl/dawtnews/data/upimages/szopka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 28.12.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 hop hop jak po świętach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.12.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A dobrze Jakoś nie mam czasu na dłuższy pobyt na fm a co z Twoją córeńką??? Jak znosi ospę??? Podobno im młodszy wiek tym mniejsze objawy... Bardzo ją zsypało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.12.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 OOOOO!Pojawiła się na chwilkę i już Jej nie ma Jak Iwonko przeżyłaś święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.12.2009 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Beatko, chyba tak do końca nie czułam klimatu Świąt (ten brak śniegu zrobił swoje) W ogóle jakaś chandra mnie łapie, ciągle mi smutno Głupota jakaś, przecież ja z tych wiecznie uśmiechniętych Czytałam, u Ciebie że Ty już działasz! To chyba najlepsze lekarstwo na wszelkie zmartwienia P.S. fajnie że zaglądacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.12.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Pewno, że zaglądamy, ale jak gospodyni nie ma to nam smutno Serdeczne uściski dla córci... to mamusia do pieczenia tortu - start! a tak swoją drogą to nieźle się wyrobiłaś z porodem w starym roku... mam koleżankę urodzoną w sylwestra... chodziałyśmy razem do podstawówki i do szkoły średniej... zawsze najmłodsza w klasie był hihihi Jeszcze raz buziaczki dla Kingusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.12.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Dziękuję, w Jej imieniu a tortów nie piekę, nie umiem Zawsze zamawiam u dobrej kucharki Specjalnie udekorowany i zadedykowany Ale roboty będzie sporo bo gości jak w Święta, a nawet więcej bo wszyscy na raz Muszę przyznać, że sama jestem na siebie zła, że nie wytrzymałam dłużej, a tak Mikołaj,Święta i urodziny, sylwester w jednym czasie A ja nie lubię takiego zagęszczenia imprez, ale trudno, jutro szykuje się duża impreza (dobrze, że sylwester w domu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.12.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 dla córeczki http://www.ozdabianiepotraw.pl/wp-content/uploads/2008/11/tort-zamek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.12.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Iwonko, masz tu coś do poczytania o roślinnosci przydworkowej To na te smutki - dla poprawy nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.12.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Iwonko ,byle do wiosny ,ruszysz z budową ,to wszelkie smuteczki odejdą w zapomnienie A dla Kiniusi http://www.agrafis.com/images/special_occasion/heart.gif Wszystkiego najlepszego!!! http://img182.imageshack.us/img182/8/su01101790104wb8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.12.2009 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Pięknie dziękujemy Moniu, czytałam już ten artykuł, o współczesnych dworkach też Jakoś nawet o ogródkach nie chce mi się myśleć bo tak szaro na zewnątrz Arctici fiołek dał mi maleńką nadzieję I odliczam tygodnie do wiosny (zostało wg Twoich wyliczeń Moniu, zostało jakieś 8 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.12.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 i tak będzie - słonko z każdym dniem mocniej i dłużej świeci, więc nie może być inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.12.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Tak się cieszę... z tą nadzieją A Monię trzymam za słowo, obiecała .... od jutra już tylko 7 tygodni a nie 8 ... tak, tak.... 9 grudnia była przepowiednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 29.12.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 cześć mojej Oliwce już prawie zeszło wszystko, zostały strupki, nawet nie było tragicznie. uśmiechnij się kobietko, jutro bedzie lepiej i 100 lat dla Twojej księżniczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.12.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Od razu mi lepiej Moniu, też trzymam Cię za słowo, bo ja lubię albo białą zimę albo piękną wiosnę Justynko, cieszę się bardzo, że Malutka dochodzi do siebie Sama się martwiłam, bo przecież przedszkolne choroby pojawiają się niespodziewanie i wszyscy chorują, więc i moją Małą to czeka Życzę Jej zdrówka i żeby jej żadne blizny nie zostały (PILNUJ BARDZO). Ja po ospie mam kilka takich brzydkich pamiątek Mam nadzieję, że wcześniej się wyrwę z pracy bo nie zdążę z przygotowaniani do 16 A dzisiaj sesja jeszcze Chociaż tyle, że spokojniej się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.12.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Wszystkiego najlepszego dla Kingusi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 30.12.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Wszystkiego Najlepszego dla córci z okazji urodzinek http://www.tactical-squad.de/stuff/birthday.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 30.12.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Dziesięć, dziewięć ... głośno liczę! http://img407.imageshack.us/img407/9664/zegarsylwester.jpg A Ci, moja droga życzę:- wanny szampana, seksu do rana,niech ciało swawoli, głowa nie boli,niech pamięć nie zawodzi, alkohol nie szkodzi!Spełniają się marzenia, gdy rok cyfrę zmienia! Piękny wasz domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.12.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 W Nowym Roku, tuż po balu, Oprócz szczęścia, zdrowia, szmalu, Proś niebiosa by Ci dały Dużo seksu i gorzały. Do Siego Roku życzy................. kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 31.12.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 IWONKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NADCHODZĄCYM NOWYM ROKU I MAGICZNEJ NOCY SYLWESTROWEJ!!! http://i287.photobucket.com/albums/ll149/glittergn/newyear/newyear027.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts