Beauty 02.01.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 No właśnie... obiecałaś... a te niecałe 7 tygodni to najchętniej bym przespała . Już nawet krzyżyki mi się znudziły ... Chyba pójdę do fryzjera , ale potem może być jeszcze gorzej Ajjjjj.... nie słuchajcie mnie... Jezusieńku ,jeszcze jedna Co Wy klub jakiś zawiązujecie? gdzie nie spojrzeć ,to nikomu nic się nie chce ,a u mnie jakoś odwrotnie .Po sylwestrze ,jakby mnie ktoś na sto koni wsadził i nieźle batem pogonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.01.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 bo mi się zgubił kluczyk.... od nakręcania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.01.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 No właśnie... obiecałaś... a te niecałe 7 tygodni to najchętniej bym przespała . Już nawet krzyżyki mi się znudziły ... Chyba pójdę do fryzjera , ale potem może być jeszcze gorzej Ajjjjj.... nie słuchajcie mnie... Jezusieńku ,jeszcze jedna Co Wy klub jakiś zawiązujecie? gdzie nie spojrzeć ,to nikomu nic się nie chce ,a u mnie jakoś odwrotnie .Po sylwestrze ,jakby mnie ktoś na sto koni wsadził i nieźle batem pogonił Mam to samo, Beatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.01.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 A mnie już przeszło Nawet sobie starsze komenty przeczytałam i uśmiałam się do łez Jak to się z czasem zmienia punkt widzenia KOCHAM WAS DZIEWCZYNY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.01.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 A ja chyba w poniedziałek pójdę do fryzjera , nawet jak będę jeszcze bardziej zła to może chociaż się obudzę , bo tak mam, że jak zła to mi się robota w rękach pali Iwonko... chyba właśnie po to wymyślili to forum , przecież nie tylko budową się żyje, a bab tutaj duuuuuuuuużo więcej niż chopów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.01.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 a ja właśnie skończyłam pieczenie szarlotki i jakby się dało, to góry bym przeniosła posyłam Wam część swojej energii ... Dardurdko, dobrze, że się rozesmiałaś - wróci Ci dobry nastrój, to może znalazłabyś mi jakiś pomysł na kuchnię? Jesteś specjalistką od wyszukiwania różnych ładnych kuchni, więc moze znajdziesz coś takiego, co mi trzeba - zmieniła się koncepcja kuchni (z konieczności, nie z wyboru, niestety ), nad czym ogromnie ubolewam i muszę na jednej ścianie dać licząc kolejno od lewej zlew, piec, zmywarkę Jest to spowodowane koniecznością związaną z instalacjami wod-kan i wentylacją do okapu Moje marzenie o kaflowym piecu poszło do nikąd , a tak mi pasowało na przeciwległej ścianie Całkowicie zmieni się również zabudowa tej przeciwległej ściany - będzie tam lodówka i jakiś nieduży fragment mebli. Dalej, w kierunku okien kredens dębowy, który mam obecnie w kuchni - miał pierwotnie stać na tej ścianie, gdzie teraz będzie zlew, piec, zmywarka. Pod oknami będzie stolik i krzesła - tu się nic nie zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.01.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Moniu, poszperam w internecie, przypomnę sobie Twój rozkład kuchni i postaram się coś Ci znaleźć Nie martw się, może ta nowa wersja wcale nie będzie gorsza?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.01.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ogromnie ubolewam i muszę na jednej ścianie dać licząc kolejno od lewej zlew, piec, zmywarkę . Cześć dziewczyny!! Monia ,nie znam Twojego rozkładu kuchni,zamieść go .Ale jakbym miała Ci coś doradzić ,to ciąg roboczy zrobiłabym w takiej kolejności zlew ,zmywarka i piec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.01.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ogromnie ubolewam i muszę na jednej ścianie dać licząc kolejno od lewej zlew, piec, zmywarkę . Cześć dziewczyny!! Monia ,nie znam Twojego rozkładu kuchni,zamieść go .Ale jakbym miała Ci coś doradzić ,to ciąg roboczy zrobiłabym w takiej kolejności zlew ,zmywarka i piec. Nie za bardzo - wizualnie bardziej pasi mi piec w środku Kuchnia jest chyba taka jak u Ciebie, tylko bez okna po lewej stronie Zaraz wrzucę zdjęcia u siebie, coby nie zasmiecać Dardurdki lub Twoich komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.01.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ale weź tez pod uwagę funkcjonalność . Wygodniej zawsze mieć zmywarkę blisko zlewu.Nie raz talerze trzeba opłukać ,czy gary i od razu myk do zmywary ,a tak to już po podłodze trochę pokapie.Często przy okazji większej imprezy na "szybko "talerze wrzuca się do zlewu ,a później dopiero do zmywarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.01.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ale weź tez pod uwagę funkcjonalność . Wygodniej zawsze mieć zmywarkę blisko zlewu.Nie raz talerze trzeba opłukać ,czy gary i od razu myk do zmywary ,a tak to już po podłodze trochę pokapie.Często przy okazji większej imprezy na "szybko "talerze wrzuca się do zlewu ,a później dopiero do zmywarki niby tak, ale zaburzy mi symetrię Jakoś nie podoba mi się, żeby piec był tuż przy wejściu do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.01.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Monia dawaj te zdjęcia ,to może coś się wymyśli Bo nie mogę sobie wyobrazić tej ściany ,gdzie ten piec ma stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.01.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 już wrzucam u mnie w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 08.01.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Dardurdko - pozwalam sobie u Ciebie też agitować! Został założony nowy wątek, który wymaga poświęcenia uwagi - cel szczytny!podaruj 1% podatkuDziękuję za pomoc! Pozdrawiam - Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.01.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 dzien doberek w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.01.2010 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Witaj Gosieńko!!! Częstuj się herbatką http://www.frutea.com.pl/pliki/image/herbata_02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.01.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 siorbnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.01.2010 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Ty to mnie zawsze rozweselisz Jakoś nie mam ostatnio czasu zaglądać na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.01.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Ty to mnie zawsze rozweselisz Jakoś nie mam ostatnio czasu zaglądać na fm to tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.01.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Dołączam się do siorbnięcia Witaj Iwonko ,jak tam w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts