Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE DO: NASZ WYMARZONY DWOREK

dardurdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mojego projektu jeszcze nie przysłali :evil: Dzisiaj wybieram się do jeszcze innego salonu z kuchniami i do łazienkowego. Mam upatrzony w necie fajny kibelek retro, tylko chciałabym go obejrzeć na żywo - może tam będzie :roll: .

Co do kuchni, dobrze myślisz. Ja, jak pewnie zauważyłaś, nie przesadzam z iloscią zabudowy w kuchni. Prawdę powiedziawszy wciąż się waham jeśli chodzi o ciąg piecowo-zlewowo-zmywarkowy (po której stronie kuchni toto umieścić, ale też szaleć z nadmiarem mebli nie będę, poniważ chcę przytulną kuchenkę, w której dobrze będzie się siedziało i plotkowało :lol: :wink:

Najgorsze jest to, że nam spitolili wentylację. Okazuje się, że w jednym z kominów mamy piony wentylacyjne w ogóle niewykorzystane, zamurowane cegłami :evil: Ależ się wkurzyłam przed momentem :evil: A my się zamartwiamy, że nie mamy wentylacji w dolnej łazience. Okazuje się, że jest, tylko trzeba teraz wykuć dojscie w kominie :-? Zastanawiam się ile jeszcze niespodzianek nas czeka po partacwie pierwszej ekipy :evil:

Cześć Iwonko :)

Co tam u Ciebie słychać ??? Jakoś ostatnio wcale Cię na FM nie widzę :(

W domku cos się dzieje czy czekacie ( jak my wszczscy) na jak najszybsze nadejście wiosny? Podobno w lutym mam być już cieplej.... oby! :wink:

Liczyłam na odwiedziny w Beniu :wink: ale pewnie zaganiana jesteś. Wrzuć w wolnej chwili troszke inspiracji, bo zawsze lubie u Ciebie oglądać :oops: :)

Pozdrawiam! :D