Bogdan_905 25.02.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Ja tu nie zaglądałam, a tu proszę Mój pałacyk dworem polskim się stał a przecież nie raz wszyscy tu przyznaliśmy, że nasze dworki, to tylko nasza chęć otaczania się właśnie tego typu architekturą, A ja już czuję wiosnę w powietrzu i chyba mam chęć na sadzenie iglaków i może wykopię jakiś staw plastykowym krokodylem??? Twoj DWOREK bedzie ladny to ma styl. Powinnismy wlasnie otaczac sie tym, to co jest nasze, polskie. W indywidualnych domkach jest straszna pstrokacizna i malo jest polskiego stylu, no wlasnie, czy taki styl istnieje. Moze takie DWORKI to autentyczny polski styl, bo nie sa to palace o ogromnej powierzchni i super bogatym wystroju, a sa odniesieniem w jakims stopniu do naszej historii. Na taki stylizowany dworek stac chyba wielu i to jest przyjemne ze ktos chce nawiazac do znanych nam bryl i elementow. Ryshard ("czy Ryshard to takie tradycyjne, polskie imię" swietna uwaga Sloneczko) to pewnie musi pokazac "ze jest za a nawet przeciw", zawracanie Wisly kijem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.02.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Wygląda na to, że Ryszard dokonał trudu zalogowania się tylko po to, by wyrazić swoją opinię w dwóch wątkach Że też mu się chciało ... Iwonko, wrzucaj dalsze inspiracje - chętnie pooglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.02.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Moniu... jak ktoś dwóch słów nie potrafi ze zrozumieniem przeczytać, to gdzie tam będzie dalej brnął Dwa BAJKOWY DWOREK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 26.02.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Iwonko ja też już wiosny wypatruję. Podrzucam Ci troche zieleninki i ptaszka na poprawę humorku. http://lh6.ggpht.com/_XawdS2UxV-E/S4edXrkkW-I/AAAAAAAADMw/unhVzsdiy9s/s512/100_0403.JPG I widze ze ryshard postrach nowoczesnych brył Cie nawiedził Ludzie to wredni są. Siedzi pewnie taki w swoim M2 i pomstuje na wszystich, którzy kupili projekt domu ze słowem "dworek" w nazwie. Myślę, ze przed obrażaniem innych, szanowny Pan powinien był zamieścić zdjęcie swojego domu tak żebyśmy też mogli się wypowiedzieć. Anomimowo krytykować innych jest tak łatwo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.02.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Coffe dawnom Cię nie widziała Ale piękny obrus jest na tym zdjęciu .Jeżeli Twój ,to mów szybciutko ,gdzie takie cudo kupiłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 27.02.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Beauty cieszę się, że obrusik ci sie podoba. Kupiony został jakiś czas temu w sklepie second hand za grosze dosłownie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 03.03.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Dardurdka połowa marca już niedługo, gdzie ty się kobieto podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.03.2010 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Jestem, jestem... i jaka tam połowa?!? za oknem śnieg Dzisiaj zakończyłam kolejny życiowy etap - obroniłam mgr Może teraz zacznę myśleć o nowych inspiracjach, ale przez tą zimę nawet mi się nie chce myśleć o wykańczaniu, chyba że siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.03.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 GRATULUJĘ!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 03.03.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Gratuluję Pani mgr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 04.03.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Iwonko GRATULUJĘ zdobycia tytułu magistra http://3.bp.blogspot.com/_mmo7EWFPLnk/SjK--WFRwGI/AAAAAAAAAWg/7PjJa-9MSnc/s320/graduation_graphics_02.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.03.2010 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Dziękuję dziewczynki!!! Choć jeszcze nie mogę w to uwierzyć i jakoś mi z tym dziwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.03.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Iwonko !! OGROOOMNE GRAAAATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.03.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 To wyjaśnia dlaczego Cię ciągle nie było - jesteś usprawiedliwiona Gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.03.2010 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Moniu, nie było mnie z innego powodu... Jakoś się wypaliłam budowlano ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.03.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Eee, nie opowiadaj, tylko bierz się do działania!! Posyłam Ci troszkę mojego powera, który mnie roznosi od kilku dni Poszukaj ładnych fotek, inspiracji dworkowych, ogrodowych i innych. Czekam na foty i proszę mi się tu nie wymigiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.03.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Skoro nie chcesz wkleić żadnej fotki, to wkleję Ci sama kilka leśnych inspiracji na zachętę: http://www.fototube.pl/pix/img6/org/d41d8ace1788ac6b7d9d8f29f7737fee.jpg http://www.fototube.pl/pix/img2/org/d41d8b94e05996c94ee6088b4a06986e.jpg http://www.fototube.pl/pix/img2/org/d41d8b88f5b153abf7e40c0463db8396.jpg i fragment zaczarowanego ogrodu na lepszy nastrój http://www.fototube.pl/pix/img1/org/d41d874ad4800034b75bfc0edfec17ce.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.03.2010 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Monisiu, dziękuję Ci bardzo!!! od razu lepiej mi się na serduszku zrobiło ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.03.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Monisiu, dziękuję Ci bardzo!!! od razu lepiej mi się na serduszku zrobiło ))) I o to chodziło A teraz działaj, kobietko!!! Tak mi się jeszcze pomyślało, żebyłoby ładnie, gdybyś w swoim lesie posadziła leszczyny - mogą być z zielonymi i bordowymi listkami, więc jednocześnie będą bardzo dekoracyjne. Posadziłabym je niedaleko siebie, kilka sztuk, pod wysokimi drzewami, aby stanowiły nizszy poziom, a pod leszczynami dodatkowo jakieś ładne kompozycje z krzewów ozdobnych (np. hortensje Anabelle), następnie kompozycje z kilku host, żurawek, sasanek, dzwonków i np.dyptamu. W innym zakątku zamiast Anabelle dałabym parzydło leśne i reszta podobnie jak tamto Już to widzę ... Pięknie mogłoby być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.03.2010 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Oj pięknie Leszczyny nawet już są więc byłoby łatwiej Czekam na więcej słońca, jak zanurzę pazurki w ziemi to dopiero poczuję ulgę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts